Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát kíváncsi leszek..12 pontal vezetem a ligát a Real előtt szval a bajnoki cím zsebben.Etooka írta:1.Nyersz BL-t,bajnokságot és kupát és még kapsz pénzt is...Ede72 írta:Kérdésem még mindíg a multkori!
Honnan van 120 milla kp-d és hogy lehet hogy a MU eladta..lehet, hogy nem csaltál csak belenyúltál, hogy legyen egy kis plusz lóvéd mi??
2.Eladsz eléggé nagy értékben, nyersz csak egy címet és kapsz még zsetont...
Simán össze lehet hozni csalás nélkül
1.Nyersz BL-t,bajnokságot és kupát és még kapsz pénzt is...Ede72 írta:Kérdésem még mindíg a multkori!
Honnan van 120 milla kp-d és hogy lehet hogy a MU eladta..lehet, hogy nem csaltál csak belenyúltál, hogy legyen egy kis plusz lóvéd mi??
OS: Windows XP or VistaKalap1988 írta:Sziasztok! bocsánat, hogy megzavarom a beszélgetéseteket laikusként, de engem érdekelne, hogy milyen gépigénye van ezeknek a manager játékoknak?Mert nekem egy elég régi gépem van.
Érdekelnének az ilyen játékok és ,ha futna akkor egy linket is kérnék valakitől, h honnan tölthetem le:) Előre is köszönöm!
köszönöm, meg van oldva, csak olyan verziót töltöttem le amiben nem konkrétan crack file volt található hanem egy program ami fölülírja a kiválasztott exe-tPerrero írta:csak krekkelned kellfaithnomore írta:tudna nekem valaki adni egy product key-t? vagy azt csak venni lehet jó pénzért?
Igazad volt...Perrero írta:Titinho, ha szóba hoztak a Barcával akkor már megpályázhatod azzal ha rákattintasz a csapat képernyőjén az érdeklődés bejelentése, vagy mitököm gombra
Hova illesszem a két fájlt?Victor_Valdes írta:
Ezt tölsd le, és importáld be, ah a sérülésen nem is segít szépen fejlődnek a játékosok:
http://www.freewebs.com/tugstraining/tr ... index.html
Szerk.:
Szerintem, csak meccs végén mondj pozitív dolgokot, félidőben szidd őket ha 0-0 vagy vereségre állsz!
Ezt tölsd le, és importáld be, ah a sérülésen nem is segít szépen fejlődnek a játékosok:socio66 írta:Tudnál mutatni egy képet arról hogy hogyan állítodtad be az edzésedet?Victor_Valdes írta: 1. Nem, csak ha nagyon alulmúlod az elvárásokat.
2.Változik, sokat.
3. Jó edzéssel.
A kérdésekre látom már válaszoltak,én ezekre reagálnék inkább...socio66 írta: Néhány meglátás:
-rendkívül sok sérülés van,gyakorlatilag meccsenként egy ember kidől..
-a teljesítmények nagyon hullámzóak,egy játékos az egyik meccsen 8-ast kap a meccs végén,majd a következőn le kell cserélnem a félidőben annyira gyenge..
-rengeteg a távoli lövés és nagyrészük fölémegy..
-kapus mozgása rendkívül esetlen..
-van olyan hogy szinte nem látom a meccset,mert csak teker és teker.
Tudnál mutatni egy képet arról hogy hogyan állítodtad be az edzésedet?Victor_Valdes írta: 1. Nem, csak ha nagyon alulmúlod az elvárásokat.
2.Változik, sokat.
3. Jó edzéssel.