Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja tényleg!Német-MAGYAR 0:2...LG írta:Figyuzzá...a Németek szuletett gyoztesek! Az argentinok meg..Enrique21 írta:Lg!
Öszintén!Te komolyan hiszel a német sikerben,vagy ez is a jo vicceidhez tartozik
Figyuzzá...a Németek szuletett gyoztesek! Az argentinok meg..Enrique21 írta:Lg!
Öszintén!Te komolyan hiszel a német sikerben,vagy ez is a jo vicceidhez tartozik
Talán mert nem is vicceltem hanem komolyan mondtam!Zsolti írta:Sztem ezen is csak te röhögsz LG
De én most komolyan kérdezem,mert még nem voltam külföldön válogatott meccsen.LG írta:Hát tolem biztos nemEnrique21 írta:Szerintetek kapok Nürnbergbe az Auszi-ARGENTIN meccs elött valahol 1 eredeti() ARGENTIN mezt
![]()
Na én nem tudom.Nümberg nagy város,valahol tuti,hogy kapsz.Enrique21 írta:Szerintetek kapok Nürnbergbe az Auszi-ARGENTIN meccs elött valahol 1 eredeti() ARGENTIN mezt
![]()
Nem lenne jo,ha csak tesom feszitene mellettem a GYÖNYÖRÜ csikos mezébe
Hát tolem biztos nemEnrique21 írta:Szerintetek kapok Nürnbergbe az Auszi-ARGENTIN meccs elött valahol 1 eredeti() ARGENTIN mezt
![]()
Az h 8 embert ismerx a Németek keretébol az tod mit jelentMr. Master írta:Ismerek vagy 8 embert a németek 18fős keretéből. Biztos tényleg sokkal erősebbek, mint a vbn.
Igen, de a dontoben Kahn tonkretette azt amit addig felépített. De azért a mostani német válogatott már sokkal erossebb! Majd melássátokCharlie írta:A németeket akkor Kahn bevédte és Ballack belőtte a döntőbe!Kahn mindent kivédett,és minden meccset Ballack nyert meg a csoportkör után a fritzeknek.
C.