Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát csaknem játszanánk két jobboldali támadóval.Deco01 írta:1-2 védő kell pl.: Gonzalo Rodriguez, Gallas, Milito és kész![]()
Mondjuk hallani ilyen hireket h Joaquint is megakarjuk venni, hát nm tom Guily helyén játszhatnanm?
Szerintem csak mendemondaaky01 írta:Nemtom olvastátok-e mtv1 teletexét, asszem 213 vagy 214.oldalát![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát mert ott az van hogy Reijkard szerint nem lesz nagy név igazolva idénSőt
![]()
![]()
![]()
Azt mondja h KÉSZ keret a két igazolással![]()
![]()
Erről ennyit...
Argentín de van spanyol útleveleMr. Master írta:Az argentín? Én kajakra azt hittem spanyol.
Törött bokával,vagyis sérülten,nem hinném!Mr. Master írta:http://www.madridista.hu/nuevo/hirek.php?hir_id=2389
Az argentín válogatott csatárainál egy igencsak érdekes névre bukkantam. Az ő lenne?
Mihajlovic szerintem jobb védő mint Carlos és a szabadrúgást 1000x jobban lövi nála és amúgy Carlos sem a védekezésével tűnt kivisca el barca írta:az öreg sinisa-t ugye csak viccbol irtad bele ebbe a sorba?LG írta:Azért vagy tole elájulva mert minden évbe rug 1-2 nagy golt, amugy meg semmiBadi írta: na sorold kik!...Del Horno, Cole, Bridge, Kaladze, Jankulovski, Juanfran, Mihajlovic kapásbol ezek, ezek csak a bal oldaliak.
(mert ugyebar ő sem a vedekezeserol (volt) hires ...)
az öreg sinisa-t ugye csak viccbol irtad bele ebbe a sorba?LG írta:Azért vagy tole elájulva mert minden évbe rug 1-2 nagy golt, amugy meg semmiBadi írta: na sorold kik!...Del Horno, Cole, Bridge, Kaladze, Jankulovski, Juanfran, Mihajlovic kapásbol ezek, ezek csak a bal oldaliak.
Azért vagy tole elájulva mert minden évbe rug 1-2 nagy golt, amugy meg semmiBadi írta: na sorold kik!...
10 milla hianyzik riq vetelarabol sztem ha semmi extra nincxs a hatterben amit kotve hiszek akkor ez volt a legrosdszabb dontés idaig riva elengedése otaSubinho írta:Most olvastam, hogy Rique 5 milláért lép le a Villába??????? Ezt nem hiszem el. Ez tuti szivatás és nem tudjuk az ügy hátterét. Min. 15 millát lehetett volna érte kapni. Ez olyan, mint amikor Rivaldot ingyér elengedték, pedig volt még 1 év szerije. (Bár Ő akkor megígérte, hogy nem megy a Margitba)
Ronit mennyiért engednék el? 150 van a szerződédében, ezek szerint 20 milláért??? Vagy Eto'o-t 10-ért??? Nem értem!!!! Így Anriról asszem végleg lemondhatunk...hacsak az Arsenal nem őrül meg, mint Laportáék...
sajnos létezik.Brian 20 írta:Bocs hogy megkérdezenm de le vagyok maradva
Riquelmét eladta a barca 7 millióért???
Létezik???
kb 20 ér
A.Cole sztem jobb nálla.nem tudom,hogy miért vagytok úgy elájulva a R.C-tól.Badi írta:na sorold kik!...LG írta:Amibol csak 5 lettVito írta:sztem jobb lenne számbavenni a még eladó szélsővésőket, mert amit Károly Robi csinált az Argentínokkal az nem volt semmi.csakhát jó lett volna a Riqért kapott 15 mihály.Azért Robi Szarlosnál vannak jobb szélso védok is!