Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
semmi ilyet nem találtamCFirpo3 írta:MérkőzésekMichaaBee írta: szerk.: az egyéni utasításhoz: a meccsutasításoknál a súgóban olvastam, h ilyen gomb meg olyan gomb blablabla... azokat sehol nem találtam![]()
Következő mérkőzésre: Utasítások (az a kis ceruza)
Régi mérkőzésbeállítás (lent)
MérkőzésekMichaaBee írta: szerk.: az egyéni utasításhoz: a meccsutasításoknál a súgóban olvastam, h ilyen gomb meg olyan gomb blablabla... azokat sehol nem találtam![]()
Ez attól függ h mit értesz egyéni utasítás alatt, ha azt h kizárod az edzésből akkor az edzés alatt van egy ojan fül ahol ezeket megteheted.De ha támogatóként akarsz egy játékosnak egyéni edzést adni akkor dúsztom sincs mert még nem voltam soha támogató de próbáld meg ott lehet h ott lesz az is.MichaaBee írta:ma nyertem 6-1-re![]()
más: h lehet egyéni utasítást adni?nem találom azokat agombokat. vagy orssz helyen keresem?
![]()
Szerintem megcélozhatod vannak még játékosok akikkel lehet erősíteni én is ezt fogom tenni és én is a feljutásért fogok küzdeniMarkionni005 írta:Szerintetek jövőre megcélozzam a feljutást?
Lúzers (1645795)
És annak tükrében válaszóljatok,hogy a következő szezonban két csapat hullik vissza és így már három lesz összesen.
Valószínűleg lebuktál. Egyik csapatodhoz sem tudsz belépni?MessiFan írta:én nem tudok belépni a csapatomhoz és regisztrálni se tudok ugyanezzel az email címmel.