Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.12. 02:20:59

Na igen a topic mely sosem marad szárazon.....

Én is nagyrészt osztom a véleményed,és mégerősebb lett bennem h nem tudom megszokni az Henry-Eto'o-Messi 3ast ! Lehet mondani h nem volt rossz ezért v azért és talán igaz is,de én pl.nem ezt akarom látni tőle, szép beadásokat meg a meghúzom és jó a szöglet is ,nekem kevés(ehhez nem kell 24millás player)...Henry nem szélső támadó,sose volt az és nem is lesz!

Sztem is rota Eto'o-val vagy Iniesta cseréje.....hacsak nem változik a hadrend de ez már nem val.ü.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Andris
Adminisztrátor

2009.01.12. 01:47:18

Megemlítettem még Keitát is, és talán mást is, akikkel még nem voltam kibékülve, annál a 'henry nyakába varrnám' résznél.

Szóval a dolog úgy teljes, hogy legnagyobb részben övé lett volna a vereség.
És ettől nem is tágítok, mert messze a legtöbb támadás rajta állt meg, szakadt meg, veszett el. Ez pedig elég komoly következményekkel jár egy támadó stílusú csapatnál, és ha van ilyen, akkor a Barca biztos az.

Összegezve nem tetszett a játéka, nagyonnagyon nem, ahogy már megannyiszor. És várnám hogy legközelebb jobb lesz, de amikor mostanában jól játszott, akkor is középen játszott.

Nem szeretném többé bajnokin vagy BL meccsen a bal oldalon látni, kezdőben.
De ez sajnos nem az én döntésköröm, ahogy örülök Piqué, és Busquets sok lehetőségének, úgy bánkódok ezen, vagy Hleb és Bojan mellőzésén.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.12. 01:18:07

lionelmessi19 írta: Igen minden játékosnál lehetne egyébként minden rossz meccs után írni, csak míg a kezdő játékosaink 90%ánál alig akad 1-1 igazán rossz teljesítmény, Henrynél pedig volt majd másfél évnyi gyatra játék, és közbeékelve az 1-1 jó meccs... kicsit jobban ki lehet rá hegyezve mindenki.
A mindenkitől azért távol állunk, főleg ha egyértelmű kisebbségről beszélünk :)
(A másfél évnyi "gyatra" játék alatt is csomó gólt lőtt úgy - tavaly 2. legtöbbet, ha jól tudom-, hogy nem volt rá jellemző sem a 11-es, sem a szabadrúgás elvállalása.)
Eto'o az utóbbi 4 meccsen a labdával is alig találkozott, de akkor sem mondanám rá, hogy ő volt a legrosszabb, mert azzal, h Eto'o, mint név, fenn volt a pályán, bizonyára így is megvolt a szerepe ("három" védő ugrott rá, ezért máshol létszámfölény, stb.).
Ezt látom Henry-nál is.
Főleg igazságtalannak tartom a véleményed, hiszen ma Henry nem is játszott rosszul. Volt legalább 3 jó elfutása, 4-5 jó beadása, és 3 gólhelyzete - amiből most épp nem talált be-, ilyen megesik bármelyik csatárral. Később ő is eltűnt a ködben, akárcsak a csapat jó része! Szerencsére Messi és Alves megint megcsinálták.

Azért tartom viccesnek az olyan erőteljes negatív véleményeket, amelyek egyértelműen Henryt tartják a legrosszabbnak, mert azokat tényekkel nem lehet megalapozni!
Pl. Eto'o mit csinált az egész meccs alatt azon kívül, hogy lőtt egy gólt? A gólt leszámítva egyértelműen haszontalanabb volt a játéka.
Ezért én csak annyit mondanék: Henry ma pechesebb volt, Eto'o szerencsésebb. (utóbbi pár meccsen meg fordítva volt, és bárcsak így lenne mindig, hogyha az egyik nem, akkor a másik formában van).
Szerintem felesleges kijelenteni, hogy ki volt a legrosszabb, meg ilyet, hogy a nyakába varrtad volna a vereséget...irreális. Még túlzásként is :)
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.12. 00:24:57

