Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
na sorold kik!...LG írta:Amibol csak 5 lettVito írta:sztem jobb lenne számbavenni a még eladó szélsővésőket, mert amit Károly Robi csinált az Argentínokkal az nem volt semmi.csakhát jó lett volna a Riqért kapott 15 mihály.Azért Robi Szarlosnál vannak jobb szélso védok is!
Amibol csak 5 lettVito írta:sztem jobb lenne számbavenni a még eladó szélsővésőket, mert amit Károly Robi csinált az Argentínokkal az nem volt semmi.csakhát jó lett volna a Riqért kapott 15 mihály.
sztem még Gio jó lesz két évig,addig meg bőven van időnk keresni az ő utódját.Vito írta:Zsolti, nem vok én hüle!nem rá gondoltam, hanem vmi hasonló képességő, nagy támadópotenciállal rendelkező védőre...
mondjuk a Robi C.![]()
(az utsó sor nem komoly)
Hát nem tudom.Adriano is nagy egyéniség,de sztem nem lessz akkora klasszis sosem mint az Anri.LG írta: Adriano is még nagyon fiatal, sztem lesz olyan játékos mint Henry
Adriano is még nagyon fiatal, sztem lesz olyan játékos mint HenryZsolti írta:Persze énsem venném rossz néven,ha mégis leigazolnánk henryt,de sztem ilyen torrresfélék magasságába Maxi is simán oda fog érni egy-két éven belül,de tény,hogy Henry csak egy van!Mr. Master írta:Én se szeretném, h kölcsönbe elmenjen, de annyi biztos, hogyha jönne Henry, akkor Maxinak is menie kéne, legalább egy évre. De sajnos Henry nem fog jönni
Én már írtam,hogy nagyon el tudnám képzelni a Barcában,mert imádom azt a gyereket,de most fölösleges lenne,mert jön Ezquerro is,meg ott van giuly is jobb oldalon.roniebarca írta:Mit szólnátok Lucho Gonzales leigazolásához![]()
Persze énsem venném rossz néven,ha mégis leigazolnánk henryt,de sztem ilyen torrresfélék magasságába Maxi is simán oda fog érni egy-két éven belül,de tény,hogy Henry csak egy van!Mr. Master írta:Én se szeretném, h kölcsönbe elmenjen, de annyi biztos, hogyha jönne Henry, akkor Maxinak is menie kéne, legalább egy évre. De sajnos Henry nem fog jönni
Na végre valaki nem akarja kölcsön adni Maxit!!!Zsolti írta:Sztem meg ne vegyünk csatárt,ha nem muszáj,játsszassa rijkaard többször Maxit.Én még mindíg azt mondom,hogy nagy játékos lesz belőlle,csak fgel kell vennie a ritmust.
Még mindig maradna Larsson Giuly és ha nagyon kell Messi isBarcelonafan írta:Szerintem Maxi-t kölcsön kéne adni, és egy támadót kéne venni (Torres). Az összes többi igazolást védőre kéne költeni!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Most fején találtad a szöget!Zsolti írta:Furin fog kinézni a középpályán a két törpe(Xavi,Deco) mellett egy óriás.de az kétségtelen,hogy nagyon jó játékos.