Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
TZS
Capitá del Barça

2009.01.05. 11:18:39

Barcaman14 írta:ha már victor sanchezt ennyien feddik más forumokban akkor valdesnél is meg kell emliteni hogy a golban legalább annyira bene volt mint V.S.,elég pocsékul futott ki!!és hát az egész meccsen volt pár hajmeresztő kifutása...! én továbbra is őt érzem a barca gyengepontjának!sztem az eddig bekapott kevés gol is inkább a védelmünknek köszönhető mint neki!Lehet hogy katalán és a vezetőség ezért nem nagyon meri "leváltani" a szurkolok miatt de azért igazolhatnánk egy jo kapust aki nem csak oriási védéseivel tünik ki mint valdes hanem magabiztosságágval is!
egyetértek, a csapat leggyengébb pontja, vannak jó meccsei, de amit hétvégén művelt.... de nem csak emiatt az egy meccs miatt gondolom így.
sokan biztos nem így gondolják, de ha a csapatnak nem így mennének a dolgok, akkor bizony Vitya többször elő lenne véve.
De mint oly sokszor, most is azt mondom, hogy fiatal még, fejlődhet, és talán egyszer még a válogatottban is láthatjuk majd. Mondjuk a 2010-es vb-n :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.05. 10:43:26

Sztem mostanában jó volt Valdes, ezen a meccsen nem, de nem akkora baj, ha becsúszik egy gyengébb meccs, főleg, ha igy is megnyerjük.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.01.04. 14:05:29

ha már victor sanchezt ennyien feddik más forumokban akkor valdesnél is meg kell emliteni hogy a golban legalább annyira bene volt mint V.S.,elég pocsékul futott ki!!és hát az egész meccsen volt pár hajmeresztő kifutása...! én továbbra is őt érzem a barca gyengepontjának!sztem az eddig bekapott kevés gol is inkább a védelmünknek köszönhető mint neki!Lehet hogy katalán és a vezetőség ezért nem nagyon meri "leváltani" a szurkolok miatt de azért igazolhatnánk egy jo kapust aki nem csak oriási védéseivel tünik ki mint valdes hanem magabiztosságágval is!
Capon
Llegenda del Barça

2009.01.04. 13:59:28

Tegnap elég sokat bizonytalankodott nagyon nem örültem neki. Végül is bele fért tegnap nem kaptunk ki.
geridoss az hogy 27 éves a mentsége a tegnapi meccsre? elég gyengécske...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
geridoss
Director del Fútbol

2009.01.04. 02:37:50

Varga Tamás írta:Nem a mai volt élete mérkőzése, ez tuti.
Persze, ebbe a védelem gyengesége, bizonytalankodása is közrejátszott.
Ettől még a páncélmellényt levehetné, a kijöveteleknél pedig magabiztosabb lehetne.
még fiatal, és rengeteget fejlődhet. 27 éves lesz. kapusok közt ez még "fiatal kor", mert egy 32-34 éves mezőnyjátékos már "öregszik", akkor egy kapus abban a korban élete formájában lehet.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.03. 22:33:08

Nem a mai volt élete mérkőzése, ez tuti.
Persze, ebbe a védelem gyengesége, bizonytalankodása is közrejátszott.
Ettől még a páncélmellényt levehetné, a kijöveteleknél pedig magabiztosabb lehetne.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.03. 22:33:02

Victor_Valdes írta:Valdés alapjában egy felső kategóriás kapus, vannak rosszabb napjai, de kinek nem (pl: Cech az eb-n), 1 on 1-ben pedig a legjobb az összes kapus közül.
Igy igaz, tökéletesen egyetértek. Nem is kell ehhez hozzáfűzni semmit, örüljünk hogy nem kell kapust venni.
Korábban már írtam, hogy a kiscsapatokban parádézó kapusok nem biztos hogy a Barca kapujában is hoznák ugyanazt a formát. Egész más, amikor állandóan záporoznak a lövések a kapura, meg amikor meccsenkét kell 1-2 alkalommal közbeavatkozni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.01.03. 22:29:11

Valentino írta:remélem nem köveztek meg, ha azt írom...
Jó lenne, ha nyáron igazolnánk 1 kapust...mert Valdes sosem volt megbizható, SAJNOS!!
(ezt nem csak a mai formája miatt írtam)

2 nevet tudnék írni a helyére (tudom nem ide való ez a része a hsz-nek, ezért SORRY)
1. Guillermo Ochoa :lol: (lehet hogy elfogult vagyok) :lol:
2. Sergio Asenjo (nagyon jó kapus lesz néhány év múlva, már most is jó, de még fiatal, ugyhogy fejlődik)
Szerintem nincs szükség másik kapusra MA a védelem előtte nem volt az igazi ahogyan ő sem ám mikor megingathatatlan a védelem hátul akkor mindegy ,hogy ő áll a kapuban vagy más akiért plussz pénz adtunk ki ráadásul ,ahogyan most állnak a dolgok simán lehet idén is Zamora-díjas....
Ez egy rossz meccs volt nem kell a megbízhatóságát áltolánosítani szerintem.Hisz a díjat már egyszer megkapta.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.03. 22:28:56

Valdés alapjában egy felső kategóriás kapus, vannak rosszabb napjai, de kinek nem (pl: Cech az eb-n), 1 on 1-ben pedig a legjobb az összes kapus közül.