de én nem értem, még ha annyira rossz is lett volna ma, mi ez a "nem bocsánatos bűn" duma? vicces.
amikor még a nem éppen titifan gekkodan, meg VT is azt mondja, hogy teljesen felesleges henryt leszólni, mert igenis bizonyít idén, akkor ilyen kisregényeket olvasni arról, hogy mennyire [auto_cenzúra], mennyire rossz, és hogyképzeli elég vicces.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.11. 23:56:39

Varga Tamás írta:
A Keitával való egy lapon említés pedig költői túlzás lehet Andris részéről. Azért a macskát ne hasonlítsuk az oroszlánhoz...
Nem, de nyilván mindenkit a saját átlagos, elvárható, illetve posztjának megfelelő teljesítményéhez viszonyítok. :)

Tényleg mindig meddő vita lesz, nem is folytatom, de azért minden meccs után leírom h épp hogy teljesített szerintem.

Amit összességében szerintem eredményez a játéka, ide értve a jó és rossz meccseit is mostanában:

Én rotálnám Samuval kezdőcsatárként, amikor csak játszhat a Touré-Xavi-Busquets/Hleb kp, és Iniesta/Hleb, Messi bevethetőek szélső támadóként. Amúgy egy árnyalattal többet játszana nálam a Kameruni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.11. 23:54:05

Sztem is ott van a helye a kezdőben!Hleb szerintem még nem éri el a szintjét.És ezzel finoman fogalmaztam!
Jól játszik,ma is jól játszott,forgatta a védőket és ha a kapus nem védett vna nagyot a helyzeténél akkor most mindenki elismerné.2. félidőre elfáradt lecserélték.Ennyi
Egyébként én simán játszatnék Ini Toure Xavi -Messi Etoo Henry hatost!!!
sztem Ini megoldaná és jól is játszana Henry mögött
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.11. 23:48:01

Varga Tamás írta:
Szóval, szerintem: helye van a kezdőcsapatban.
Szerintem Iniesta még mindig a király balszélre, de az Ő cseréjének, vagy középcsatárnak tökéletes.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.11. 23:45:23

Én annyit kívánok írni csak, hogy a jelen diskurzusban Rivaldo11-nek van igaza. Az idei szezonban nyújtott teljesítménye igenis megfelelő, fontos gólokat lőtt, hasznosan, pontosan játszott. Igenis jól teljesít október végétől, folyamatosan javul, és ma is voltak jó megoldásai.

A Keitával való egy lapon említés pedig költői túlzás lehet Andris részéről. Azért a macskát ne hasonlítsuk az oroszlánhoz...

Én az utóbbi időkben mutatott teljesítményét nagyon pozitívan látom, és határozott előrelépést tapasztalok nála: összjátékban, előre játékban, a passzai pontosságában.

Szóval, szerintem: helye van a kezdőcsapatban.

De, ez csak az én szerény véleményem.
Béke. :wink:
Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2009.01.11. 23:43:47

Alapvetően a gond az volt, h megkapta, állt egy darabig, majd meghúzta a vonal felé és elvesztette, mert nem tudta lefutni a védőt. Eddig ez nem gond, de hogy mért csinálta meg még néhányszor? Így az addig lendületes támadásból szöglet lett, vagy még az sem.
Írjátok, h más is gyenge volt, nem ő volt a leggyengébb. Keita pl nem sokat csinált, megkapta, továbbadta. Sokszor jobb lett volna, ha Titi is rögtön visszapasszolja annak, akitől kapta, a védelmet ezzel is el lehet mozdítani.
Viszont az ő nyakába varrni a pontveszteséget nem lett volna fair, hisz az (illetve így is a két bekapott gól) a csapat hozzáállásának következménye.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.11. 23:40:26

