Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Teljesen igazad van, ebben a rendszerben egy ilyen jó védekező balbekk kell mint Abidal. Egyébként rögzített helyzeteknél pedig egyedül ő marad a saját térfelén, persze nem mindig,de figyeljétek meg, Puyol és Marquez jön előre fejelni, Dani meg a szokásos helyén kószál:)Lenzer írta:Bal hátvédnek tökéletes sztem Abidal.Röpködnek itt a nevek, de olyan játékost nem fogunk venni oda aki hasonló mint Alves, ugyanis ahogy látom itt páran csak nézik a focit, de nem látják. Alves azért tud bekapcsolódni annyi támadásba kb a támadások 80%-ba mert ha fellép akkor Abidal lép beljebb illetve a két középső védő is tolódik jobbra, lényegében ilyenkor 3 védő van. Ha egy csapatban van egy ilyen jobbhátvéd mint Dani akkor ne is gondoljátok h a másik oldalon is elfér egy hasonló felfogású játékos, ha hoznánk ilyet akkor Alves esne visszább mert nem léphetne fel, vagy ha fellép akko hátul fellazulunk.Úgyhogy Syl helyére kell vki, de ő sem lesz jobb mint Abidal. Én egyébként nagyon elégedett vagyok Abidallal.
Olvass visszabali 15 írta:Na utána néztem. Le Mans-ban játszik. 21 éves elefántcsontparti.
Benne van a válogatottban.
Ez így van. Abidal típusra tökéletes.Ilyen védő kell nekünk mint Abidal csak jó formában is legyen.Evra,Lahm,Zsirkov mind "Alves bal oldalt".palesz77 írta:Abidal témába: azért ő a tökéletes védő most(talán enyhe túlzás) mert szeret belsővédőt is játszani, és ha Alves felmegy rögtön jön a 3 védős rendszer. még egy támadó szellemű szélsővel szerintem 2 vkp kellene, ha felmegy ez a két jómadár akkor az egyik visszaugrik védőnek, a másik simán be előszűrőnek, ami meg a középpálya "feladása" lenne szerintem. Persze én is örülnék Zhirkovnak, mert szeretem a játékát, de nem hiszem, hogy ezzel erősödne a csapat védelme, sőt...
Na utána néztem. Le Mans-ban játszik. 21 éves elefántcsontparti.Varga Tamás írta:Az apjának a fia...bali 15 írta:Ki az a Yao Kouassi? Elvileg most őt figyelik.![]()
![]()
Az apjának a fia...bali 15 írta:Ki az a Yao Kouassi? Elvileg most őt figyelik.
Szerintem mind2 lehetetlen. Egyrészt Evra a világ legjobb balbekkje ezért nem engédnék el, míg Clichyt nem nagyon tudja pótolni az Arsenal. De senki sem kell, javulni fog Eric még szerintem.Katalán88 írta:Tényleg Evra is jó lenne bár sztem reménytelen mivel a MU elég sokat köszönhet neki mind támadásokban mind védekezésekben. Clichy-t viszont lelehetne igazolni és akkor már 3 exArsenálos lenne.
Ugyanmár. Castro jobblábas és jobbhátvéd, mellesleg nem Barca szint (tudom a FIFÁban 92-es lesz, vagy miKatalán88 írta:És Jansen meg Castro?
Ők jók BHV-nek?
Igen szeretek FIFA-zni.....Fernando írta:Valaki szeret FIFA-zni...Katalán88 írta:És Jansen meg Castro?
Ők jók BHV-nek?
Maradjunk már a realitás talaján és ésszel írogassunk.
Az Milan-ban még ifinek számítana.danko94 írta:Abidal 29 éves... Miért ne lenne mai gyerek?Varatrix írta:Kár hogy Abidal nem mai gyerek!
Ha nem is mai gyerek már, de azért semmi képpen sem öreg!danko94 írta:Abidal 29 éves... Miért ne lenne mai gyerek?Varatrix írta:Kár hogy Abidal nem mai gyerek!
Én nekem nincsenek benne a top 3-ba akiket oda igazolnék. Bár Castro nem lenne hülyeségKatalán88 írta:És Jansen meg Castro?
Ők jók BHV-nek?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=214592 ezzel azé szerzett nálam egy feketepontotKatalán88 írta:Én csak ezeket a BHV-ket vagy azon a poszton megfelelő embereket ismerem: Ashley Cole, Maicon, Eboué, Jansen, és a Leverkusenes Castro.
Jut eszembe a Leverkusenbe van egy Henrique is ő jó BHV-nek?
Ashley Cole, és Maicon sztem lehetetlen, Lahm már voltm, de őt se hiszem, hogy ide igazolna, Eboué-t én legalábbis nem tartom Barca kezdőnek, Jansen-t pl. elképzelném BHV-ként és Castro az akit talán megpróbálnék leigazolni.
Eboué és Maicon jobbhátvéd és Henrique pedig középhátvéd.Katalán88 írta:Én csak ezeket a BHV-ket vagy azon a poszton megfelelő embereket ismerem: Ashley Cole, Maicon, Eboué, Jansen, és a Leverkusenes Castro.
Jut eszembe a Leverkusenbe van egy Henrique is ő jó BHV-nek?
Ashley Cole, és Maicon sztem lehetetlen, Lahm már voltm, de őt se hiszem, hogy ide igazolna, Eboué-t én legalábbis nem tartom Barca kezdőnek, Jansen-t pl. elképzelném BHV-ként és Castro az akit talán megpróbálnék leigazolni.