Asenjo előtt valószínűleg szép jövő áll, de nálunk a padon nem tudna fejlődni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.03. 22:28:55

Valentino írta:remélem nem köveztek meg, ha azt írom...
Jó lenne, ha nyáron igazolnánk 1 kapust...mert Valdes sosem volt megbizható, SAJNOS!!

2 nevet tudnék írni a helyére (tudom nem ide való ez a része a hsz-nek, ezért SORRY)
2. Sergio Asenjo (nagyon jó kapus lesz néhány év múlva, már most is jó, de még fiatal, ugyhogy fejlődik)
Ha esetleg lett volna a neved alatt még egy 0,akkor nem röhöglek ki.
De ne haragudj,hatalmas baromságot írtál.
Mi baj VV-vel? 17 meccs alatt kapott 10 gólt?
JÉZUSOM!!! Katasztrófa.

MEgint FM téma ez a sok hülye felvetés...
Valentino
Jugador del Barça

2009.01.03. 22:28:41

BarcaGeri írta:Szerintem sem volt ma valami határozott. De ezt szerintem be lehet tudni a szünet utáni visszarázódásnak :) A következő meccsen biztos jobban teljesít majd :)
reménykedjünk benne, hogy így lesz, ahogy írtad... :)
Kép
Hattrick: FCBalcsi
BarcaGeri
Jugador del Barça

2009.01.03. 22:26:03

Szerintem sem volt ma valami határozott. De ezt szerintem be lehet tudni a szünet utáni visszarázódásnak :) A következő meccsen biztos jobban teljesít majd :)
barca52
Jugador d'estrella

2009.01.03. 22:23:55

gg86 írta:A mai meccsen hihetetlenül bizonytalan volt, szinte többet hibázott, mint ahányszor eljutott a Mallorca a kapuig. Nem tudom mi lett volna ha egy bátrabban támadó csapat ellen játszunk...
Valóbjaban elég bizonytalan volt, de nem igazán volt dolga, biztos halálra unta magát a kapuban :D
Valentino
Jugador del Barça

2009.01.03. 22:22:56

remélem nem köveztek meg, ha azt írom...

Kép
Hattrick: FCBalcsi
gg86
Jugador d'estrella

2009.01.03. 22:17:56

A mai meccsen hihetetlenül bizonytalan volt, szinte többet hibázott, mint ahányszor eljutott a Mallorca a kapuig. Nem tudom mi lett volna ha egy bátrabban támadó csapat ellen játszunk...
I'm a legend
Jugador del Barça

2008.12.19. 20:22:12

Perrero írta:Legjobb formában lévő kapusa.. sztem.. jó védelemmel egyszerű :) amúgy egy dolog van amiben valdes a világ legjobbja.. 1 az 1 ellen nincs nála jobb kapus
Ebben lehet vmi.......már én is megfigyeltem h az 1 az 1 elleni szituációknak a 95 százalékát védi...én ennek nagyon örülök mivel azért ellenünk gyakran kontráznak! :)
Csak így tovább Victor !8)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.19. 20:11:12

boixosnoisbarca írta:Te meg továbbra is vak!
Azért mert nem 1ezik a véleményünk nem kell lehülyézni gyíkarc!!Kíváncsi lennék h a 07-08as szezonban miket írtál Valdesről amikor pl. 1 beadásnál leült meg hasonlókat csinált.Akkor is sztároltad te uborka???
Hallod jóska :!:

Te milyen hangnemet engedsz meg magadnak egyébként? :roll: :roll:

Valdes kapcsán korrektül azt lehet mondani, hogy egy dolgot hiányolok tőle: a kiegyensúlyozottságot. A tehetsége megvan, de néha 1-1 lepkével nagyon belerondít az összképbe. Ettől még Gábornak igaza van abban, hogy a Liga egyik legjobb kapusa.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.12.16. 17:57:41

Ilúvatar írta:
Varga Tamás írta:A bajnokságban 15 meccsen kapott gólja pedig tiszteletet parancsoló. A válogatott elsőszámú kapusa 26 kapott gólnál jár, Palop pedig 14-nél.
Hmm, ez figyelemre méltó adat... észre se vettem... :oops: Mostanában Valdes tényleg jó nagyon, lsd. pl. amikor kivédte Drönthö lövését, amit általában be is lövik. De ezt kifogta a hálóőr.
Reménykedem, hogy továbbra is ily módon véd.
Nem akarok ünneprontó lenni csak igyekszem a helyén kezelni a dolgokat. :)

Azért Valdes lényegesen kevesebb lövésből kapott kevesebb gólt mint az említett kollégái.
Drenthe meg nagyon buta focista....a lehető legrosszabb megoldást választotta,gyakorlatilag belerúgta Valdesbe a zsugát....de nem akarom kicsinyíteni az érdemeit....

