Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Livia Drusilla írta:
google...![]()
http://hu.wikipedia.org/wiki/Alexandre_Pato
a huszadikban jár...és öröm volt nézni tegnap...
google...palesz77 írta: amúgy hány éves?
Az lehet!Sőt biztos is!Csak ezek a játékosok szerintem már inkább a mult mint a jövő sőt némelyikük még a jelenből is kilóg!Nem értem ezt a fajta igazoláspolitikát miért ragaszkodnak ennyire Beckhamhez is most is mondták hogy lehet hogy vissza se kell mennie ámerikába!?Ők tudják de lassan tényleg minden nagy klub levetett elhasznált gatyáját magukra húzzák!Ők tudják!De Minden út Rómába vezet hajrá ASR!Fernando írta:
Viccet félretéve attól még, hogy nem mai gyerekek szorult beléjük némi futballtudás és intelligencia.
Kölykök még.lui1698 írta:Az AC Milan kezdőcsapatának átlagéletkora 30.
Remélem a Roma nyerni tud,Beckham összehozhatna 1 öngóltVarga Tamás írta:Mindjárt kezdődik a Roma-Milan rangadó a Stadio Olimpicóból!
Az is jó kis meccsnek ígérkezik. Remélem, a Farkasok nyernek. Vagy a Milan.
Szerintem nem KEZD az lenni, hanem már régóta gyakorlatilag játékostemetőként működik. A Serie A egyik legnagyobb kritikája, hogy egy ilyen csapat hegemóniáját láthatjuk évek óta. Ahogy ezt idén Chiellini is megfogalmazta: két emberből áll a csapat-Ibra és Maicon. Rendkívül szürke a mezőnyjátékuk, a kiscsapatokat azért verik rendszerint 1 góllal, mert az egyik sztár villant valamit, de szép támadásvezetéseket, igazi csapatjátékot ritkán látni a kék-feketéknél.Dave87 írta:Nem tudom, srácok, ti hogy látjátok, de szerintem az Inter is kezd beállni azon csapatok (Chelsea, esetenként Real Madrid) sorába, akik előszeretettel törik meg egyes játékosok pályafutását, átgondolatlannak tűnő átigazolási politikájuknak köszönhetően. Nyilván minden csapatnál van 1-1 ilyen, de ezeknél a gárdáknál kimondottan gyakori.
Csak tisztázásképp: nem azért hoztam fel a Realt, hogy fikázzam őket, mert nem érdekel, h Mijatovic hogy rontja el a Madridot.
Egyszerűen csak nevetségesnek tartom ezeket a csapatokat ( elsősorban egyébként ezért nem szeretem őket), másrészt pedig sajnálom, hogy "lecsúsznak" olyan játékosok, mint Cassano, Owen, Shevchenko, Crespo....
Csak nehogy Quaresma és Mancini is áldozattá váljanak. Kár lenne.
Igen, a mencseszter meg zseniális játékkal, nagy arányú győzelmekkel hozza a meccseit, pfff..lTZS írta:én is ezen a véleményen vagyok. Kevés lesz ez a MU ellen, de egyébként is rengetegszer fordul elő az Interrel, hogy éppen nyernek egy góllal, vagy éppen a meccs végén szerzik a győztes gólt a bajnokságban. Zlatan jó formában van, de iszonyat nagyképű...Barcaman14 írta:az inter gépezete eléggé akadozott!!a mu ellen ez édes kevés lesz!!nekem ugy tünik mourinho átvitte a csapatra a flegma és kissé lekezelő stilusát!!kár ezért
hajrá BArca
én is ezen a véleményen vagyok. Kevés lesz ez a MU ellen, de egyébként is rengetegszer fordul elő az Interrel, hogy éppen nyernek egy góllal, vagy éppen a meccs végén szerzik a győztes gólt a bajnokságban. Zlatan jó formában van, de iszonyat nagyképű...Barcaman14 írta:az inter gépezete eléggé akadozott!!a mu ellen ez édes kevés lesz!!nekem ugy tünik mourinho átvitte a csapatra a flegma és kissé lekezelő stilusát!!kár ezért
hajrá BArca