2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valahogy így gondoltam én is! Nem is lenne értelme igazolni jó így a keret, ahogy van! Főleg, hogy Iniesta visszatért sérüléséből, hátra meg lassan Milito papa.Varga Tamás írta:
És még egy adalék. 16 forduló után így álltunk, állunk:
2005/06: 11 4 1 41-14 37 pont
2008/09: 13 2 1 48-10 41 pont.
Akkor igazoltunk?
Most sem fogunk.
Béke!
Asszem Tamás leírta a lényeget.Varga Tamás írta:Még van egy hónap a téli átigazolási szezonból, addig még sok hírt lehet elemezgetni, kivesézni, meg a badarságokat szajkózni.
Viszont nem lepődnék meg, ha februártól egy-pár fórumozóval csökkenne a létszám a honlapon.
Komolyan nem értek meg egy-két embert: világosan leírták a modik, hogy minek-hová-merre megy ki a vége. Azt megérteném, ha olyan állapotban-helyzetben lennénk, mint a Madrid, akkor lenne ilyen nyüzsi itt a honlapon. De, 41 ponttal a zsebünkben, 48-10-es gólkülönbségnél, mi értelme van? Nem tudom. Biztos nehéz a felfogásom, vagy már túl késő van.
És még egy adalék. 16 forduló után így álltunk, állunk:
2005/06: 11 4 1 41-14 37 pont
2008/09: 13 2 1 48-10 41 pont.
Akkor igazoltunk?
Most sem fogunk.
Béke!
Onnan, hogy a Celtic olyan november (ha nem akkor, akkor az ősszel vmikor, lényegtelen igazából, hogy mikor) környékén megkereste azzal a szándékkal, hogy el vinné januárban. Sylvinho meg lenyilatkozta, hogyha nem fog elég játékidőt kapni Guardiolától, akkor szedi a sátorfáját, és megy Skóciába, mert elégedett a felkínált lehetőségekkel amiket a Celtic adna, és nagyon örül, hogy van olyan csapat, ahol tárt karokkal várják, ha távozna Barcelónából. Akár már januárban, azt is elmondta.depth írta:honnan jött ez a Sylvinho elfog menni a télen dolog?
www.fmhungary.comMcLovin írta:Mondom, hogy Sylvinhotól függ, lehet január közepén már megy... Az elérhető játékosok közül és Zhirkovot hoznám el. Ismétlem ELÉRHETŐ!!!
Amúgy tudja valaki, hogy mennyi Zhirkov játékjoga? Én egy 10-esre tippelek, de aki tudja, kérem írja le! Köszi!
?McLovin írta: Sylvinho lehetséges távozása miatt a balszélső csere kérdést sajnos előtérbe kell helyezni...
Emellett zsákba macska is, kérdés, hogy mit nyújtana egy erősebb bajnokságban.CFirpo3 írta:Vele az a baj, hogy a CSKA Moszkvában játszik és nem engednék el fillérekért. Biztos megkérnék az árát.McLovin írta:ELÉRHETŐ!!!
De ezt majd csak nyáron!McLovin írta:Sylvinho lehetséges távozása miatt a balszélső csere kérdést sajnos előtérbe kell helyezni...albicelesteX írta:Az a kemény hogy egy két emberben felmerül az hogy egy ilyen őszi szezon után igazolnia kéne a klubnak!Ugyanmár!
Sylvinho lehetséges távozása miatt a balszélső csere kérdést sajnos előtérbe kell helyezni...albicelesteX írta:Az a kemény hogy egy két emberben felmerül az hogy egy ilyen őszi szezon után igazolnia kéne a klubnak!Ugyanmár!
És Te honnan veszed, hogy igazolunk? Én nem vagyok e topic ellensége, ha értelmes honlapról belinkelt dolgokról megy a vita. A goal.com és hasonló társai talán csak engem, a Csabacsüd középpályását nem hoztak szóba a Barcával. Aguero teljesen esélytelen a télen, a többiekről meg csak a fantázia szinten van szó. A csapat 10 ponttal vezeti a bajnokságot, egyetlenegy komolyabb, 3-4 hónapra sérült játékos nincs, miért igazolnánk?manuel írta:Igen???és te ezt honnan veszed hogy most nemigazolunk ???talán a nagytudású Michabeetől vagy Mindorokke barcától????Azt szokták mondani hogy azt hidd el amit látsz,nos ha az Eurobarcán vagy a Sport.esen megerősitik a barca vezetői hogy nemigazolunk senkitsem akkor beszéljünk a hitről könyörgöm!!!Nem feltétlen kell elhinni mindent a másiknak!!!főleg az ilyen Michabeenek és társainak,mert ők csak szimplán utálják ezt a topicot és kész.van Bommel írta:Szerintem le lehetne zárni a topicot. Senkit nem fogunk igazolni, és csak az idegesítő pletykaoldalakról leszedett "hírek" olvashatók. Bocs az offért, így látom.
Akkor inkább az ellenfeleink játékosai topicban dumcsizzatok.Etooka írta:Épp most hívott Laporta, hogy nem igazolunk senkitmanuel írta: Igen???és te ezt honnan veszed hogy most nemigazolunk ???Így már elhiszed?
Ez a topik igazából azért funkcionál, hogy a !valós! kiszemeltekről eszmecserét folytassanak a fórumozók, és ha esetleg már !tényleges! árajánlat van, megvitassák, hogy megéri-e a kért összeget...
Nem arra van, hogy mindenhonnan bemásoljunk híreket és azt elemezzük,holott annak a játékosnak köze sincs a Barcához....
jobban tennéd, h ha inkább azoknak a fórumozóknak hinnél, akiket itt felsoroltál, mintsem valamilyen internetes oldalnak. ők a józan eszükkel gondolkoznak és nem a szenzációhajhászásra mennek, mint a legtöbb oldal. ne járasd le magad, már megint, mint mindig.manuel írta:blablabla
mindenki így gondolja. csak egy ember tart kibali 15 írta: Szóval a saját igazolásainkkal szerintem nem kell már törődni.
Szerintem úgysem lesz. De mások úgysem így gondolják.
Épp most hívott Laporta, hogy nem igazolunk senkitmanuel írta: Igen???és te ezt honnan veszed hogy most nemigazolunk ???
És te honnan veszed h igazolunk? Azt h egy csapat nem igazol senkit, azt nem szokták bejelenteni, a sportlapoknak meg meg kell valamiből élni ezért sok alaptalan dolgot irkálnak. Hidd el nekem h nem igazolunk senkit télen!manuel írta:Igen???és te ezt honnan veszed hogy most nemigazolunkvan Bommel írta:Szerintem le lehetne zárni a topicot. Senkit nem fogunk igazolni, és csak az idegesítő pletykaoldalakról leszedett "hírek" olvashatók. Bocs az offért, így látom.
Ezesetben kíváncsian várom, hogy szerinted van e olyan poszt, ahova kellene igazolnunk játékost. Szerintem igy tökéletes a csapat. (és még sokak szerint) Mutatják ezt az eddig elért eredmények is.manuel írta:...
Mert nincs rá szükség. És fölöslegesen nem dob ki laporta pénzt.manuel írta:Igen???és te ezt honnan veszed hogy most nemigazolunk ???van Bommel írta:Szerintem le lehetne zárni a topicot. Senkit nem fogunk igazolni, és csak az idegesítő pletykaoldalakról leszedett "hírek" olvashatók. Bocs az offért, így látom.
Igen???és te ezt honnan veszed hogy most nemigazolunk ???talán a nagytudású Michabeetől vagy Mindorokke barcától????Azt szokták mondani hogy azt hidd el amit látsz,nos ha az Eurobarcán vagy a Sport.esen megerősitik a barca vezetői hogy nemigazolunk senkitsem akkor beszéljünk a hitről könyörgöm!!!Nem feltétlen kell elhinni mindent a másiknak!!!főleg az ilyen Michabeenek és társainak,mert ők csak szimplán utálják ezt a topicot és kész.van Bommel írta:Szerintem le lehetne zárni a topicot. Senkit nem fogunk igazolni, és csak az idegesítő pletykaoldalakról leszedett "hírek" olvashatók. Bocs az offért, így látom.