Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy véltem Hlebet igazolták Deco helyére. De lehet fölösleges volt.Balinho írta:Megmondom őszintén szezon elején nagyon dühös voltam a vezetőségre (főleg Txikire), hogy nem igazoltunk támadó, szervező középpályást Deco helyére. A Rijkaard-csapatból való nagy kiábrándulásomban el is felejtettem, hogy mire lehet képes ha visszakapja a karmesteri pálcát.
Olyan érzésem volna vele, mintha valaki transzcendens a pálya fölül mozgatná a szálakat, vezényelné a csapat játékát. Vele olyan olajozottan működő precíziós műszerként működünk. Hihetetlen egyensúlyt teremt a csapatrészek közt, eloszt, mozgat nem találok rá szavakat. Fenomenális.
A számtalan jó passza és kiugratásai mellett kiosztott 2 gólpasszt is! 1. Messi 2. Henry.ozsimiki írta:Majd please vki számolja meg mennyi zseniális kiugratást,és lasztit adott ma![]()
nálam ő is a meccs embere, danival egyetemben.
Ő is jelenleg a legjobbja a posztján. kétségtelen
Nem csak a kiugratásai hanem mindenhol ott van és folyamatosan megjátszható. Posztján a legjobb ez nem is kérdés.ozsimiki írta:Majd please vki számolja meg mennyi zseniális kiugratást,és lasztit adott ma![]()
nálam ő is a meccs embere, danival egyetemben.
Ő is jelenleg a legjobbja a posztján. kétségtelen
szerintem nem szo szerint kell erteni, ez csak egy utalas, mivel hogy a egy iranyito tudasa a kreativitasaban rejlik"most creative player", ami mintha nem irányító, és nem is egy konkrét poszt lenne, hanem a legkreatívabb vagy legötletesebb játékos.
Xavit sem lehet klasszikus irányítónak nevezni. A felsoroltak közül Riquelme és Fabregas az, és pl. Zidane volt vagy a Barcából most távozó Deco.Zsolti írta:Ennyi erővel Messi sem értem mit keres ott..Riquelme meg nemtom mióta Ramón?!Rivaldo11 írta:Gratula Xavinak, bár a listán nem tudom mit keres ronaldo, amikor ő nem irányító. Xavi elsősége magától értetődik, gutit meg Sneijdert meg ezen a listán nem látom.![]()
Azért láttam már Romlandótól is finom ütempasszt. Meg posztjuk szerint ezek szélsők, más kérdés,hogy csillogtatják a szélen az irányítói erényeiket is. Mindegy, a legjobb nyert,kész!Rivaldo11 írta:Messi sem irányító, de akkor senki sem az, aki szélről indul. Ribery sem, Arshavin sem. Ezek a játékosok mégis joggal vannak ott, mert olyan finom ütempasszaik vannak, hogy csak na. Ellenben Ronaldo passzai a beadásokban kimerülnek. Az meg nem irányítás.
Ramón Riquelme? Lehet Roman öccse.
Kíváncsi vagyok ezt a listát mi alapján állították össze? Ramón...ez [auto_cenzúra] jóZsolti írta:Ennyi erővel Messi sem értem mit keres ott..Riquelme meg nemtom mióta Ramón?!Rivaldo11 írta:Gratula Xavinak, bár a listán nem tudom mit keres ronaldo, amikor ő nem irányító. Xavi elsősége magától értetődik, gutit meg Sneijdert meg ezen a listán nem látom.![]()
Ennyi erővel Messi sem értem mit keres ott..Riquelme meg nemtom mióta Ramón?!Rivaldo11 írta:Gratula Xavinak, bár a listán nem tudom mit keres ronaldo, amikor ő nem irányító. Xavi elsősége magától értetődik, gutit meg Sneijdert meg ezen a listán nem látom.