Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Titinho
Director del Fútbol

2009.01.12. 11:28:01

Tegnap este megnéztem a 23-as számot...hát mit mondjak...engem ütött valahogy ez a film. :) A film utolsó 15 perce számomra akkora meglepetés volt, hogy csak na...kb. a fűrész 2-nél volt hasonló élményem. :) Nekem nagyon bejött, Jim Carrey jól megoldotta ezt a szerepét is. 10/9.

Azóta csak a 23-as számot keresem...vagy talán...majd Ő talál meg engem? :shock: :twisted:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Deus
Boixos Nois

2009.01.11. 21:12:25

Szandi & Miihii:

Felejtsétek el a REC -et... van helyette másik film, amely tökugyanaz mint a REC csak jobb, azaz remake, jobb stábbal, jobb eseményekkel. a film cime: Quarantine
KépKép
bouba
Capitá del Barça

2009.01.11. 19:18:12

G-Jay :!:
Kéne egy kis segítség a Wire-hoz.
S04E13 : Le tudnád írni röviden,hogy mi a vége, mert nekem úgy van meg,hogy az utolsó jelenet az amikor Carcetti Annapolisban van és mennek befelé Normann-nel...és vége....
Amúgy neked melyik évad zenéje tetszett a legjobban?
miihii
KHAL

2009.01.11. 17:30:10

bouba írta:Egyik feliratos oldal fórumán olvastam,hogy elkezdték ,de egy héten belül ne várjuk...
Ahha.Akkor várakozó álláspontra helyezkedem még :wink:
Mondjuk nem ez az egyetlen "félkész" filmem.Lekaptam a Valkyrie (Valkűr) c. új Tom Cruise-os nácis filmet,de ez cs jövő hónapban lesz nálunk vetítve,így felirat sem egyhamar várható gondolom... :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bouba
Capitá del Barça

2009.01.11. 17:19:08

Egyik feliratos oldal fórumán olvastam,hogy elkezdték ,de egy héten belül ne várjuk...
A zsaruk becsületét (Pride and Glory) és a Hazugságok hálóját (Body of lies) látta valaki??
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.01.11. 17:17:18

Feliratot én sem találtam, de érdemes lesz megvárnotok a magyar feliratot. Egyébként moziban is feliratosan adták le. Talán ezért sincs még hozzá.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
miihii
KHAL

2009.01.11. 17:12:13

Attya írta:Vki látta a " Spíler " -t ??!! Most fogom megnézni és kiváncsi vaok h aki látta az mit szól hozzá!!! Köszi
Én már leszedtem,de sajna feliratot nem találtam hozzá.
Ezzel kapcsban tudsz segíteni?
V vki más esetleg?
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.01.11. 17:10:24

[quote="Attya"][/quote]Én láttam a filmet és tetszett. Jobban sikerült mint a Revolver, ám a Füstölgő puskacsövet nem éri utol. Remek az összes karakter, igazi Guy Ritchie-s arcok megint, csupa "jóarcú" angollal, 1-2 ugyancsak "szimpatikus" ruszkival. :D Ebben a filmben nincsenek időbeni ugrálások, de van benne jó pár helyzetkomikum, amin lehet röhögni. Kicsit lassúnak tűnik az elején, és nem is pörög fel annyira, mint Ritchie első két filmje, de azért hasznosan telik majd a 114 perced.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
szajko
Director del Fútbol

2009.01.11. 16:38:13

Most fogok lassan neki kezdeni a Dexternek. Meglátjuk milyen lesz Ozsi... :D
Attya
Jugador d'estrella

2009.01.11. 16:36:34

Vki látta a " Spíler " -t ??!! Most fogom megnézni és kiváncsi vaok h aki látta az mit szól hozzá!!! Köszi
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Szandi
Főnökasszony

2009.01.11. 14:56:58

http://www.youtube.com/watch?v=WK_Ee651 ... re=related

Hát ez valami iszonyat kult film! Az összeset imádom. Freddy az egyik legnagyobb horroros arc a filmtörténelemben... Nagyon jól ki van találva.
Csak nekem vicces néhány részben? ( gáz, h ilyeneken nőttem fel? XD )

(Kurt Cobain róla "koppintotta" a csíkos pólót :P )
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.01.11. 09:32:24

Bányász írta:Na végre...sikerült megnéznem a Benjamin Buttont.

