Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi a rák az a HQ?..:Poldi:.. írta:Na, hoztam egy kis "meglepit". Nemtudom, hogy mennyire van itt olyan emberke akit érdekel az ilyen, de azért berakom. az sem baj, ha nem érdekel senkit. de ha már összegyűjtöttem meg feltöltöttem akkor mit csináljak vele?! Szóval egy pár darab HQ képről lenne szó a tegnapi meccsről
http://www.zshare.net/download/538041879ee2768a/
tehát csak nekik volt igazuk,mert fórumra írni szokás, nem ejtenirszergej írta:Na jó, utánanéztem én is![]()
A lényeg, hogy mindannyiónknak igaza van, csak én azért írtam zs-vel, mert azt hidtem vmi orosz "csodabogár"De kiderűlt (számomra
) , hogy lengyel és ott a "Z"-t zs-nek ejtik, szóval ZUK-nak írjuk, de zsuknak ejtjük
![]()
Nos leellenőriztem! A gugli nem hazudhat!!!!!!!!! (:....Zuk az..rszergej írta:Szerintem az Zsuk és nem Zuk, a zuknak nincs semmi jelentése, a Zsuk pedig bogarat jelent. De lehet, hogy tévedek
Az én édesapám is tolta Zukkal...neki ilyen nagyon csúnya színű okkersárga ponyvás volt..ozsimiki írta:anno volt kettő, egy szürkés kék, meg egy nagyon ronda barna...Zsolti írta:
különben meg Zuk az szép...
fater még magánfuvarozóként vette hasznát 12-15 évvel ezelőtt...nem voltak rosszak