Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyetértek, a csapat leggyengébb pontja, vannak jó meccsei, de amit hétvégén művelt.... de nem csak emiatt az egy meccs miatt gondolom így.Barcaman14 írta:ha már victor sanchezt ennyien feddik más forumokban akkor valdesnél is meg kell emliteni hogy a golban legalább annyira bene volt mint V.S.,elég pocsékul futott ki!!és hát az egész meccsen volt pár hajmeresztő kifutása...! én továbbra is őt érzem a barca gyengepontjának!sztem az eddig bekapott kevés gol is inkább a védelmünknek köszönhető mint neki!Lehet hogy katalán és a vezetőség ezért nem nagyon meri "leváltani" a szurkolok miatt de azért igazolhatnánk egy jo kapust aki nem csak oriási védéseivel tünik ki mint valdes hanem magabiztosságágval is!
még fiatal, és rengeteget fejlődhet. 27 éves lesz. kapusok közt ez még "fiatal kor", mert egy 32-34 éves mezőnyjátékos már "öregszik", akkor egy kapus abban a korban élete formájában lehet.Varga Tamás írta:Nem a mai volt élete mérkőzése, ez tuti.
Persze, ebbe a védelem gyengesége, bizonytalankodása is közrejátszott.
Ettől még a páncélmellényt levehetné, a kijöveteleknél pedig magabiztosabb lehetne.
Igy igaz, tökéletesen egyetértek. Nem is kell ehhez hozzáfűzni semmit, örüljünk hogy nem kell kapust venni.Victor_Valdes írta:Valdés alapjában egy felső kategóriás kapus, vannak rosszabb napjai, de kinek nem (pl: Cech az eb-n), 1 on 1-ben pedig a legjobb az összes kapus közül.
Szerintem nincs szükség másik kapusra MA a védelem előtte nem volt az igazi ahogyan ő sem ám mikor megingathatatlan a védelem hátul akkor mindegy ,hogy ő áll a kapuban vagy más akiért plussz pénz adtunk ki ráadásul ,ahogyan most állnak a dolgok simán lehet idén is Zamora-díjas....Valentino írta:remélem nem köveztek meg, ha azt írom...
Jó lenne, ha nyáron igazolnánk 1 kapust...mert Valdes sosem volt megbizható, SAJNOS!!
(ezt nem csak a mai formája miatt írtam)
2 nevet tudnék írni a helyére (tudom nem ide való ez a része a hsz-nek, ezért SORRY)
1. Guillermo Ochoa(lehet hogy elfogult vagyok)
![]()
2. Sergio Asenjo (nagyon jó kapus lesz néhány év múlva, már most is jó, de még fiatal, ugyhogy fejlődik)
Ha esetleg lett volna a neved alatt még egy 0,akkor nem röhöglek ki.Valentino írta:remélem nem köveztek meg, ha azt írom...
Jó lenne, ha nyáron igazolnánk 1 kapust...mert Valdes sosem volt megbizható, SAJNOS!!
(ezt nem csak a mai formája miatt írtam)
2 nevet tudnék írni a helyére (tudom nem ide való ez a része a hsz-nek, ezért SORRY)
1. Guillermo Ochoa(lehet hogy elfogult vagyok)
![]()
2. Sergio Asenjo (nagyon jó kapus lesz néhány év múlva, már most is jó, de még fiatal, ugyhogy fejlődik)
reménykedjünk benne, hogy így lesz, ahogy írtad...BarcaGeri írta:Szerintem sem volt ma valami határozott. De ezt szerintem be lehet tudni a szünet utáni visszarázódásnakA következő meccsen biztos jobban teljesít majd
Valóbjaban elég bizonytalan volt, de nem igazán volt dolga, biztos halálra unta magát a kapubangg86 írta:A mai meccsen hihetetlenül bizonytalan volt, szinte többet hibázott, mint ahányszor eljutott a Mallorca a kapuig. Nem tudom mi lett volna ha egy bátrabban támadó csapat ellen játszunk...
Ebben lehet vmi.......már én is megfigyeltem h az 1 az 1 elleni szituációknak a 95 százalékát védi...én ennek nagyon örülök mivel azért ellenünk gyakran kontráznak!Perrero írta:Legjobb formában lévő kapusa.. sztem.. jó védelemmel egyszerűamúgy egy dolog van amiben valdes a világ legjobbja.. 1 az 1 ellen nincs nála jobb kapus
Hallod jóskaboixosnoisbarca írta:Te meg továbbra is vak!
Azért mert nem 1ezik a véleményünk nem kell lehülyézni gyíkarc!!Kíváncsi lennék h a 07-08as szezonban miket írtál Valdesről amikor pl. 1 beadásnál leült meg hasonlókat csinált.Akkor is sztároltad te uborka???
Nem akarok ünneprontó lenni csak igyekszem a helyén kezelni a dolgokat.Ilúvatar írta:Hmm, ez figyelemre méltó adat... észre se vettem...Varga Tamás írta:A bajnokságban 15 meccsen kapott gólja pedig tiszteletet parancsoló. A válogatott elsőszámú kapusa 26 kapott gólnál jár, Palop pedig 14-nél.Mostanában Valdes tényleg jó nagyon, lsd. pl. amikor kivédte Drönthö lövését, amit általában be is lövik. De ezt kifogta a hálóőr.
Reménykedem, hogy továbbra is ily módon véd.
Hmm, ez figyelemre méltó adat... észre se vettem...Varga Tamás írta:A bajnokságban 15 meccsen kapott gólja pedig tiszteletet parancsoló. A válogatott elsőszámú kapusa 26 kapott gólnál jár, Palop pedig 14-nél.
Lehet. De nem valószinű. Azt bizonyította, hogy képességek terén nincs gond.Bányász írta:Még mindig nem értem miért felesleges minden csapatot említeni?Hiszen a kis csapatokban is rohadt jó kapusok vannak sőt...na de mind1.Rivaldo11 írta:
Bányász: Felesleges minden csapatot említeni, épp azért, amit fentebb írtam.
Ha Kameninek meccsenként csak egyet egyet kellene védenie, lehet csak meresztenéd a szemed a bakijai láttán.
Lehet ha Valdesnek meccsenként annyit kellene védenie mint Kameninek nem gondolnád top10-es kapusnak...
Még mindig nem értem miért felesleges minden csapatot említeni?Hiszen a kis csapatokban is rohadt jó kapusok vannak sőt...na de mind1.Rivaldo11 írta:
Bányász: Felesleges minden csapatot említeni, épp azért, amit fentebb írtam.
Ha Kameninek meccsenként csak egyet egyet kellene védenie, lehet csak meresztenéd a szemed a bakijai láttán.