Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már bocsánat, de 432 hsz-szel a háta mögött, hogy kérdezhet ilyet valaki?lopakodo írta:mikor kezdődik a meccs?
Jó, én nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, nekem Cáceres az új igazolások közül a kedvenc, és a Barcában is az 1ik kedvenc játékosom lett.Danka00792 írta:Kívánom hogy ennél nagyobb gondunk ne legyen.Messa írta:Rohadtéletbemár![]()
Még a padon sincs Cáce, pedig ma 100%-ig biztos voltam benne, hogy játszik, de nem, még a cserék közt sincs.
Gratula!
Kívánom hogy ennél nagyobb gondunk ne legyen.Messa írta:Rohadtéletbemár![]()
Még a padon sincs Cáce, pedig ma 100%-ig biztos voltam benne, hogy játszik, de nem, még a cserék közt sincs.
Gratula!
HoppszSanama írta:
De azt irták,hogy méga padon sincs ott.
ui: majd linket dobjon valaki légyszi.
ha nem lett volna semmi baja, akkor sem zavar,h nem játszik,és nincs keretben, nem hogy így.Etooka írta:Szerintem még mindig semmit sem szólhatunk,mivel az is belejátszhat, hogy csak két napja edz újra, míg Victor Sanchez már végigeddzette a hetet!
Én azt mondom, jó kezdő, örülök, hogy Hleb játszik!Caceres pedig, ha megyünk majd kettővel, biztos vagyok benne, hogy be fog állni![]()
Barca győzelmet kívánok miindenkinek
De azt irták,hogy méga padon sincs ott.Etooka írta:Szerintem még mindig semmit sem szólhatunk,mivel az is belejátszhat, hogy csak két napja edz újra, míg Victor Sanchez már végigeddzette a hetet!
Én azt mondom, jó kezdő, örülök, hogy Hleb játszik!Caceres pedig, ha megyünk majd kettővel, biztos vagyok benne, hogy be fog állni![]()
Barca győzelmet kívánok miindenkinek
Hát már lassan ott jarunk,h Martinnál is többet játszik..Andrisveres írta:Egyetértek , h Caceresnek játszania kell , de higgyétek el Viktor Sanchez még semmit nem mutatott meg a tehetségéből , ami viszont 100% h megvan! ne legyen már közutálat! Remélem jól állunk és félidőben caceres majd krikics is játszani fog!