Ez egy bazi nagy 10/10.És ennyi.

Hatalmas,csodálatos!
Csatlakozok, csak én inkább 11/10et adok :wink:
danko94
Entrenador del Barça

2009.01.11. 00:25:26

Ma megnéztem a Szextúra című filmet a moziba. Amikor bementem rá, nem tudtam h mire vállalkozok. 2 órán keresztül néztem az erőltetett poénokkal teli helyenként érdekes részleteket tartalmazó ocsmány humormentes vígjátéknak nevezett trágyát.(és ráadásul feliratos vt) Felesleges idő és pénzkidobás vt... :evil: Szval ha vki meg akarta vna nézni az inkább tegyen le róla :wink:
Szandi
Főnökasszony

2009.01.11. 00:12:10

Ilúvatar írta: hát bazz... akkor máris elkövették azt a hibát... Nem bírtam a csajt, másrészt ott senki nem éli túl, pláne legvégén koromsötétvan, brutál banyazombi, stbstb... ezekután túléli... no comment. Örültem volna egy teljesen más stábra...

Alapból nehéz, mert vonszolja őt a sovány... talán, ha valahogy lerázza magáról, felkapja a kamerát és csöndben marad, hátulról valahogy leüti. Oké, őt talán elintézi. Nade ott van a padláson a kiskrapek, oda hogy jut fel, meghát őt is el kell intézni. Úgy talán kijut a tetőre. Más útvonalon nem mehet. Lépcsőházba már egy csomó zombi várná. Ott esélytelen. Az is mázli, ha nem törik be az ajtót. Talán ha jön vmi felmentősereg lángszórókkal, és kiszabadítják, de ez a csaj annyira nyomi. Jaés, az operatőr is zombi lesz mostmár, szóval vele is küzdeni kell. Elég nehéz eset. Másrészt egy folytatás ugyanezzel a sztorival elég laposnak ígérkezik, kihúztak belőle mindent ami tudtak, másrészt meg közben volt egy Cloverfield is. Hát, merészek. Nem is volt félelmetes, annyi az egész, hogy mikor váratlan dolgok történnek, akkor reflexből meg lehet rémülni. (pl mikor a tűzoltó lezuhan, vagy a kamerát felrakja és ott van a kisgyerek, öregcsaj beindul, ilyesmi. de alapjában véve nem volt húde rémisztő. Legalábbis nekem.
szajko
Director del Fútbol

2009.01.11. 00:01:15

Nekem nem igazán jött be nem tetszik, de kinek milyen az ízlése...
Játékba valamelyik részét régebben kivittem, de már fogalmam sincs melyiket, a gamma az jó volt egynek. :D
Deus
Boixos Nois

2009.01.11. 00:00:40

Szandi írta:Spoiler!
Angela Vidal is ottvan, szóval túléli. Bár ezt nem tudom, hogy képzelik... Alapból azt a sovány csajt simán leüthették volna a kamerával, vagy megrugdoshatták volna. Az a lány semmit sem látott, azt se tudta hol van, először a frigót kezdte el ütni, nekik meg ott volt az kamera az éjjeli üzemmóddal... Pablo cseszte el... nem settenkedni kellett volna.
hát bazz... akkor máris elkövették azt a hibát... Nem bírtam a csajt, másrészt ott senki nem éli túl, pláne legvégén koromsötétvan, brutál banyazombi, stbstb... ezekután túléli... no comment. Örültem volna egy teljesen más stábra...
KépKép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.01.10. 23:57:14

aky01 írta:Srácok valamelyikőtök nem tudna egy helyet mondani ahol le lehetne tölteni a Wire-t magyarul?Estleg torrente?
palace dtsh de ez ftp, szal kb 200 ft-ot fizetsz és 2-3 napig húzhatsz
miihii
KHAL

2009.01.10. 23:49:44

Danka00792 írta:Valaki látta már az uj Resident Evil-t? Most szedem, állítolag jó lett. Animációs film lett belöle, nem tudom, nekem egy kicsit sok ez.

