La Liga / Copa del Rey
- Danka00792
- Director del Fútbol
2-1 Realnak. Higany
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kár az izgalomért, úgyis nyerni fog a Real. Az ilyeneket be szokta húzni. Ma is meglesz. gyenge az az Osasuna.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
káprázatos akció,és még szebb lövés a világ legjobb közép- és jobbhátvédjétől
szép volt Roberto
ilyeneket más kapus kifingik a kapuból.

szép volt Roberto

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- noname
- Llegenda del Barça
Úgynézki nem csak a kijövetelei rémesek.noname írta:Amúgy ez a Roberto gyerek az OSasunánál vmi hihetetlen rosszul jön ki.Szinte minden fix helyzetnél helyzetet csinált a Realnak.

A Fifa egy szégyen
- Rajmó
- Capitá del Barça
Köszi a választ.lui1698 írta:nem játszik
Kár, hogy nem játszik. Az utolsó 3 meccsen nagyon jó teljesítményt nyújtott pedig

csak hogy ne legyen teljesen off, hajrá Osasuna

- lui1698
- Llegenda del Barça
nem játszikRajmó írta:Nem tudom nézni a meccset, ezért kérdezném hogy Vadócz hogy szerepel a meccsen?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Félreértesz. Nem azt mondom, hogy csak védekezik/védekezett az Osasuna, csak kiemeltem hogy még jól is védekezik.noname írta:Első 20 percben nem védekezett az Osasuna.Teljesen megérdemelt volt a vezetés.Azóta visszaálltak és a Real nem is jutott kapuközelbe, max fix helyzetből.

- noname
- Llegenda del Barça
Első 20 percben nem védekezett az Osasuna.Teljesen megérdemelt volt a vezetés.Azóta visszaálltak és a Real nem is jutott kapuközelbe, max fix helyzetből.Danka00792 írta:Jól védekezik az Osasuna. Nem is értem, hogyha tudnak igy játszani, akkor miért az utolsók. Dehát ez igy szokott lenni, nagycsapatok ellen életük meccsét játszák, velük egyszintüek ellen meg bénáznak.depth írta:0-1
Real - Osasuna

A Fifa egy szégyen
igazából az a hihetetlen, h Ramossal egyre jobban játszottak most meg... ez mi? semmi üresbe mozgás, ötlettelen játék. nem látom azt, h most hátrányban vannak és mindent megtennének az egyenlítésért. egyszerűen nem adhatják át ennyire a területet egy Osasunának hazai pályán.
az elnökválasztás bekavarhatott?
az elnökválasztás bekavarhatott?

- Danka00792
- Director del Fútbol
Jól védekezik az Osasuna. Nem is értem, hogyha tudnak igy játszani, akkor miért az utolsók. Dehát ez igy szokott lenni, nagycsapatok ellen életük meccsét játszák, velük egyszintüek ellen meg bénáznak.depth írta:0-1
Real - Osasuna
-
- Capitá del Barça
0-1 Nekounam. Életemben először szorítok Madrid sikernek, mert nem kevés pénzt hozna a konyhára az a szelvényem, hát persze, hogy most sz.rakodnak. 

0-1
Real - Osasuna
Real - Osasuna
- noname
- Llegenda del Barça
Fú micsoda ajándékot kapott a Real.Akkora tizit kellett volna kapjon az Osasuna mint a Camp nou ehelyett színészkedésért sárga. 
Szerk:amúgy az Osaosuna uralja a meccset.
szer 2:vezet az Osasuna!

Szerk:amúgy az Osaosuna uralja a meccset.

szer 2:vezet az Osasuna!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2009.01.18. 17:21:18-kor.
A Fifa egy szégyen
- ozsimiki
- Adminisztrátor
csak addig nézik amíg nem játszották le mindkét meccset egymás ellen, szntem amíg csak egyet nyomtak le,addig célszerűbb a gk-et nézni.dr. Mezey írta:Köszi! Jó nagy ökörség. Ha már így van akkor is csak addig kellene a gk-t nézni amíg nem játszottak egymással de mindegy, idén a szempontunkból remélhetően nem lesz jelentősége.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
A világon egyedülálló módon a spanyol bajnokságnak van olyan beteg rendszere, hogy év közben a gólkülönbség, év végén pedig a két egymás elleni mérkőzés összesített eredménye számít.dr. Mezey írta:Meg tudja vki mondani hogy miért van a Reál a Sevilla előtt ha ugyanannyi a pontjuk és a Sev. megverte a Reált? Már nem az egymás elleni számít?

Egyébként 3-4re nyert a Sevilla a Bernabeuban.
Szerk: lassú vagy Csongor!!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.01.17. 18:37:22-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Madrid támához hozzászólva: Én is ugy gondolom hogy pár meccs mulva jönnek megint az X-ek vereségek. Emlékszem tavaly újév után nekünk is ment egy darabig feljöttünk 2 pontra a Madridra utána kikaptunk ATMA-ba és utána zuhanás. Olyan ez náluk mint a nátha, elmúlik. Semmiféle kombinatív játékra nem képesek hullagyengék. Ha Messinek azt mondják meccs előtt hogy "játsz" akkor robbennek meg csak azt hogy fuss. Az a buta bamba koravén hollandus olyan egyszerű mint egy vasszög. Mikor asszonta blankó feri hogy egyre többen kezdik hasonlítani Messihez majd megfulladtam a röhögéstől. Akkor Torghellét is lehet hasonlítani Eto'o hoz. Mert kábé annyira vannak egymástól. Tökéletesen beleillik a Madrid kontrajátékába a sebbesége miatt. A kommentátor meg majdnem elélvezett a játékuk láttán. Kontráznak mint a Getafe vagy a Gijón erre tényleg büszkék lehetnek. Kíváncsi leszek a Pool defenzív játékával mit kezdenek. Mert csak kontrából nem fogják megverni a Poolt ez tuti. Sőt sehogysem fogják 

- Ákocka
- Jugador d'estrella
Én már kb 5-6 meccs óta lesem, hogy mikor X-elnek le végre.recrea írta:Nézegetem a táblázatot, érdekes, h a Gijon még nem játszott idén döntetlent