Perrero írta:Titinho, ha szóba hoztak a Barcával akkor már megpályázhatod azzal ha rákattintasz a csapat képernyőjén az érdeklődés bejelentése, vagy mitököm gombra
Igazad volt...

Július 1-én jött is a felkérés a Barcától, mivel Guardiola lett a Spanyol válogatott szövetségi kapitánya (VDB leszerepelt a 2010-es VB-n, ezért kirúgták) és mivel nekem éppen egy nappal előtte járt le a szerződésem az AS Roma-nál (ajánlottak végül szerződést, de nem fogadtam el...megsértődtem

) így pont kapóra jött és megkezdhettem a munkát. A 2. napomon a bemutatkozó sajtótájékoztató után el is kezdtem átreformálni a csapatot. Először kezdtem ugye az edzőkkel, a legjobbakat hoztam mindenhova. (edzők, ifi edzők, gyúrók, figyelők). Aztán elkezdtem átadólistára tenni a játékosokat. Előre mondom, hogy elég sokat költöttem, de elég sok is bejött az eladásokból.
Akik távoztak:
Marquez - 12 m € (Fiorentina)
Milito - 23 m € (Milan)
Keita - 14 m € (Inter)
Valdés - 13,5 m € (Arsenal)
Huntelaar - 31 m € (Inter)
Nihat - 28 m € (Valencia)
Ben Arfa - 27 m € (Chelsea)
Eto'o - 38 m € (Arsenal)
Hleb - 14 m € (Chelsea)
Longás - 3,4 m € (Betis)
Hildebrand - 1 m € (Villarreal)
Iaquinta - kölcsön (Wigan)
Reyes - kölcsön (Newcastle)
Thiago - kölcsön (Recreativo)
Ez így 204,9 millió €. Adott még a vezetőség 62 milliót, így volt lóvém dögivel. És akkor akik jöttek:
Benzema - 36 m €+4 m €+50%
Veloso - 27 m € +3 m €+30%
David Silva - 35 m €+25%
Raúl Albiol - 28 m €+4 m €+30%
Fabregas - 65 m €+5 m €+50%
Giovinco - 1,9 m € (átadólistán volt)
Leo Franco - 1,8 m € (ő is)
Asenjo - 9 m €
v.d.Vaart - 3,7 m € (ezért adtam el Hleb-et, Vaart jobb a középpályára cserének)
Fábio - 4.25 m € (MU-ból)
Rafael - 4,75 m € (MU-ból)
Plussz még egy sereg fiatal játékos, 15, 16, 17 évesek akiket az U19-es csapatnak vettem. Összesen 19 játékos érkezett hozzám kb. 245 millió € értékben.
És akkor a felállásom:
------------------------
Asenjo----------------------
---------------------(Leo Franco)------------------
--
Alves---------
Puyol----------
Albiol--------
Abidal-
(Rafael)-----(Cáceres)-------(Piqué)------(Fabio)
------------------------
M.Veloso--------------------
-----------------------(Y.Touré)--------------------
---------------
Fabregas--------
Xavi----------------
------------- (v.d.Vaart)-----(Iniesta)-------------
-----
Messi----------------------------------
Silva----
----(Bojan)-----------------------------(Giovinco)--
------------------------
Benzema--------------------
-------------------------(Henry)---------------------
A felkészülési meccsek felemásra sikerültek, viszont a 2. meccsemen megvertam a MU-t 2-0-ra. Utána játszottam még döntetlent is meg 1x ki is kaptam.
A BL-sejeltezőben a Steaua Bucarest csapatával játszottam idegenben 1-2-t, otthon pedig 3-0-át, így kettős győzelemmel jutottam be a BL-be. A csoportkörben megkaptam a Feyenoord-ot, Zenitet és a Slavia Praha-t. Könnyű egy csoport, hiszen eddig már lement 4 forduló és 12 ponntal 10-1-es gólkülönbséggel vezetem a csoportot és már tovább is jutottam.
A bajnokságot is elég jól kezdtem, viszont az elején nem lőttem valami sok gólt, de mostanra már talán rátaláltam a megfelelő beállításokra. Jelenleg a 10. fordulóban vagyok a 2. helyen a Real mögött, aki 2 ponttal megy tőlem (még veretlenek) 8-1-1-es mérleggel és 22-3-as gólkülönbséggel. Összesen eddig 15 meccsen 4 gólt kaptam, ami elég jónak mondható. A "nagyok" közül még csak az Atletico-val (3-1-re nyertem otthon) és a Valenciával (3-0-ra nyertam idegenben).
Ami sajnálatos, hogy Fabregas és Abidal is 5-5 hónapra dőlt ki októberben, Henry pedig 2 hónapra így elég nehéz helyzetbe kerültem.

Télen valszeg jön is egy fiatal kp és egy jobb oldali tkp. Cáceres egyébként jól megoldja a balszélső gondot, de a kp.-m az elég fakó 3 kp-val. Sokszor Touré és Xavi játszik Veloso előtt.
Eddig a legjobb teljesítményt D. Silva nyújtotta 13 meccsen 7.45-ös az átlaga, utána Alves 7.41-el, valamint Veloso 7.38-as és Messi 7.25-ös átlaggal bír. Benzema eddig 10 bajnoki meccsen 6 gólt lőtt, a BL-ben pedig 4 meccsen 4 gólnál jár, őt követi Messi a 14 meccsén lőtt 6 góljával (3 BL).
Na itt járnék most, majd évvégén jelentkezem, hogy hogyan is sikerült a szezon. Köszi, hogy elolvastad. (Jó hosszú lett)