Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze, offline profilt kell csinalni.LM10 írta:Letöltöttem a Quantum of Solace-t. De ahoz hogy mindig mentsen kell a játékban létrehozni egy Window Live profilt.Ezt megcsinálhatom a játékban nem eredeti játékkal?
Aki eladná ezen feltételekkel olyan sincs???Drukker írta:Nincs valakinek felesleges EREDETI CoD4 nem bannolt IP-vel úgy 7-8000Ft-ért???![]()
![]()
![]()
És persze úgyhogy el is adná nekem
De akkor az Ő gépéről letörölve legyen:D Pls ha vki ismer ilyen embert vagy netalán-tán Ő az akko írjon pü-t is meg erre is válaszoljon. PLSPLSPLS
Inkább szerezz be egy igazi hangszertMessiFan írta:Nekem ps2-re kéne. Arra gondolom olcsóbbLa Pulga írta:Xbox-ra Guitar + Guitar Hero III : Legends of Rock 19.999 FT![]()
Abba a 20ezer forintba benne van a gitár is?
100% hogy benne van a gitár is.MessiFan írta:Nekem ps2-re kéne. Arra gondolom olcsóbbLa Pulga írta:Xbox-ra Guitar + Guitar Hero III : Legends of Rock 19.999 FT![]()
Abba a 20ezer forintba benne van a gitár is?
Nekem ps2-re kéne. Arra gondolom olcsóbbLa Pulga írta:Xbox-ra Guitar + Guitar Hero III : Legends of Rock 19.999 FT
Mihez? PC-re akarod venni, vagy konzolhoz.MessiFan írta:Hali, valaki szokott Guitar herozni? Mert én meg szeretném venni és az tudom hogy a játék olyan 14ropi, de azt viszont nem hogy a gitár. A játékot és a Gitárt eggyüt lehet kapni vagy külön kell venni?![]()
![]()
én szoktam néha, nem rossz, de inkább még mindig jobban tetszik a cod2 multijaDrukker írta:CoD5-özik vki esetlegmulti???
Én is játszottam ismerősömnél, meg még régebben a Red Alert 2-vel, ezért is gondoltam, hogy újfent felteszem.noname írta:Nah ez pont passzol a témáhozÜnnepek alatt a Red Alert 3-at játszottam és a blogomra írtam is egy elemzést.Aláírásomba a cím.
www.webforditas.hubali 15 írta:Srácok tudna mondani nekem egy olyan fordító programot vagy oldalt ahova teljes angol szöveget is betudnék illeszteni.
(Tudom hogy ez nem game, de ha már ez egy számítógépes topic.)