Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem csalódás volt, egyszer nézhető kategória.Puyol05 írta:Katalán88 írta:Most szedem le az Esemény című filmet remélem nem csalódok.
nem fogsz csalodni...nagyon nagy film!!!!!
én tegnap előtt néztem meg és nagyon élveztem. szoval mindenkinek csak ajánlani tudom
byebye
Katalán88 írta:Most szedem le az Esemény című filmet remélem nem csalódok.
nah, akkor leszedem ezt a filmet, ha már 9esre értékeled. igazából annak idején a magyar cím tartott távol attól, h megnézzem.Saviola írta: In Bruges (Erőszakik)
depth,ezt is lesd meg,kíváncsi lennék a véleményedre.![]()
Még azt se láttam.Annak a címe simán Ong bak?Fernando írta:Az 1 jobban tetszett, szerintem jó film, Tony Jaa tehetséges harcművész nagyon!Barcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=DLEneaH_XpY
Egy barátom mutatta, elég komoly verekedős film.
Ong bak 2.
Az 1 jobban tetszett, szerintem jó film, Tony Jaa tehetséges harcművész nagyon!Barcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=DLEneaH_XpY
Egy barátom mutatta, elég komoly verekedős film.
Ong bak 2.
Időnként kellenek az ilyen filmek
Ha már ez szóba került, akkor előre elnézést érte, de én tényleg úgy látom, hogy Christopher Lloyd talán? a Száll a kakukk fészkére c. filmben tökre hasonlít Krojfra. BocsiiTim írta: Nem beszélve arról hogy szerintem Marci(mármint grecki koma) eléggé hasonlít az egyik főszereplőre,nemde?
Tim írta:Ha Réz András visszavonul,mindenképp vedd át a helyét(mondjuk az a hülye agyar nem állna jól neked).
Komolyan mondom,gondoltál már arra hogy valami ilyesmivel kellene foglalkoznod?
Nekem tetszett! Gondoltam hogy a témája miatt "réteg film" lesz belőle..senzu írta:nem tudom valaki ajánlotta-e már a Pineapple Expresst, de ha nem, akkor én megteszem
nézzétek, nagyon nagy film (ja és persze a magyar mozikban csúnyát bukott)
Hát simán bent van 2008 top 10 filmjében, szóval érdemes megnézni.Bányász írta:
Én már nagyon várom...de sajna mininován még nincs dvdrip ugyh még egy darabig várhatok,vagy hazai mozibemutatóig...
Viszont megnéztem egy másik Brad Pitt filmet.Burn After Reading.Már ezt is vártam de nekem csalódás a film.Jobbra számítottam.Ami viszont tetszett az a színészi játék a filmben.Brad Pitt pl sztem nagyon jól játszik benne..
Azt tudtam hogy zeneileg elég jó az ízlésed,de ezekkel a filmekkel teljesen megdöbbentesz..Múltkor a von Trier filmek,most pedig ez.Az egyik kedvencem ez a film,sőt ezzel a jelenettel szoktam szórakoztatni a családom!Szandi írta: Akármikor látom, mindig hatalmasRántsd a drótot! Vigyázz, ne hibázz!
Szuperklasszikus.
Hát gondolom ez a Napoleon Dynamite akar lenni...bouba írta: Ma lesz a Nevetséges Napóleon a TV2-n, látta valaki?
Azért érdemes leülni a képernyő elé?
Én láttam, nekem nem tetszett ,szerintem nem érdemes megnézni...McLovin írta:Látta valaki a 88 perc című filmet? Ha igen, érdemes letölteni?