Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom, nem 80km/h-val ment...ozsimiki írta:Nah...mostanában nem igen megy a pályán, meg a kocsiban![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=215809
Szerintem sokan szívesebben néznének egy Spurs-Mu döntőt,mint egy Burnley-Derbytrszergej írta:Szerintem azért a MU a visszavágón elintézi őket, és lesz egy MU-Spurs döntő, ami igen érdekesnek igérkezik
hát yah...de azért h csak a tottenham maradt, meg már legjobb 4 illene megnyerni...gergo9 írta:Pedig ez ajándék trófea lenne. Egy normális ellenfél maradt a Tottenham. Mondjuk az értéke gyakorlatilag 0. De ez már az 5. trófea lenne egy éven belül. Oda-vissza vágós?
Atyaég, a Chelsea a reserve csapattal vagy az u17-tel játszott?ozsimiki írta:Pár FA kupa eredmény:
Chelsea-Southend 1-1, újrajátszás...
Arsenal-Plymouth 3-1
Preston-Liverpool 0-2
tegnapról: Tottenham-Wigan 3-1
holnap lesz a Southampton-M.U. (szerdán v kedden meg megint játszik a M.U. a liga kupa elődöntőjében)
Tehát a válasz: igen, ott van a keretben!Nincs, viszont ott van a kispadon!
Nincs, viszont ott van a kispadon! És Halmosi is a túl oldalt, 'csak' a padra fért.Valentino írta:Kádár bent van a Newcastle keretében a mostani meccsen????
valaki tudja??
Szerintem Drogba teljesítmény visszaesése teljesen érthető, és nem olyan kaliberű,h csak csapatváltás segíthet. persze ez csak akkor igaz, ha maga a játékos jól érzi magát tényleg londonban,és tényleg nem akar annyira elmenni jose papához.LG írta:Pedig sztem igy gyengébb formában is sokkal jobb mint a töketlen Anelka. Lehet, h sok gólt rúgott, de ment is nagyon a Chelseanek, tömték labdákkal az elején, akkor lőtte a góljai nagy részét, Amugy sztem egy közepes támadó, aki túl lett sztárolva. Ha Drogba többet játszana, lehet, visszanyerne vmit régi formájából, bár lehet, h rajta csak egy csapatváltás segit, lehet az sem.Benga írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=214655
Hátigen. Valami nem működik.