Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz, csak ez igy most gáz. naon gyengék a formák.A csapatok jövöre is maradnak(kivéve akik feljutottak)noodle77260 írta:Eszedbe ne jusson formát edzeni!!!!!!!!!!!4kabekabe írta:Én sajnaa rosszul zártam az évet mert megint kikaptam egy új csapattól(leguttobbis). 6. helyen vettem át a csapatot és ott is maradt, de csak azért, mert az év végén futoottam egy rossz sorozatot(3 meccs, 3 vereség) még 4. is lehettem volna. Am hozzánk 2 új csapat jött mind2 1,5/2 hétig minden nap igazolt 1-2 játékost. A csapatok jövöre is maradnak(kivéve akik feljutottak)Sajnálom van bommel,h nem jutottál fel(ha én nem verlek meg...). Most Forma edzéseket fogok csinálni, az tuti. Az első csapat am kiemelkedatt a mezőnyből naon(minden meccsét nyerte).
Szeretném javasolni számodra a fórumon Magyarországon belül a szabályok és információk topikot. remélem jó a link: http://www74.hattrick.org/Forum/Read.as ... 59367&n=18
Olvass végig mindent! Sokkal okosabb leszel! És nem fogsz formát edzeni.
Eszedbe ne jusson formát edzeni!!!!!!!!!!!4kabekabe írta:Én sajnaa rosszul zártam az évet mert megint kikaptam egy új csapattól(leguttobbis). 6. helyen vettem át a csapatot és ott is maradt, de csak azért, mert az év végén futoottam egy rossz sorozatot(3 meccs, 3 vereség) még 4. is lehettem volna. Am hozzánk 2 új csapat jött mind2 1,5/2 hétig minden nap igazolt 1-2 játékost. A csapatok jövöre is maradnak(kivéve akik feljutottak)Sajnálom van bommel,h nem jutottál fel(ha én nem verlek meg...). Most Forma edzéseket fogok csinálni, az tuti. Az első csapat am kiemelkedatt a mezőnyből naon(minden meccsét nyerte).
Már meg is van nem kellett olyan sokat várni rá. Akit érdekel h hova került vagy h kivel játszik az kattintson odabaguvixXx írta:www.alltid.org Most frissíti MO-t szerintem 30-45 perc múlva végez.
Összcsillagot is írja csak azért mondom mert sokan kérdeztétek.
Alltidon írja hova kerülsz és kit kapsz kupában.
Aham, akkor te nem a 7. osztályból jutottál fel. Így már más.Én nem tudom még hogy hova kerülök.bowlinggolyo írta:A flash értékelés alján.CFirpo3 írta:Hol írja, hogy mennyi csillagot kapott az egész csapat összesen?
A prémiumokat jövőhét után kapjuk meg+ az osztályozó szombaton.socio66 írta:Bowlinggolyo!
Először is grat,jó kis csapatod van. A prémiumkiosztásokról nem tudsz valamit? Te már rutinosabb vagy.
szerk: Mikor vannak az osztályozók?szerdán?
Noodle onnan tudom h már meg van h kivel játszom az osztályozót és megnéztem azt a csoportot.Azért beszéltem jelenben mert kb ilyen csapatom lesz sőt még ennél jobb,.mivel ezt csak átlagossal hoztam össze és az egyik csatárom el is volt tiltva.
www.alltid.org Most frissíti MO-t szerintem 30-45 perc múlva végez.CFirpo3 írta:Mi is annak az oldalnak a címe, amin meg lehet nézni csomó statisztikát és megmutatja a csoportot, amibe kerülünk? Régebben már belinkelték, de elfelejtettem.
A flash értékelés alján.CFirpo3 írta:Hol írja, hogy mennyi csillagot kapott az egész csapat összesen?
A prémiumokat jövőhét után kapjuk meg+ az osztályozó szombaton.socio66 írta:Bowlinggolyo!
Először is grat,jó kis csapatod van. A prémiumkiosztásokról nem tudsz valamit? Te már rutinosabb vagy.
szerk: Mikor vannak az osztályozók?szerdán?
Honnét tudod, hogy melyik csoportba kerülsz????bowlinggolyo írta:A mai nap én is bajnoki címet ünnepelhettem és amilyen makker vagyok amibe kerülök csoport az kb ugyan ojan szintű ha nem gyengébb mint amiben most vagyok.salas9 írta:Remélem mindenkinek jól sikerült a szezonzárás
A mai meccsről: Igen gyengén klezdtek a fiúk az első félidőben még az ellenfél vezetett 1-2-re de a szünetben felszívták magukat és nyertek7-2-re.Ehhez hozzá kell tennem h az ellenfélnek nagyszerű volt a védelme.Nekem ezen múlott az elsőbbségem. Az értékeléseim kimagaslóak voltak:
Középpálya lenyűgöző (Éppen)
Jobb oldali védelem középszerű (Átlag alatt)
Középső védelem jó (Átlagos)
Bal oldali védelem megfelelő (Átlag alatt)
Jobb oldali támadás megfelelő (Éppen)
Középső támadás jó (Átlag alatt)
Bal oldali támadás gyenge (Átlag alatt)
alltid.orgCFirpo3 írta:Mi is annak az oldalnak a címe, amin meg lehet nézni csomó statisztikát és megmutatja a csoportot, amibe kerülünk? Régebben már belinkelték, de elfelejtettem.
A mai nap én is bajnoki címet ünnepelhettem és amilyen makker vagyok amibe kerülök csoport az kb ugyan ojan szintű ha nem gyengébb mint amiben most vagyok.salas9 írta:Remélem mindenkinek jól sikerült a szezonzárás
Félreírtam, feljut-ot akartam irni, hogy van e rá esély, valami meccs vagy ilyesmi. Sorry.noodle77260 írta:Danka00792 írta:Vége a bajnokságnak.![]()
Elejétöl kezdve bent voltam a bajnokságban, és 3. lettem. Szerintem elsö szezonnak jó. Egyik csatárom (Iván Nyeste) gólkirály is lett, ebböl is kaptam 2000 zsét.
Egyébként valaki nemtudja, hogy mi lesz a 3. helyezettel? Kiesik, vagy mi lesz? Kupa vagy ilyesmi? Megköszönném ha leírná valaki.
Itt a screenshot egyébként, én vagyok Danka FC :
http://i39.tinypic.com/123p06d.jpg
SZerk.: ÉN rugtam a legtöbb gólt a szezonban.
A 7.csoportból nem lehet kiesni!!!!!
Én a gólkirályságért járót már megkaptam, de az 1. helyért járót még nem.socio66 írta:A prémiumokat mikor kapjuk meg?
Én is feljutottam egyébként,második helyen,örülök is neki.
Danka00792 írta:Vége a bajnokságnak.![]()
Elejétöl kezdve bent voltam a bajnokságban, és 3. lettem. Szerintem elsö szezonnak jó. Egyik csatárom (Iván Nyeste) gólkirály is lett, ebböl is kaptam 2000 zsét.
Egyébként valaki nemtudja, hogy mi lesz a 3. helyezettel? Kiesik, vagy mi lesz? Kupa vagy ilyesmi? Megköszönném ha leírná valaki.
Itt a screenshot egyébként, én vagyok Danka FC :
http://i39.tinypic.com/123p06d.jpg
SZerk.: ÉN rugtam a legtöbb gólt a szezonban.
CFirpo3 írta:Hol írja, hogy mennyi csillagot kapott az egész csapat összesen?