Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már kb 5-6 meccs óta lesem, hogy mikor X-elnek le végre.recrea írta:Nézegetem a táblázatot, érdekes, h a Gijon még nem játszott idén döntetlent
Így van.cps46 írta:Eddig bíztam az Atléticoban, de asszem ennyi volt. Az egy dolog, hogy tőlünk simán kikapnak, de a Bilbaotól? Innentől kezdve nálam a sorrend: Barça, RM, Valencia, Sevilla. a Villarreal se túl meggyőző.
Sztem edzőváltás lesz ott hamarosan...Nimncs meg náluk az egység. A keretükkel dobogóra is lehetne kerülni...cps46 írta:Eddig bíztam az Atléticoban, de asszem ennyi volt. Az egy dolog, hogy tőlünk simán kikapnak, de a Bilbaotól? Innentől kezdve nálam a sorrend: Barça, RM, Valencia, Sevilla. a Villarreal se túl meggyőző.
Nem rosszul, hanem sehogyan. Stílus nélkül, lendület nélkül. A semleges szurkoló még véletlenül sem szórakozik rajta. Ramos gólja úgy láttam nem kis les volt, de nem osztott, nem szorzott.kovinho írta:Mert egyébként rosszul játszanak? Csak kérdem, mert én nem vagyok hajlandó Madrid-meccset nézni.Rivaldo11 írta:Azért az a spanyol bajnokságra nem vet jó fényt, hogy ilyen satuegyszerű játékkal lehet meccset nyerni, amit a madrid bemutat.
csababarca írta:Már várom a címlapokat..."ÁLomjáték","Meglehet a duplázás is","Ramos lehet a Real Fergusonja"(mint Schuster esetében)...
meg ehhez hasonló cifraságokat
Mert egyébként rosszul játszanak? Csak kérdem, mert én nem vagyok hajlandó Madrid-meccset nézni.Rivaldo11 írta:Azért az a spanyol bajnokságra nem vet jó fényt, hogy ilyen satuegyszerű játékkal lehet meccset nyerni, amit a madrid bemutat.
persze ez egyértelmű.Ronaldinho&Barca írta:És ez minket miért zavar? Azt csinálnak amit akarnak, mi szépen hozzuk a meccseinket és a pontokat, ők meg azt játszanak amit akarnak.TZS írta:kezd magára találni sajnos
de, teljesen mind1, igyis ugyis csak a sjat jatekunkkal kell torodnunk. csak egyszeruen figyelemmel kiserem a tobbi meccs eredmenyeit, es mivel h ez az a topic ahol gondolataimat ki is fejthetem ezzel kapcsolatban, batorkodtam beirni a real eredmenyet.Nem mindegy mit játszik egy csapat, amelyik 12 ponttal van mögöttünk?
És ez minket miért zavar? Azt csinálnak amit akarnak, mi szépen hozzuk a meccseinket és a pontokat, ők meg azt játszanak amit akarnak.TZS írta:kezd magára találni sajnos
nembajmindorokke_barca írta:nos: 3ik perc. Robben 0-1
szerk: 17ik perc. Raul 0-2
Sajna úgy néz ki Ramos ki hozza belőle a max.-ot.TZS írta:mindorokke_barca írta:nos: 3ik perc. Robben 0-1kezd magára találni sajnos
mindorokke_barca írta:nos: 3ik perc. Robben 0-1