Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben igazad van h külön kapust edzetni nem lehet csak ha az egész csapatnak azt edzeted(védés).kamaj írta:Mire gondolsz? Arra, hogy a kapusnak külön edzést adj?ultrasur írta: Valaki könyörgöm modja meg hol lehet a kapusnak egyéni utasitást adni?
Mert ha arra gondolsz akkor az nem lehetséges. Kapusedzést kell adni az egész csapatnak és ezáltal edzed a kapusokat.
Sztem külön kapust edzeni nem lehet.
Mire gondolsz? Arra, hogy a kapusnak külön edzést adj?ultrasur írta: Valaki könyörgöm modja meg hol lehet a kapusnak egyéni utasitást adni?
Valaki könyörgöm modja meg hol lehet a kapusnak egyéni utasitást adni?kamaj írta:Az attól függ, hogy őket külön akarod-e edzeni vagy csak simán kapust keresel?CFirpo3 írta:Hello! Lenne egy kérdésem.
Kapusnak érdemesebb fiatalt igazolni és játszatni, vagy elég egy olcsóbb, idősebb, de jó képességű?
Ha az előbbit szeretnéd akkor fiatalt kell venni (17 évest) és csak védést edzeni, ha az utóbbit akkor inkább idősebbet, mivel ők jobb teljesítményt tudnak ugyanannyi áron, mint a fiatalok.
Szerk.:
Am mindegyik posztra igaz ez -> tehát ha edzeni akarod őket fiatalt "kell" venni (minél fiatalabbat annál jobb), ha csak játszatni akarod akkor idősebbeket.
Az attól függ, hogy őket külön akarod-e edzeni vagy csak simán kapust keresel?CFirpo3 írta:Hello! Lenne egy kérdésem.
Kapusnak érdemesebb fiatalt igazolni és játszatni, vagy elég egy olcsóbb, idősebb, de jó képességű?
Egyedül az utolsó előtti ér valamit,a többit ki is rúghatod nyugodtan..kleno04 írta:van pár eladó játékosom akit érdekel lehet csemegézni
na szóval:
227720172
227720182
227720179
227720175
227720177
227720178
(csak azért raktam mi az azonosítójukat mert így egyszerűbb és nem kell hozzá 800 oldal)
köszi a segítségetPocsa11 írta:Én úgy tudom, hogy csak M.o.-on belül lehet a játékosmegfigyelőket küldözgetni.kleno04 írta:Hali lenne egy kérdésem a Játékosmegfigyelőket csak magyaro.-n belül lehet küldözgetni régiókba vagy lehet őket külföldre is küldeni![]()
Ha lehet akkor hol tom megtenni
Ja lenne még egy a TSI az mi tapasztalat vagy mi mert kerestem mindenhol csak nem találtam hogy mi
"Total Skill Index (TSI):
A Total Skill Index (összesített képességmutató, TSI) mutatja, mennyire tehetséges egy-egy játékos. A TSI nagysága az edzéssel nő, a forma változásával pedig szintén nőhet (vagy csökkenhet)."
Ajánlom figyelmedbe a súgó elolvasását.Abból is sokat lehet tanulni.
Szerk.: Valaki egy edzőmeccset jövőhétre?
Én úgy tudom, hogy csak M.o.-on belül lehet a játékosmegfigyelőket küldözgetni.kleno04 írta:Hali lenne egy kérdésem a Játékosmegfigyelőket csak magyaro.-n belül lehet küldözgetni régiókba vagy lehet őket külföldre is küldeni![]()
Ha lehet akkor hol tom megtenni
Ja lenne még egy a TSI az mi tapasztalat vagy mi mert kerestem mindenhol csak nem találtam hogy mi
Biztosítalak, hogy a licitálás még sokáig el fog menni. Ha van rá pénzed, akkor megéri.MichaaBee írta:és 32 000-t?![]()
Oks. Akkor hívjál ki.matyi02 írta:CFirpo3 írta:Valaki barátságost a jövőhéten a felnőttekkel vagy az ifikkel?
Én jóleszek?
Most játtszunk nálunk hazai pályán ok?