redlions írta:A 8 legtöbb hozzászoló között 5 moderátor van.... Vicces!![]()
Szépen esek vissza a listán....
Kitalálom, a következő moderátor Zsolti lesz!![]()
![]()
561 olyan tag van aki már 0-szor szólt hozzá a fórum valamely témájához
ez is érdekes adat.
redlions írta:A 8 legtöbb hozzászoló között 5 moderátor van.... Vicces!![]()
Szépen esek vissza a listán....
Kitalálom, a következő moderátor Zsolti lesz!![]()
![]()
Azért nálunk se kicsi.... Csak nálunk két részletben van...Vito írta:sztem ez még mindig jobb..Charlie írta:Amúgy 17hozzászólásnál jár,szépen megfog ez állni,a kezdeti lelkesedés viszi őket,de ha nagyon eldurvul,akkor majd törlöm vagy lezárom.
C.
mármint arra gondolok, h nemrég nyitottak a madridistán
és az igazolás-topic már 110! oldalnál jár!
Madrid!!!
sztem ez még mindig jobb..Charlie írta:Amúgy 17hozzászólásnál jár,szépen megfog ez állni,a kezdeti lelkesedés viszi őket,de ha nagyon eldurvul,akkor majd törlöm vagy lezárom.
C.
Legyen bekezdésenkéntredlions írta:Történet szavanként! című Offtopic szépen lezabálja majd a helyett... Egy hét alatt tuti, hogy iszonyat sok hozzászólás lesz... Nem hiszem, hogy ilyen honlap fórumára való....
Arra ott az Index....
Ha elolvasnák a kéréseimet akkor láthatnák hogy nem azt kértem hogy napi 200hozzászólást írjanak,hanem max vagy 6-t/nap,de látom rossz ötlet volt,szval törlöm majd.redlions írta:Történet szavanként! című Offtopic szépen lezabálja majd a helyett... Egy hét alatt tuti, hogy iszonyat sok hozzászólás lesz... Nem hiszem, hogy ilyen honlap fórumára való....
Arra ott az Index....
pár oldal és abbamarad a lelkesedés.redlions írta:Történet szavanként! című Offtopic szépen lezabálja majd a helyett... Egy hét alatt tuti, hogy iszonyat sok hozzászólás lesz... Nem hiszem, hogy ilyen honlap fórumára való....
Arra ott az Index....
Vmit rosszul csináltál!Barcelonafan írta:Nekem miért nem látszódik a kép amit betettem a nevem alá?
Nagyon izgalmas 3-4szer egymás után téged olvasni...Rivaldinho írta:nem kell egy be rakni!! szabad ország vagyunkjogunk van a normális vélemény nyilvánításhoz!
és én így akarom , akkor lécci ne szóljatok bele...... köszi
de beleszólunk mivel ez a dolgunk. olvasd el a fórum szabályzatát, ha nem tudod elfogadni, nem muszáj ide járni.Rivaldinho írta:nem kell egy be rakni!! szabad ország vagyunkjogunk van a normális vélemény nyilvánításhoz!
Perxe de a megfelelo topicba!Rivaldinho írta:nem kell egy be rakni!! szabad ország vagyunkjogunk van a normális vélemény nyilvánításhoz!
Rivaldinho írta:mi a gáz??? mondj má példát!!!!!!! mindig megvárom h válaszoljanak csak aztán írok!!!!!!!!