Rivaldo11 írta:Lio19: Nálad lehetett a legrosszabb, de ettől még nem lógott ki a többiek közül. Meg mi az, hogy volt egy két jó meccse?
Háapofámleszakad'...Én sem sztárolom, de látni kéne ami nyílvánvaló. Jó ideje az egyik húzóember. És ez tény. Ma nem volt jó-De nem is Ő volt a legrosszabb.
Szvsz akik húzóemberek, az Puyol, Messi, Xavi, néha Touré. De ezen már nem fogunk összeveszni, nálad kicsit nyilván más ennek a címnek a kritériuma, ez rendben van.
hát nem is tudom, azthiszem hogy inkább azt kellett volna írnom, 'pár jó meccse'. Valóban nem 1, vagy kettő volt. Volt őő.. 5 meccs, amiből 2őn nagyon jól, 2őn jól, 1en meg aránylag. Előtte meg ugyan ilyen gyenge volt tavaly előtt szeptemberig visszamenőleg a meccsek jó nagy részén. De az idei szezonban mindenképp. Elég jól le lehet követni ennek a topicnak az alakulásán, hogy hogy is teljesített.
Igen, nyilván ti másképp látjátok, én max. Keitával emlegeném egy lapon, a többiek szerintem mind jobbak voltak, vagy kevéssel vagy sokkal.
Egyébként meg egy valamit próbáljon mindenki megérteni, aki már ennyire kiröhög, meg hasonlók:
Nem vitatom el a meccseit, amik jól sikerültek, nem küldeném el a fenébe a csapattól, de baromira nem is szerettem a játékát azt a néhány meccset megelőzően. És ahogy elismerem majd mindig, és eddig is, amikor jót fut, úgy a negatív kritika is jön majd mindig, ha rosszat. És igen, az utóbbi élesebb lesz, mert szinte stabil kezdő, hatványozottan több meccse rossz, mint Messinek, Iniestának, Samunak, Xavinak... folytathatnám még.
Ami pedig az igazi problémám (mert igazatok van, a bal szél nem az ő játéka, nem lehet sokkal többet várni... ) , az az, hogy kezdő tud lenni ennyi meccsen a balszélen. Hleb és Iniesta is jobbra képes, és ezt már az előbbi is elkezdte bizonyítgatni, nem hogy Andrés.
Tőlem lehetett volna ma kezdő középcsatár Samu helyett, szavam nem lett volna, és valszeg még jobban is játszott volna.
Ez amúgy nyilván Pep sara is jórészt, mert ha már beraknak, én is próbálnék amit tudok, örülnék a fejemnek hogy játszhatok.
Remélem amint az edző úgy látja, Iniesta belelendült, Henry csak középcsatárként lehet kezdő.
De nem, bal oldalon, tét meccsen nem lehet kezdő, ha rendelkezésre áll a már említett két játékos.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila