Tegnap ugye volt egy felhívás hogy ne írjunk olyanokat hogy 'xy ment egy pü'. Ugye azt mondtátok,nagy valószínűséggel azért napi egyszer mindenki csak ránéz..Na,hát kb 3 napja(azt hiszem pénteken) küldtem Drigo-nak egy (számomra) fontos privátot,és jeleztem is neki hogy olvassa..Azóta sem válaszolt,pedig tegnap itt volt vagy legalábbis írt néhány hsz-t.Még reagáltam is egyre az 'egyéb sportok' topikban. Szóval ennyit erről is.
Persze nincs harag meg semmi,csak gondoltam leírom..
Isten éltessen sokáig Tamás!
Barca gólokban gazdag születésnapot kívánok én is!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg. http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.
A profilban mindenki beállíthatja hogy legyen felugró ablak, és e-mail, illetve ki is kapcsolhatja bármelyiket.
Ha még úgy sem működik, a böngésző beállításainál kell kiiktatni a blokkolót, elméletileg lehet külön oldalakra szabni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
A moderátorok közös döntése értelmében kitiltjuk a "PÜd érkezett X Y" című, és hasonló tartalmú hozzászólásokat az üzenetek mindenkinek topicból. Máshol ugye eddig sem volt megengedett.
Az oldal biztosít felugró ablak és e-mail formájában értesítést minden egyes pü érkezésekor, illetve egyébként is illik minden rendszeres fórumozónak napi 1szer legalább megnézni az üzeneteit!
További kellemes fórumozást,
Az Eurobarca csapata
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Nem azért mert madridista volt hanem azért mert durván szidta a Barcát asszem Bojan topicjában.De mind1.
Andris neked küldtem még 1 cikket Henriquéről is szal összesen 2 cikket küldtem:Yaya szerződéshosszabítási cikke és henriquéről egy cikk, hogy mitörtént vele németországban és milesz a jövőben.
Elnézést szeretnék kérni a múltkori kirohanásom miatt amiért 1 hét bann-t kaptam.Csak idegesít ha egy újonnan regelt madridsta nem a megfelelő topicba ír és oda sem "sportszerű" hsz-t ír.Úgyhogy bocs mindenkitől
Már mindenütt hirdetem weboldalam, így gondoltam itt is megteszem azt.
Itt főleg saját (humoros)verseim találhatók, de vannak viccválogatások és képek is.: http://www.pipefamily.eoldal.hu/
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025