lluisllach89 írta:
Háát érdekes vélemények... A technikát nem tudom hogy mire értelmezitek, mert Hleb inkább labdabiztos, és jól passzol. Samu és Leo kényszerítői a 16osnál élményszámba mennek, kombinatív Samu, ez egyértelmű legalábbis számomra. Hleb számomra eddig rejtélyes, volt 1-2 jó passza, de ami megmaradt bennem az csak a classicos kiugratás... Lőhetne többet kapura, bár mivel szélső rendre messze van a kaputól. Mindenesetre sok sikert neki

Samunál sokkalta jobb kényszerítőkre képes Hleb, ha van társa, ezt hidd el nekem. Előbbinek nem ez a dolga, és nem is ebben a legjobb.
Az a gond, hogy nem láttad a Barca előtt játszani. Ő azon kevés játékosok egyike, akit én rengeteget.
A technika mint olyan, elég nehezen meghatározható fogalom. De megmutatkozik a passzoknál, cseleknél, kombinativitásnál, ahogy írtad. Plusz a labdakezelést tudnám még idevenni talán, és meg is vagyunk a szigorúan értelmezett technikai tudással. Szerintem.
És Hleb mindben kiváló, a PL egyik legjobb és legtechnikásabb kp-a volt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila