Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülök neki!depth írta:a három játékosod összértéke pontosan 0!
Grat a győzelemhez. A fő, hogy senki nem sérült le. Egyébként valószínű, hogy azért nem tudtad kihasználni a helyzeteidet, mert a kapusom és három védőm az alapkezdő. A többi mind csere, ez látszott is a támadásaimon.elbandi írta:Köszi CFirpo3 a meccset![]()
Örülök hogy megtudtalak verni gondolom nem a legerősebb csapatoddal játszodtál bár én se de én csak pár cserét raktam be
Csak az bánt hogy rengeteg helyzetem volt és csak egyet értékesítettem
Engem is érdekelne, én is licitáltam, de 5000 fölé nem megyek.kabekabe írta:Diego10: az elsőt elvinném. Bár a formája lehetne picit jobb, de nem baj.
Szerk.:Már licitáltam is rá.
A csapatszellem kihat a középpályások pályán nyújtott teljesítményére, azaz a labdabirtoklásod mértékére. Minél jobb a csapatszellem, annál jobban teljesít a középső csapatrész – ez a középpálya-értékelésekben érhető tetten. A csapatszellemet befolyásolhatja:az edző vezetői képessége, a csapat hozzáállása az egyes mérkőzéseken, az átigazolások és a pszichológusok.Danka00792 írta:Csapatszellemet hogy lehet növelni? Mert jelenleg "dühödt"-ön áll. Nemtudom, mit befolyásol, de biztos nem jó.![]()
Edzésintenzitást levettem 60-ra. Nem nött, most viszatettem 100-ra. Mi a gond?
A gyengébb meccseken állíts be laza játékot,akkor biztosa nő.Danka00792 írta:Csapatszellemet hogy lehet növelni? Mert jelenleg "dühödt"-ön áll. Nemtudom, mit befolyásol, de biztos nem jó.![]()
Edzésintenzitást levettem 60-ra. Nem nött, most viszatettem 100-ra. Mi a gond?
Sztem kell fizetni és a sajtóközlemény támogatói dolog asszem. MÁS: kikaptam hazain, egy új csapat ellen, minden nap igazol 1-2 játékost, stadiont épít...Sajnálom, de a 3. hely még meglehet.kleno04 írta:hali!
lenne egy illetve kettő fontos kérdésem na szóval:
1. azoknak a játékosoknak is kell fizetnem a bérét akik sem kezdők sem cserék![]()
2. sajtóközleményt azt hogy lehet írni vagy mikor jelenik meg sajtóközlemény![]()
thx előre
Nem a taktikát kritizáltam de erősebb csapatok ellen nem éppen kifizetődő. Egyszintűek ellen pedig szerencsejáték.noodle77260 írta: Én 9 meccse alázom a csoportot a kreatív taktikával.Jövő héten az elsőhöz megyek idegenbe, a legfontosabb mérkőzésen fogom alkalmazni a kreatív játékot.Nekem nagyon bejött ez a taktik most 9-0-ra nyertem otthon.
1. Igen kell. Nem járnak edzésre max a stadionból nézik a meccset szóval elég jó életük lehetkleno04 írta:hali!
lenne egy illetve kettő fontos kérdésem na szóval:
1. azoknak a játékosoknak is kell fizetnem a bérét akik sem kezdők sem cserék![]()
2. sajtóközleményt azt hogy lehet írni vagy mikor jelenik meg sajtóközlemény![]()
Én 9 meccse alázom a csoportot a kreatív taktikával.Jövő héten az elsőhöz megyek idegenbe, a legfontosabb mérkőzésen fogom alkalmazni a kreatív játékot.Nekem nagyon bejött ez a taktik most 9-0-ra nyertem otthon.baguvixXx írta:Nyertem a toronymagas favorit ellen idegenben. 6 pont az előnyöm a 3. előtt. Így ha köv. meccsen nem szívok be egy randomot azután meg nem ver meg akkor a gólkülönbség dönt ami 30 - 10 nekem neki meg 46 - 26.
Szóval valószinüleg meg lesz a 2. hely. Persze az előttem lévő még kaphat 2 randomot és akkor mehetek osztályozóraNah jó ez csak vicc.
Más: Osztálytársam megőrült kreatív taktikával ment a vele egyszintű és nála erősebb csapatok ellen ki is kapott természetesen. Meg is volt lepődve és rám akarta hagyni a csapatát. Én meg mondtam hogy kidobnék mindenkit listára aztán törölném. Erre kitalálta hogy újjáépíti a csapatát (mintha a valóságos focinak annyi köze lenne a Ht-hoz) és kivágta a teljes kezdő kp-ját listára plusz még jópár embert. Lényeg a lényeg lehet szemezgetni a csapatnév : Győrserege