Trailerböl sok minden nem derül ki.
http://www.youtube.com/watch?v=vBCIN5ld8BQ

Nem is hinné az ember, hogy ez a filmröl van.
Én nemrég írtam róla ide,de megismétlem.
Nagy rajongója vagyok a Res. Evilnek.A játékoknak is és a filmeknek pláne.De ez az animált verzió nem jött be.Olyan,mintha a játék lenne,de mégis csak film.Jah,és annyira a sztori sem volt a legjobb.Rajongóknak azért megnézős :wink:
Kíváncsian várom a véleményedet,mert itt nem igen olvastam róla eddig,és érdekelne másoknak mennyire jött be.
Szandi
Főnökasszony

2009.01.10. 23:46:26

Ilúvatar írta:
Hát bazz :lol: Ebben teljesen igazad van, hogy az eleje baromi unalmas volt, sok volt a rizsa. Épphogy a riasztásnál indul be a film. Megérkeznek, betörnek egy szobába, oszt... na nem mondok semmit :) Nekem végülis tetszett a film, párszor összeszartam magam :) Erősen ajánlom, hogy sötétben nézd meg, ne világosban, mert úgy nem hat a film. Én éjfélkor keztem el nézni a filmet :P

Más:
Második rész? hol? mi a címe? rec 2?
Hát még készítik, szal rosszul tudtam. http://www.imdb.com/title/tt1245112/
Spoiler!
Angela Vidal is ottvan, szóval túléli. Bár ezt nem tudom, hogy képzelik... Alapból azt a sovány csajt simán leüthették volna a kamerával, vagy megrugdoshatták volna. Az a lány semmit sem látott, azt se tudta hol van, először a frigót kezdte el ütni, nekik meg ott volt az kamera az éjjeli üzemmóddal... Pablo cseszte el... nem settenkedni kellett volna.
miihii
KHAL

2009.01.10. 23:45:11

Ilúvatar írta:
miihii írta:Igaz,nem sokat néztem belőle,cs addig ,amikor elindulnak a riasztásra :D
Hát bazz :lol: Ebben teljesen igazad van, hogy az eleje baromi unalmas volt, sok volt a rizsa. Épphogy a riasztásnál indul be a film. Megérkeznek, betörnek egy szobába, oszt... na nem mondok semmit :) Nekem végülis tetszett a film, párszor összeszartam magam :) Erősen ajánlom, hogy sötétben nézd meg, ne világosban, mert úgy nem hat a film. Én éjfélkor keztem el nézni a filmet :P

Más:
Na,akkor azért nekifexem mégegyszer.Egyértelműen éjszakai film ez,amennyit olvastam róla. 8) Horrort,bekakáltatós filmet csakis ilyenkor szabad nézni,jobb a feeling :wink:
ÁLLÍTÓLAG lesz REC 2,vmi filmes oldalon olvastam róla.Megjött a kedve a készítőknek a siker miatt.De majd kiderül mi lészen :wink:
Deus
Boixos Nois

2009.01.10. 20:21:37

miihii írta:Igaz,nem sokat néztem belőle,cs addig ,amikor elindulnak a riasztásra :D

Más:
KépKép
Master19
Capitá del Barça

2009.01.10. 20:12:26

aky01 írta:Srácok valamelyikőtök nem tudna egy helyet mondani ahol le lehetne tölteni a Wire-t magyarul?Estleg torrente?
Hát annak is örülni kell ha találsz normális angol linket!!Mert ahogy Mihii is irta több napja tölti a harmadik évadot és még mindig semmi.Magyart meg lehetetlen találni!!Csak ftp-s van ami ugye fizetös,de ha gondolod dobok egy linket :wink:
Kép
Válasz küldése