Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tamás, ennek semmi köze ahhoz amit te írtál.Varga Tamás írta:Szerintem, az emberi érzések kifejezése nem szélsőség kategória.lionelmessi19 írta:Húúhúú.. nemszeretem ezeket a szélsőségeket, de ez csak az én véleményem...![]()
Valóban remek munkát végez, és nagyon szimpatikus.![]()
De, lehet, hogy tévedek, én ilyen vagyok. Ritkán olvasni ilyen nyilatkozatokat.
Sosem értettem , h egy futball szurkoló, h írhat olyat, h nah mikor fogunk kikapni, nah mikor engedünk ki.Az Arsenal az angol bajnokságot veretlenül nyerte meg.MQuC írta:Én még mindig nem tudom elhinni, hogy milyen munkát végzett. Mondjuk ha megmaradnak a földön jövőre is, akkor lesz csak igazán jó:):) Meg még pár évig, de már ez is fantasztikus.
Komolyan várom már a koppanást![]()
Csak ne a BL döntő legyen. Csak már kiváncsi vagyok, hogy ki tudnak -e kapni akkor is, ha nem tökmind1 az eredmény. Remélem érthető volt, mire akartam kilyukadni.
Szerintem, az emberi érzések kifejezése nem szélsőség kategória.lionelmessi19 írta:Húúhúú.. nemszeretem ezeket a szélsőségeket, de ez csak az én véleményem...![]()
Valóban remek munkát végez, és nagyon szimpatikus.
„A futball világában nincs idő semmire, még ha a jó munkához szükséges is az idő. Úgyhogy nem volt sok választásom, elkezdtem edzeni ezekkel a remek játékosokkal és ez a realitás. Az ő érdemük a klub dicsősége. Én csak azért dolgozom, hogy ne bízzák el magukat, számomra megtiszteltetés, hogy edzhetem őket” - mondta szerényen a szakember.gekkodan írta:a legnagyobbak közé nőtt a szememben...
lionelmessi19 írta:Tegnap volt egy zseniális képsor arról, ahogy a meccs utolsó percében mutogatta vkinek, hogy ne tötymörögjön, sípszóig van a hajtás. Nagyonnagyon tetszett.
Gudjohnsent szídni divattá vált!Fernando írta:Nemértem miért szidod Gudjohnsent. Jól játszott tegnap (főleg az első félidőben, a másodikra kicsit elfáradt).
Nemértem miért szidod Gudjohnsent. Jól játszott tegnap (főleg az első félidőben, a másodikra kicsit elfáradt).lionelmessi19 írta:Tegnap volt egy zseniális képsor arról, ahogy a meccs utolsó percében mutogatta vkinek, hogy ne tötymörögjön, sípszóig van a hajtás. Nagyonnagyon tetszett.
Viszon ugyancsak tegnapi vonatkozásban, a Cáceres vs. V. Sanchez, illetve Guddy vs busquets/keita döntéseket továbbra sem tudom feldolgozni.
És nagyon hiányolom a kis Bojant is.
Mourinho-t csak a legvégső esetben akartam volna. Totál elszúrta volna a focinkat. Nagyon csodálkoztam is, h milyen sok szavazatot kapott itt régen az eurobarcán...senzu írta:eredetileg én Mourinhot szerettem volna, hiszen mégiscsak egy név a szakmában, Pep ellentétben még csak most bontogatja szárnyait, nem is akárhogy!
el sem tudom képzelni pontosan milyen módszerekkel éri el a céljait, de telitalálat mindegyik![]()
a csapat fegyelmezett, ráadásul jól is játszik, nem tudom mennyire volt része az igazolásokban, de azok is elég jól sikerültek
egyetlen hibájaként azt tudom felhozni, hogy egyes játékosokat nagyon hanyagol, nehogy az legyen a vége, hogy valaki is elmegy, mert ez a keret úgy tökéletes ahogy van![]()
csak remélni tudom, hogy Cacerest a bl döntőre tartogatja amolyan aduászként