És ismétlem mielőtt valaki megtámad,h elégedett vagyok vele többé kevésbé.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Deus
Boixos Nois

2008.12.16. 16:54:36

Varga Tamás írta:A bajnokságban 15 meccsen kapott gólja pedig tiszteletet parancsoló. A válogatott elsőszámú kapusa 26 kapott gólnál jár, Palop pedig 14-nél.
Hmm, ez figyelemre méltó adat... észre se vettem... :oops: Mostanában Valdes tényleg jó nagyon, lsd. pl. amikor kivédte Drönthö lövését, amit általában be is lövik. De ezt kifogta a hálóőr.
Reménykedem, hogy továbbra is ily módon véd.
KépKép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.16. 16:09:03

Én alapvetően elégedett vagyok VV teljesítményével.
Persze, vannak hibái, vannak hülyeségei, igen. Kinek nincsenek? Cech több pénzért a Chelsea-ben hibázik közel annyit, mint itt nálunk Victor. Ott van pl. az EB-n a törökök ellen elkövetett bakija, ami a csehek kipottyanásába került. És nekem ne magyarázza azzal, hogy vízes volt a labda, mert Angliában ehhez hozzászokhatott.
Nem cserélném el senkivel. És külön örülök, hogy nem válogatott, mert így mindig itt tud edzeni, nem kell utazgatnia, és csak a Klub érdekeire kell figyelemmel lennie.
A bajnokságban 15 meccsen kapott gólja pedig tiszteletet parancsoló. A válogatott elsőszámú kapusa 26 kapott gólnál jár, Palop pedig 14-nél.
Csak így tovább VV!
Én bízom benned!
FORCA BARCA!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.12.16. 15:54:39

Bányász írta:
Rivaldo11 írta:
Bányász: Felesleges minden csapatot említeni, épp azért, amit fentebb írtam.
Ha Kameninek meccsenként csak egyet egyet kellene védenie, lehet csak meresztenéd a szemed a bakijai láttán.
Még mindig nem értem miért felesleges minden csapatot említeni?Hiszen a kis csapatokban is rohadt jó kapusok vannak sőt...na de mind1.

Lehet ha Valdesnek meccsenként annyit kellene védenie mint Kameninek nem gondolnád top10-es kapusnak... :wink:
Lehet. De nem valószinű. Azt bizonyította, hogy képességek terén nincs gond.
Azért felesleges, mert más egy nagycsapat meg egy kiscsapat kapuját védeni.
Lehet még sokat is említettem azzal az 5-6 csapattal. 3-4-et kellett volna mondanom.
Nincs kizárva, hogy aki egy kiscsapat kapujában klasszis, az egy Barcelonában is az lenne.
De készpénznek sem lehet venni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.12.16. 15:48:41

Rivaldo11 írta:
Ha Kameninek meccsenként csak egyet egyet kellene védenie, lehet csak meresztenéd a szemed a bakijai láttán.
Még mindig nem értem miért felesleges minden csapatot említeni?Hiszen a kis csapatokban is rohadt jó kapusok vannak sőt...na de mind1.

Lehet ha Valdesnek meccsenként annyit kellene védenie mint Kameninek nem gondolnád top10-es kapusnak... :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Balinho
Entrenador del Barça

2008.12.16. 15:32:17

Úgy gondolom, hogy úgy a világban objektíven szemlélve ki lehet választani Buffont, Cech-et és Casillast mint a stabilan világszínvonalat hozó kapusok (és az objektív szó alatt most azt értem, hogy 100 emberből mondjuk 80 ezt a 3 nevet említi).

A közvetlen üldözőboly 10-15 tagja között szubjektíven mindenki felállítja a maga sorrendjét, formától, szimpátiától, antipátiától függően. Márpedig mivel VV Barca nevelés és ennek a bolynak a tagja teljesen felesleges lecserélni egy olyan kapusra aki nem jobb nála, nem culé, ráadásul valószínűleg ráfizetéses a szerződtetése.

Úgy egyébként meg idén remekül véd...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.12.16. 15:27:11

Akiben most sokat látok-és még nincs agyonfuttatva, az a két német srác, Adler, és Neuer. Szerintem ők tagjai lehetnek nemsokára egy szűk elitnek a kapusok rangsorában. Rajtuk kívül még Frey az, akinek fantasztikus képességei vannak. De azt már világos, hogy a barca kapuját más dolog védeni. Meccsenkét egyszer-egyszer kell beavatkozni, ez teszi nagyon nehézzé. Sok kapus, akire azt mondjuk hogy jó, bizony csalódást okozna a kapunkban( alegjobb példa Rüstü), egész egyszerűen azért, mert vannak, akik csak akkor tudnak parádézni, ha viszonylag állandóan van védenivalójuk.
Akárcsak a mezőnyjátékosoknak, így a kapusoknak is meg kell szokni a Barca stílust, és bizony van, aki nem illik bele.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.12.16. 15:41:01-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt