Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Van egy rossz szokásom!Messi199 írta:Sztem Henry nem való ide amióta átigazolt nem láttam sok elképesztő dolgot tőle az Arsenalba más játékot jáccatak vele az tény , de itt ezt a rövid passzos kényszeritőt már az öreg fiú nem nagyon birja. én Agüerot sokkalom 40 milka csoki ?? mutatom magábol már sokat rendesen golokat is termeli de nem kell ide..... bár Messivel biztos jol kijönne de az nem ide tartozik XD
1. Először tanulj meg helyesen írni pls mert alig lehet értelmezni a hsz-t!Messi199 írta:Sztem Henry nem való ide amióta átigazolt nem láttam sok elképesztő dolgot tőle az Arsenalba más játékot jáccatak vele az tény , de itt ezt a rövid passzos kényszeritőt már az öreg fiú nem nagyon birja. én Agüerot sokkalom 40 milka csoki ?? mutatom magábol már sokat rendesen golokat is termeli de nem kell ide..... bár Messivel biztos jol kijönne de az nem ide tartozik XD
Nemfog senkit.Cáceres14 írta:Egyáltalán a Barca most télen lefog valakit igazolni?
és egy vagy több játékost?
Ebben teljesen egye értek veled,hogy Eto'o helye pótolhatatlan. És szerintem aguero-t nem is középre,haenm bal oldalra szeretnék megvenni,de ez csak egy gondolat. Mivel ő szerintem tökéletesen tudna játszani ott is. Mármint bal szélen. És Henry jövő idényre már 33. évét is elhagyja,még jobban meg fog kopni a sebessége.Varga Tamás írta:Hát, ha Laportáék Agüerót nézték ki, pl. Samu helyére, akkor nem tudom: sírjak vagy röhögjek rajta. A két játékos nem egy kávéház, ég és föld.
Mi kerül többe?
Agüeróért kifizetünk 35-40 milliót + évi 6 milliós fizetést biztosítunk a számára, vagy évi 9 millióért 2-3 évet hosszabbítunk Samuval.
Nem lehet kérdés a jó válasz. Agüero egyelőre nem bizonyította kvalitásait és tehetségét, így ez a felvetés számomra a nevetségesség kategóriába tartozik. Persze, ha megvalósulna, akkor inkább sírnék, semmint nevetnék...
De bízzunk benne, hogy csak újságírói kacsa az egész.
Tipikusan olyan esetek, mint az argentínoknál a "Maradona-mánia".CFirpo3 írta:Braziliában az elmúl években egy csomó fiatal játékos fel lett sztárolva és ezeknek nagy része semmire nem vitte. Mindegyiket valamelyik nagy sztárhoz hasonlították.ZS10 írta:
Keirrison a Coritiba játékosa (januártól a Palmeirasé), 20 éves csatár, és Braziliában a játékát Romárioéhoz hasonlítják!
Braziliában az elmúl években egy csomó fiatal játékos fel lett sztárolva és ezeknek nagy része semmire nem vitte. Mindegyiket valamelyik nagy sztárhoz hasonlították.ZS10 írta:
Keirrison a Coritiba játékosa (januártól a Palmeirasé), 20 éves csatár, és Braziliában a játékát Romárioéhoz hasonlítják!
Remélem,hogy marad Eto'o...szerintem a világ legjobb csatára(gyors és hihetetlenül robbanékony)úgy,hogy imádkozzunk,hogy hosszabbítani fog.LM10 írta:Szerintem a vezetőség felvan készülve hogy ha Eto'o távozna.Ugyanis Eto'o csak a szezon végén fog a szerződéséről tárgyalni és ha ott nem lesz siker akkor jöhet szóba Aguero.Bár szerintem Eto'o maradni fog...ha az idén is maradt mikor már 100% volt hogy megy akkor az idén is maradnia kell![]()
Továbbra is csak balszélen erősítenék a nyáron.
ZS10 írta:Arról írnak, hogy a Barca nyáron mindenképpen szeretné megszerezni Aguerót! Laporta szerint közel van a Barca hogy megegyezzen Keirrisonnal, és Agueroért úgy fizetnénk, hogy Keirrison két évre menne az Atleticohoz kölcsönbe + némi készpénzt fizetnénk!baas11 írta:Tud valaki segíteni a lényegéről ?! : http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=849
Arról írnak, hogy a Barca nyáron mindenképpen szeretné megszerezni Aguerót! Laporta szerint közel van a Barca hogy megegyezzen Keirrisonnal, és Agueroért úgy fizetnénk, hogy Keirrison két évre menne az Atleticohoz kölcsönbe + némi készpénzt fizetnénk!baas11 írta:Tud valaki segíteni a lényegéről ?! : http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=849
Szerintem arról irnak hogy Laporta szeretné Agüerott leigazolni a nyáron.baas11 írta:Tud valaki segíteni a lényegéről ?! : http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=849
Ja, Abidalt meg egyszer az örmények ellen szivatták, szóval adjuk el, mert ezek szerint rossz védő. Sőt Puyolnak is volt olyan meccse, mikor megszivatták, ő is mehet.Zsolti írta:az csak egy meccs volt....mellesleg az egész orosz vállógatott csődöt mondott a spanyolok ellenbarcaloki írta:Én Zhirkovot azért nem igazolnám le mert most néztem az EB ismétlést, és Ramos megette reggelire még támadásoknál is szivatta. Szval egy Classicon nem várhatnánk sok jót:P
az csak egy meccs volt....mellesleg az egész orosz vállógatott csődöt mondott a spanyolok ellenbarcaloki írta:Én Zhirkovot azért nem igazolnám le mert most néztem az EB ismétlést, és Ramos megette reggelire még támadásoknál is szivatta. Szval egy Classicon nem várhatnánk sok jót:P
Nagyrészt igazad van, Abidal néha lehetne aktívabb, de sztem így is a mostani helyzetben nem találnánk jobbat nála. Egyébként a hsz-ed második felében is igazad lenne, ha nem Dani lenne a másik oldalon:D Ő labda nélkül is felmegy és mutatja magát, akkor is,ha épp baloldalon jön fel Abidal, akár bejön középpályára és kéri a labdát. Emiatt,ha Abidal labdát veszít könnyen előfordulhat,h mindkét szél üres és be tudják játszani a védelem mögé.Rivaldo11 írta:Mindig jót mulatok ezen hogy "nem férne el két támadó szellemű szélsőhátvéd a csapatban"
Dehogynem. Attól csak javulnánk.Ma már KÖTELEZŐ egy szélsőhátvédnek vonaltól vonalig játszani, HA TEHETI. Pláne egy olyan csapatban, ahol szélső középpályások nincsenek![]()
Még hogy Abidal nem mehet fel...ugyan. Vagy gondoljátok hogy Pep azt kéri hogy legyen kiszámíthatóbb, féloldalasabb a játék?
Biztosan van taktikai oka is annak hogy nem kolbászol előre, de ha a balon fut az akció, akkor sem az igazi. És ez a lényeg. A stabilitásról meg annyit, hogy ha Dani Alves lefut a vonalig, és bead, akkor a bal oldali védőnk nem fogja ezt megtenni labda nélkül. Miért menne fel egyszerre mindkét szélső védőnk
Ja látom bocsi.noname írta:Olvass visszabali 15 írta:Na utána néztem. Le Mans-ban játszik. 21 éves elefántcsontparti.
Benne van a válogatottban.Cikket, az adatlapját belinkeltem és a téma már ki is lett tárgyalva!!!