Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy valamiben igaza van Riberynek, hogy egy ekkora játékosnak nem a Bundes ligában van a helye!bali 15 írta:Ribery nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatot?
Zavart érzek az erőben.................
Igen, azt irja, hogy a francia páros. Névszerint Benzema és Ribery. Együtt lennének 100millio euro körül.lionelmessi19 írta:Fúú. Calderon megfogta az isten lábát. Akár már 100 millió euró körül igazolhat egy jó játékost. Egészen elképesztő.csütörtök, 15:58 - Ribery nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatot, a sajtó pedig máris összeboronálta a Real Madriddal, miután a madridistáknak 2-3 sztárt ígért be Calderón. Ribery szeretne Benzemával együtt játszani, s 100 millió euró körüli összegért nyártól akár a Real Madridot erősítheti a francia páros.
Komolyra fordítva: baromira sajnálnám, akármennyiért is menne oda.
két jó játékost.lionelmessi19 írta:Akár már 100 millió euró körül igazolhat egy jó játékost.
Fúú. Calderon megfogta az isten lábát. Akár már 100 millió euró körül igazolhat egy jó játékost. Egészen elképesztő.csütörtök, 15:58 - Ribery nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatot, a sajtó pedig máris összeboronálta a Real Madriddal, miután a madridistáknak 2-3 sztárt ígért be Calderón. Ribery szeretne Benzemával együtt játszani, s 100 millió euró körüli összegért nyártól akár a Real Madridot erősítheti a francia páros.
Sőt, mégha Barcelona szurkoló is, attól sincs akadája, h játszon a Realba. Pl. Zidane v. Ronaldo is Barca szurkolók voltak, mégis a Realba kötöttek ki. És ezért nem lehet őket elitélni. Egy dolog, h a kedvenc csapata vkinek a Barca, de ha nincs lehetősége oda igazolni, viszont hivja a Madrid, hát bizony nagyon kevesen mondanának nemet, egyszerűen azért mert ez olyan lehetőségm, ami lehet soha többet nem adódik meg.Cooltiszo írta:Ez hülyeség. Attól, hogy valaki barcelonai születésű még messze nem biztos ,hogy Barca szurkoló, a legtöbb Espanyol szimpatizáns a Madridot szereti. Másrészt attól hogy egy adott városba születsz még nem kell se katalánnak lenned, se az adott város csapatait szeretned, nem biztos hogy neked is Hajdúnánás a kedvenc csapatod, pláne nem hogy ott is kezdesz el focizni.Katalán88 írta:Banyek én most tudtam meg, hogy Palanca barcelonai születésű!!!!!
Hopp még egy Júdás.
Szerk: Jordi Codina is.
A Júdás részhez még nem is tértem ki, hiszen ezt csak Figo érdemelte ki, és ő se simán azért mert a Realba igazolt, hanem ahogy és ahogy előtte nyilatkozott, viselkedett.
Szerintem tudtak róla, de azt hitték hogy lezsírozzák 1-2 UEFA taggal hogy szerepelhessen mindenki, és minden frankó lesszDanka00792 írta:"A Sport szerint az UEFA szabályában szerepel, hogy csak az a játékos nevezhető utánpótláslistán, akit az adott klub fizetett az elmúlt esztendőkben. Parejót fél évig a QPR fizette, így ő sem szerepelhet az ifik között. A klubnak tehát nem csak Huntelaar és Diarra, hanem Parejo és Palanca között is választania kell."
Hmm, ez sz*pás. Azt nem értem, hogy az egyik legnagyobb klub fejesei az ilyenekröl miért nem tudnak? Mert abban biztos vagyok, hogy nem tudtak.