Rivaldo11 írta:Lio19: Nálad lehetett a legrosszabb, de ettől még nem lógott ki a többiek közül. Meg mi az, hogy volt egy két jó meccse? :lol:
Háapofámleszakad'...Én sem sztárolom, de látni kéne ami nyílvánvaló. Jó ideje az egyik húzóember. És ez tény. Ma nem volt jó-De nem is Ő volt a legrosszabb.
Szvsz akik húzóemberek, az Puyol, Messi, Xavi, néha Touré. De ezen már nem fogunk összeveszni, nálad kicsit nyilván más ennek a címnek a kritériuma, ez rendben van.

hát nem is tudom, azthiszem hogy inkább azt kellett volna írnom, 'pár jó meccse'. Valóban nem 1, vagy kettő volt. Volt őő.. 5 meccs, amiből 2őn nagyon jól, 2őn jól, 1en meg aránylag. Előtte meg ugyan ilyen gyenge volt tavaly előtt szeptemberig visszamenőleg a meccsek jó nagy részén. De az idei szezonban mindenképp. Elég jól le lehet követni ennek a topicnak az alakulásán, hogy hogy is teljesített.

Igen, nyilván ti másképp látjátok, én max. Keitával emlegeném egy lapon, a többiek szerintem mind jobbak voltak, vagy kevéssel vagy sokkal.

Egyébként meg egy valamit próbáljon mindenki megérteni, aki már ennyire kiröhög, meg hasonlók:

Nem vitatom el a meccseit, amik jól sikerültek, nem küldeném el a fenébe a csapattól, de baromira nem is szerettem a játékát azt a néhány meccset megelőzően. És ahogy elismerem majd mindig, és eddig is, amikor jót fut, úgy a negatív kritika is jön majd mindig, ha rosszat. És igen, az utóbbi élesebb lesz, mert szinte stabil kezdő, hatványozottan több meccse rossz, mint Messinek, Iniestának, Samunak, Xavinak... folytathatnám még.

Ami pedig az igazi problémám (mert igazatok van, a bal szél nem az ő játéka, nem lehet sokkal többet várni... ) , az az, hogy kezdő tud lenni ennyi meccsen a balszélen. Hleb és Iniesta is jobbra képes, és ezt már az előbbi is elkezdte bizonyítgatni, nem hogy Andrés.
Tőlem lehetett volna ma kezdő középcsatár Samu helyett, szavam nem lett volna, és valszeg még jobban is játszott volna.
Ez amúgy nyilván Pep sara is jórészt, mert ha már beraknak, én is próbálnék amit tudok, örülnék a fejemnek hogy játszhatok.
Remélem amint az edző úgy látja, Iniesta belelendült, Henry csak középcsatárként lehet kezdő.

De nem, bal oldalon, tét meccsen nem lehet kezdő, ha rendelkezésre áll a már említett két játékos.
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.11. 23:30:45

Lio19: Nálad lehetett a legrosszabb, de ettől még nem lógott ki a többiek közül. Meg mi az, hogy volt egy két jó meccse? :lol:
Háapofámleszakad'...Én sem sztárolom, de látni kéne ami nyílvánvaló. Jó ideje az egyik húzóember. És ez tény. Ma nem volt jó-De nem is Ő volt a legrosszabb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.11. 23:30:13

Igen,én is vártam már a panaszokat!Nem mondanám szürkének a játékát.2. félidőben elfáradt ennyi!1. félidőben viszont 1-2szer ha jól emlékszem beforgatta a védőket majdnem gólt is lőtt.Most nem jött össze,majd legközelebb!!!
TZS
Capitá del Barça

2009.01.11. 23:27:39

A meccs elején sztem Henry kifejezetten jól játszott, aztán sajnos valóban beleszürkült a mezőnybe.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.11. 23:27:36

