2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezzel egyet tudok érteni. Miért nevezik "év játékosa díjnak", ha csak az év elejét nézik? Ha már az aranylabdánál a címeket nézik, legalább itt kellene valamit újítani.Barcaforever írta:Véleményen szerint 1 probléma van ezzel a 2 díjjal.Rosszkor van a gála, amit mi se mutat jobban, mint, h a legjobb 5 játékos közé befért Kaka.
Ezt a díjat nem évre hanem szezonra kéne adni normálisan júniusban, vagy esetleg július végén Vb vagy Eb miatt.Így tiszta lenne, h vki a kiegyensúlyozottan jó teljesítményéért kapja.Tegyük fel júniusig Ronaldora teszem a voksom, de pl szeptembertől csak a Barcáról és Messiről szólt a szezon első fele, nah most akkor mi van?
Ezért szerintem májusban kéne ezeket a díjakat átadni.
ok, tényleg túlzás volt, amit a fórumozótárs írt, bár szerintem ruudot sem kell lebecsülni, ő is hasonló gólgép, és nem csak 5 méterrőlozsimiki írta:jól látod, egyet is értek, de azért jegyeztem meg amit, mert ez az 5méterről bepassz kategória kicsit furán jött le nálam, azért nem lehet így leegyszerűsíteni a találatait. szntem. ruud-ét le lehet pl, de cr sokszor magának csinálta meg a helyzetet,és ha nem akkor sem volt evidens ahogy közelített a laszti felé,h az gól lesz, emiatt írtam,h nem olyan sablonos gólok voltak ezek 5méterről...chi omega írta: szóval nem érzem azt, hogy CR a zsenialitásával, kreativitásával, istenadta tehetségével emelkedne ki, sokkal inkább azt, hogy a sebességével, erejével, mindent legyőző akaratával, mentális kondíciójával, és az ezekből együttesen következő effektivitásával. ilyen tekintetben példamutató minden játékos számára. de nem érzem, hogy játéktechnikailag sok olyat tudna, amit mások ne tudnának. ellenben messi..
természetesen volt olyan is ami egy oszlopról is bepattant volna,de szntem 42ből ha 3-4 max.
jól látod, egyet is értek, de azért jegyeztem meg amit, mert ez az 5méterről bepassz kategória kicsit furán jött le nálam, azért nem lehet így leegyszerűsíteni a találatait. szntem. ruud-ét le lehet pl, de cr sokszor magának csinálta meg a helyzetet,és ha nem akkor sem volt evidens ahogy közelített a laszti felé,h az gól lesz, emiatt írtam,h nem olyan sablonos gólok voltak ezek 5méterről...chi omega írta: szóval nem érzem azt, hogy CR a zsenialitásával, kreativitásával, istenadta tehetségével emelkedne ki, sokkal inkább azt, hogy a sebességével, erejével, mindent legyőző akaratával, mentális kondíciójával, és az ezekből együttesen következő effektivitásával. ilyen tekintetben példamutató minden játékos számára. de nem érzem, hogy játéktechnikailag sok olyat tudna, amit mások ne tudnának. ellenben messi..
http://www.youtube.com/watch?v=F-j47a3-Lt0ozsimiki írta:már bocsi,de ez hülyeség, pont ,h ha lőtt gólt, az nem az átlagos kategóriába tartozott, találatai 70-80% nagy,és szép találat volt, és a maradék volt esetleg olyan ami nem hagy nagy nyomot maga után...Etooka írta: csupán lődözte a gólokat, azt is 5 m-ről...De persze ott kellett lenni,koncentrálni meg minden egyéb![]()
összekevered ruud-al, meg társaival![]()
már bocsi,de ez hülyeség, pont ,h ha lőtt gólt, az nem az átlagos kategóriába tartozott, találatai 70-80% nagy,és szép találat volt, és a maradék volt esetleg olyan ami nem hagy nagy nyomot maga után...Etooka írta: csupán lődözte a gólokat, azt is 5 m-ről...De persze ott kellett lenni,koncentrálni meg minden egyéb![]()
Tényleg, nem is tünt fel hogy mekkora ökörséget irtam.Drigo írta:És akkor azért voltak öten, hogy mindeki kihúz egy számot és így lesz meg az ötös-lottó?Danka00792 írta:Most sorsolnak. Mindenki Eurosport -ra, Messi-nek nyernie kell. Istenem de izgulok.