Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul ez néha már ANDRI. De van még INNNYESZTA, ECÓ, MILÍCÓ, stb... Szét tudnék ütni valakit (vajon kit?) ilyenkor.barca52 írta:Én kivagyok ettől az alvilágitól. Eleve ritka nagy marhának tartom, de amikor kiejti Henry nevét, sírva fakadok. Szép magyarosan nyomja: ANRI!
Jurado=HURRÁDÓ!
Az tényleg nem fájhatott, mert Alves kb 2 métert repült a levegőben, és a menetszél biztosan úgy lehűtötte, hogy ezzel érzéstelenítette az arcát. Nálam ez egyből piros szitu volt, ráadásul törlesztés.Rivaldo11 írta:Nekem csak az volt sok, amikor Alvest elég brutál módon lekönyökölték, err Világi: "Biztos nem fáj az annyira"
Ja. Ha ő kapott volna ekkorát, akkor2hét gyengélkedő
szntem ne bonyolítsd túl, lehet még bizonyos helyzetekben előnyödre válikChris0527 írta:A héten már el kell mennek dokihoz![]()
![]()
A bal kezemen a hüvelyk ujjam állandóan kiugrik/hátrahajlik a legkülönb időpontokban a legkisebb megerőltetéstől is néha. Rettentően fáj és idegesít mert egy idő után jobb de ma is 3X megtörtént pedig tényleg nem sokat használtam. Az a legrosszabb hogy nem tudom mitől van és balkezes vagyok néha az írás is nehezen megy meg alap dolgokra is alig tudom használni
Persze, volt. 2002 januárban lett előfizetve, üzleti internet. Azóta megváltoztatták a nevét 4-szer, axelero-ból t-com lett, de a lényeg a lényeg, 7 éven keresztül jött a cucc.lionelmessi19 írta:7 éve már volt ilyen sávszélesség?
Azthittem max 3-4 éve van..
Ezt már a MESSI topicban megpendítettem tegnap,de itt is erről van szó...Már megy a kombináció juvésoknál,h Gigit belevonják a transzferbe szerintük és így LESZ AZ A PÉNZ,amiért odaadjuk.Készpénznek veszik,amit az újság leír,majdnem komolyabb vita alakult ki a spanommal emiatt.Úgy fel tudják ilyenekkel kúrni az agyam...Mondtam neki,h nyugi legyen,ha a sajtó beharangozóin múlna,akkor CR már második éve a margóban játszana.Ááááhh,feleslegesen:"az más,mert ezt a Gazzetta hozta le.."FÁÁÁJDDDALOMM!!!!Varga Tamás írta:Szerintetek a Nemzeti Sport címet viselő vicclapnál vannak még normálisnak mondható újságírók?
Egyre szánalmasabb, amiket összehordanak. A mai szám 10. oldalán van egy hír, miszerint a Juventus Buffon eladásából fedezné Messi leigazolásának anyagi fedezetét.
Ezt komolyan gondolják ezek a barmok. Hihetetlenül mélyre süllyedt az egykor szebb napokat látott újságszerű képződmény színvonala.
Szánalom, ami ott sportújságírás címén folyik.![]()
![]()
Ezek hülyék. És a Juventus is nagy hülye lenne ha ezt megteszi.Varga Tamás írta:Szerintetek a Nemzeti Sport címet viselő vicclapnál vannak még normálisnak mondható újságírók?
Egyre szánalmasabb, amiket összehordanak. A mai szám 10. oldalán van egy hír, miszerint a Juventus Buffon eladásából fedezné Messi leigazolásának anyagi fedezetét.
Ezt komolyan gondolják ezek a barmok. Hihetetlenül mélyre süllyedt az egykor szebb napokat látott újságszerű képződmény színvonala.
Szánalom, ami ott sportújságírás címén folyik.![]()
![]()
Jól-jól!lionelmessi19 írta: ...
szerk: jólmegmondtam.
Ez tényleg nagyon idegesítő. Ráadásul 5-10 percenként kirakják.lionelmessi19 írta:
2. láthatjuk? hát egy nagy ... fenét. Fogadjon erre, tippelje meg azt, Bwin így, nyerjen vmi 'mit is' ? úgy... mindez úgy, hogy kitakarja a fél képernyőt. Egészen botrányos.
De neem, a nagy múltú KLUB televízió kollégái még nem tartanak ott agyilag, hogy legalább összehúzzák a képet (sport tv-k, téligumi reklám), odarakják a bannert, a reklámot, örüljünk hogy a kép felső 1/3át láthatjuk.
Pofám leszakad.
szerk: jólmegmondtam.
Etooka írta:Világi egy hülyegyerek,aki a "halló,ha most hív,nyerhet 60000ft-ot" címü műsorból lett "sportriporter"!Saviola írta:Világit valaki vágja szájon,thx.
Ha szavakkal lehetne ütni, nálam már a 20.perc környékén lila lett volna az arca
Nekem csak az volt sok, amikor Alvest elég brutál módon lekönyökölték, err Világi: "Biztos nem fáj az annyira"Etooka írta:Világi egy hülyegyerek,aki a "halló,ha most hív,nyerhet 60000ft-ot" címü műsorból lett "sportriporter"!Saviola írta:Világit valaki vágja szájon,thx.
Ha szavakkal lehetne ütni, nálam már a 20.perc környékén lila lett volna az arca
Világi egy hülyegyerek,aki a "halló,ha most hív,nyerhet 60000ft-ot" címü műsorból lett "sportriporter"!Saviola írta:Világit valaki vágja szájon,thx.
ma feltünően semmi baj nem volt az emberrel szvsz.Saviola írta:Világit valaki vágja szájon,thx.