Rivaldo11 írta:Röhögnöm kell a bírálatokon. Semmivel, azaz SEMMIVEL nem játszott rosszabbul, mint akárki a csapatból. Tudomásul kéne venni, ezt a játékot nem egy ember játssza, hanem tizenegy. Nem csak a futballhoz kell a rutin, hanem a megítéléshez is.
Egyetértek. Agilisan kezdett, volt pár nagyon szép megmozdulása, Keita bőven gyengébb volt nála, ahogy az első félidőben Alves is és Abidal is.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2009.01.11. 23:25:05

Mikaos írta:Persze ez várható volt, hogy sorozatban 4-5 jó meccs után, ha egy kicsit szürke, máris teli lesz e topic :) Kész vicc...
Ennyi erővel mindegyik játékosnál lehetne ömlengeni minden rossz meccse után, de itt valahogy divat Mr. Thierry Henry-nál.
Szerintem nekem elég sokakkal van itt vitám ahhoz, hogy minden meccs után írjak hozzá. És ha megnézed kivétel nélkül mindegyik után van is kommentárom. És mindig azt írom, és azt fogom, ami a véleményem az aznapi játékáról. Amennyiben viccesnek találod, két dolgot tudok ajánlani:
1. ne olvasd
2. tekintsd humor topicnak, és még jól is jársz.
mert hogy így nem fogunk erről értelmesen beszélgetni, az biztos.

Igen minden játékosnál lehetne egyébként minden rossz meccs után írni, csak míg a kezdő játékosaink 90%ánál alig akad 1-1 igazán rossz teljesítmény, Henrynél pedig volt majd másfél évnyi gyatra játék, és közbeékelve az 1-1 jó meccs... kicsit jobban ki lehet rá hegyezve mindenki.

Rivaldo:
De igen, Henry messze a legrosszabb volt. Keita, az első félidőben Abidal, meg itt-ott Busquets ért a bénázása nyomába, mindenki más jobban teljesített lényegesen. Eto'o az, aki még ide sorolható lenne, de jobbszélen játszott rengeteget, és így is jobb volt összjátékban mint a francia, és még egy nagyonnagyon fontos és szép gólt is rúgott.
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.11. 23:13:38

Röhögnöm kell a bírálatokon. Semmivel, azaz SEMMIVEL nem játszott rosszabbul, mint akárki a csapatból. Tudomásul kéne venni, ezt a játékot nem egy ember játssza, hanem tizenegy. Nem csak a futballhoz kell a rutin, hanem a megítéléshez is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szergoka
Jugador del Barça

2009.01.11. 23:10:31

1re tisztán emlékszem, amikor a szélen bebőrözte a védőt egy lövőcsellel és végül a kapusba lőtt. És már csak egy kell.
:D
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.11. 23:08:46

Persze ez várható volt, hogy sorozatban 4-5 jó meccs után, ha egy kicsit szürke, máris teli lesz e topic :) Kész vicc...
Ennyi erővel mindegyik játékosnál lehetne ömlengeni minden rossz meccse után, de itt valahogy divat Mr. Thierry Henry-nál.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.11. 23:01:14

chi omega írta:nem igazán értem miről beszéltek, nagyon agilis, állandó nyomás alatt tartja a védelmet. a befejezéseket/utolsó passzokat viszont tényleg elrontja sajnos, de semmivel sem gyengébb, mint azokon a meccseken, amikor istenítettétek.
az egyik legaktívabb a csapatból.
Tudod mire kérlek meg?

Nézd meg az ismétlést. Nem játszott rosszul a csapat, óriási szenvedést nem fog okozni az, hogy megnézd ismétlésképp is a csapatod egy meccsét.

Nagyon kérlek, 65 percen keresztül figyeld meg Thierry Henry játékát.

Ha 2, azaz két támadást tudsz nekem a végén mutatni, aminél Henry megkapja a labdát, és nem megáll, visszafordul, nézelődik, töketlenkedik, akkor vendégem vagy egy csokira, sörre, ami tetszik.

Nincs támadás ami ne vesztené el a lendületét rajta. Megáll, gondolkozik hogy mi legyen, jobbra vagy balra, aztán a maximum a szöglet, amit ki tud hozni belőle.

Ma szánalmasan gyenge volt. Minden további nélkül a nyakába vartam volna, ha pontot vesztünk. Azzal együtt, hogy Keitát sem tudom megérteni a kezdőben. Amikor van Hlebünk, Iniestánk.

Ma nagyon kiakadtam rá, mert 1-2 jó meccs után a szezon egyik legrosszabb játékát mutatta, ráadásul rázós meccs lett.. és ilyenkor nálam nem bocsánatos bűn ha meghalnak valakin a támadások.
- József Attila
danko94
Entrenador del Barça

2009.01.11. 23:00:06

Gyerekek tény h ma Titi gyenge vt, de az első félidőben sem Eto'o sem pedig Messi nem játszott túl jól.(Talán Mesinek vt 1-2 jó beindulása) Szal nem kéne őt ezért szidni, mert a mai csapatból sztem nem lógott ki :wink:
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.11. 21:59:31

nem igazán értem miről beszéltek, nagyon agilis, állandó nyomás alatt tartja a védelmet. a befejezéseket/utolsó passzokat viszont tényleg elrontja sajnos, de semmivel sem gyengébb, mint azokon a meccseken, amikor istenítettétek.
az egyik legaktívabb a csapatból.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.01.11. 21:54:34

Tényleg nemsokat csinál, de aztis lassan. Hiányzik a dinamizmus a játékából. Egyser volt neki benne, szép helyzet is volt :roll:
Andris
Adminisztrátor

2009.01.11. 21:52:02

Eddig ma.. nem hogy rosszul, illetve abszolút nullát játszik.. hanem még kifejezetten hátráltatja is a csapatot. Az összes támadás ami hozzá jutott lelassult, kivétel nélkül.
Baromi nyugdíjas, szemrebbenés nélkül leszedném félidőben.

Ha meg nem jön le, hát ajánlom h alkosson vmit. [-X
- József Attila
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.06. 18:56:21

baas11 írta: Igen engem zavar h 1,5 évet a bal szélen játszik egy világklasszis játékos ahogy te is említetted és még sem volt 3 egymást követő jó meccse....
Nem sok focistáról mondható el, hogy volt 3, egymást követő jó meccse, még Messiről is nehéz ezt kijelenteni 100%-osan.
baas11 írta: R10 elkapcsolatban;én őt nem hasonlítanám Henryhoz, semmiben sem hasonlítanak arról nem beszélve h az akkori Ronaldinhonak mindegy volt h hol játszik...nem voltak ilyen korlátai :)!!!
Igazából Ronaldinho csak egy helyen játszott a Barcában, szóval nem tudjuk, hogy milyenek voltak az ő korlátai :)
Az persze tény, hogy szuper volt a bal szélen (amíg ki nem ismerték, és unalmassá nem vált).

Összegzésül: Henry nagyon jól játszik a bal szélen is, ő a csapat motorja jelenleg, és ennek örüljünk. Ha egy újabb R10-et látnál inkább a bal szélen: olyat nem fogsz sose, mert nincs :)
Viszont van egy másik "főnökünk" a jobb oldalon, M10 :) , ezért nincs szükség a balszélen is egy főnökre, elég ha csak rúgja a gólokat, hajt, és hátrajöni szerelni, nem?
danko94
Entrenador del Barça

2009.01.06. 18:53:58

zsoltman írta:Srácok úgyérzem ma is látunk Henry gólt!!!!
Nagyon remélem!! VAMOS BARCA VAMOS TITI!!!
Lezárt