Szerintem ecuadori, de nem tuti.kabekabe írta:Azt, a kis venezuleait![]()
![]()
![]()
És mennyiért 64 millio
Azt, a kis venezuleaitnoname írta:Nemtom milyen forrásból van ez, de valszeg kacsa!Di Mariáról nyárig lemondtak.Most egy Valencia nevű játékost akarnak megszerezni a Wiganből.baguvixXx írta:Gondolom nem sokakat érdekelnek a Benficás dolgok![]()
De ennek valamennyire helye van ebben a topikban. A Real 30 millió eurót készül adni Di María-értÉn el is hiszem jellemző lenne a Real igazolás politikájára. Én azt mondom hogy igaz remekelt az olimpián de azóta én annyira emlékszem a félévéből hogy egyszer szabálytalankodtak vele és nem adták meg a büntetőt. + Néhány hónapja eltört a lába de kiderült hogy mégsem szezonzárón tért vissza...
Nemtom milyen forrásból van ez, de valszeg kacsa!Di Mariáról nyárig lemondtak.Most egy Valencia nevű játékost akarnak megszerezni a Wiganből.baguvixXx írta:Gondolom nem sokakat érdekelnek a Benficás dolgok![]()
De ennek valamennyire helye van ebben a topikban. A Real 30 millió eurót készül adni Di María-értÉn el is hiszem jellemző lenne a Real igazolás politikájára. Én azt mondom hogy igaz remekelt az olimpián de azóta én annyira emlékszem a félévéből hogy egyszer szabálytalankodtak vele és nem adták meg a büntetőt. + Néhány hónapja eltört a lába de kiderült hogy mégsem szezonzárón tért vissza...
Ez hülyeség. Attól, hogy valaki barcelonai születésű még messze nem biztos ,hogy Barca szurkoló, a legtöbb Espanyol szimpatizáns a Madridot szereti. Másrészt attól hogy egy adott városba születsz még nem kell se katalánnak lenned, se az adott város csapatait szeretned, nem biztos hogy neked is Hajdúnánás a kedvenc csapatod, pláne nem hogy ott is kezdesz el focizni.Katalán88 írta:Banyek én most tudtam meg, hogy Palanca barcelonai születésű!!!!!
Hopp még egy Júdás.
Szerk: Jordi Codina is.
Ezennel kívánok B.U.É.K.-et és ébresztőt a madridi vezetőségnekDanka00792 írta:"A Sport szerint az UEFA szabályában szerepel, hogy csak az a játékos nevezhető utánpótláslistán, akit az adott klub fizetett az elmúlt esztendőkben. Parejót fél évig a QPR fizette, így ő sem szerepelhet az ifik között. A klubnak tehát nem csak Huntelaar és Diarra, hanem Parejo és Palanca között is választania kell."
itt nagyon kevés olyan gyereket találsz, aki vmilyen szinten csípné a madridot, dehát azért mégsem azon kéne versenyezni, h ki utálja jobban őket... nem is kizárólag neked írtam, amit írtam, csak nagyon hülyén jön ki, amikor páran rendszeresen azzal jönnek elő, h mi a túrót keres itt egy madridista, ráadásul pont olyan fazonoknak mondogatják/írogatják, akik a lehető legkorrektebben igyekeznek elmondani a véleményüket.Messi199 írta:Ezt az emberkedést nem értem meg van a magam véleménye és nem igazán szeretem madridot de sztem többen is ezen a véleményen vannak csak nem ennyire elfogultak én igen .....
mennék is szívesen, a tököm kivan már ezzel a hideggel!CSOki korrekt ember vagy de menny madridba
Én kimondottan utálom a REAL MADRIDOT....De Csokival semmi bajom és attól hogy Madrid szurkoló még korrekt embernek tartomMessi199 írta:Ezt az emberkedést nem értem meg van a magam véleménye és nem igazán szeretem madridot de sztem többen is ezen a véleményen vannak csak nem ennyire elfogultak én igen .....
bali 15 írta:A Real most annyiban van jobb helyzetben hogy sok posztra lehet most igazolni náluk. Számukra a lehetőségek sokkal nyitottabbak mint a Barcának.
Megvan rá a pénzük hogy kihúzzák magukat a lekvárból.
És szerintem jobb igazolni egy befutott focistát mint saját nevelésekkel tapogatózni a sötétben mert nem biztos hogy azok beválnak, ilyen esetekben 10-ből 3 lehet nagy játékos. (Na jó azért CR7-ért én sem pengetnék ki 60 millát de Hunti jó vétel volt.)