Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát sztem a 4. hely a VB-n, az sem számit rossznak a portugáloktól. Mert akkor még nem tartották olyan nagyra azt a csapatot. Sztem az egyedüli égés ez a 2008-s EB szereplés volt. Scolari nyert 1 VBt, + EB ezüst, VB 4-ik hely, sztem ez mindenképp nagyon jó eredménylista. De láthatjuk, h klubbcsapatot más edzeni, mert a Chelsea-vel most ugy látszik nagyot fog bukni. Ettől függetlenül, lehet, egy másik bajnokság, egy másik stilus bejöhet neki. Lehet a La Liga a neki való, hiszen ő a támadófutbal hive.ozsimiki írta:Azért a Portugálok oltári nagy pechel nem nyertek ebét, azok a helyzetek...görögöknek sose lesz még egyszer ekkora mákjuk, az igaz,h szervezettek voltak,de akkor sem szólhattak volna ha 4-1 a hazaiaknak. az a csapat nagyon jól és szépen játszott szntem. utána már valóban kevesek voltak.gekkodan írta: Amúgy az elmúlt 6 év "sikeres" portugál csapatát is ide sorolhatom... Ezt az Európát és a klubokat nagyon nem érzi az öreg.
Azért a Portugálok oltári nagy pechel nem nyertek ebét, azok a helyzetek...görögöknek sose lesz még egyszer ekkora mákjuk, az igaz,h szervezettek voltak,de akkor sem szólhattak volna ha 4-1 a hazaiaknak. az a csapat nagyon jól és szépen játszott szntem. utána már valóban kevesek voltak.gekkodan írta: Amúgy az elmúlt 6 év "sikeres" portugál csapatát is ide sorolhatom... Ezt az Európát és a klubokat nagyon nem érzi az öreg.
Azért tavaly ilyenkor azthiszem még 5 pontos hátrány volt a mú-nak. Aztán az Arsenal a végén leengedett, de feljött a Chelsea, végig kemény csata volt. Na most idén, az Arsenal már kiszállt rég a cuccból, a Chelsea is sztem már lassan kiszáll a harcból, és ez bizony a Pool és a múúú között dől el. A mú mellett szól, h most tavasszal kedvező lesz a sorsolásuk, + h a kötelező meccseket, ha nehezen is, de hozzák. A Pool mellet csak az szól, h már kb. 20 éve nem nyertek bajnokságot, és ilyen közel is régen voltak hozzá, szóval biztos, h küzdeni fognak érte.LM10 írta:Érdekes az angol bajnokság az idén. Az Aston Villa és az Arsenal küzd a 4. helyért míg a dobogó tuti Pool,Chelsea,Mu(nem pont ebben a sorrendben).
Tavaly már sejteni lehetett ilyenkor, h a MU nyer de idén még bármi lehet.A MU közel sem olyan jó mint tavaly szenvedősen nyernek de a Liverpool és a Chelsea is.Szvsz a Liverpool vagy a MU lesz a bajnok de idén inkább a Liverpool az erősebb.
És a 90. percben Tevez beadását befejeli Berbatov!!!lluisllach89 írta:Vezet a Stoke a Cselszki vendégeként!! Mu még x-re áll a Reebokban, Bogdán a kispadon ül. Fülöpnek lőtt góljával Milner kiegyenlített.
Hidd el, tudtam értelmezni.cps46 írta:Miért? Kötelező mindent elsőre aláírni?
Arról van szó, hogy nem akarja, hogy fociügyekben beleszóljanak a munkájába.
Bármennyire is nem szimpatikus nekem Benitez, meg tudom érteni.
Hát igen.De kérdem én, ha szégyen 1 gólokkal nyerni, akkor nem szégyen az, amit a Pool csinál, h gyenge közép csapatokkal sorra x-el,amiket a MU üt.Hm????MQuC írta:Nagyon nagy Szégyen, ahogy a MU most játszik. Eredményesen, de még igy is nagyon hullámzóak. A mostani Interrel, akik szintén gyalázatosak szvsz, lehet egy ugyan ilyen egy gól fog dönteni valamelyik oldalra.
Nah pótoltuk az első percben beállt a végeredmény Rooney góljával ahogy a fórumokat olvasgattam gyengék voltunk mint harmat de a 3 pont a lényeg majd a Pool ellen gálázunk.ozsimiki írta:Ma pótolja egyik meccsét a M.U.
eurosport 2: M.U.-Wigan 21től... Barca meccsig ezt nézem szntem, mindenképp hozni kell,és akkor 1 meccsre vagyunk az első helytől...amit szintén pótolunk majd