Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Khm... khm.... khm... NanaEgyébként tök jó volt hogy, szinte mindenki az Eagles-nek szurkolt itt. Úgy látom legközelebb nem pont így lesz...de sebaj, én kitartok mellettük
Nameg természetesen Grecki!
Úgy van,ahogy mondod:a Phillynek,de inkább a Giants (főleg Eli) iránti ellenszenv miatt.Tudod,az ellenségem ellensége a barátomG-Jay írta:Hé miihii, te nem a Philly-nek a szurkoltál az előző körben? Vagy csak különlegesen azon a meccsen a Giants ellen?
Egyébként tök jó volt hogy, szinte mindenki az Eagles-nek szurkolt itt. Úgy látom legközelebb nem pont így lesz...de sebaj, én kitartok mellettük![]()
én is én is én isG-Jay írta:Hé miihii, te nem a Philly-nek a szurkoltál az előző körben? Vagy csak különlegesen azon a meccsen a Giants ellen?
Egyébként tök jó volt hogy, szinte mindenki az Eagles-nek szurkolt itt. Úgy látom legközelebb nem pont így lesz...de sebaj, én kitartok mellettük![]()
Teljesen meg tudlak érteni,ez igen megrázó lehetett neked...Barcaforever írta:Teljes megsemmisülés.Kész vége mindennek.
![]()
Tomlinson hiánya látszott futás téren.De ilyet, 3 év után pont most hiányzik meccsről.![]()
Hajrá Arizona....
Normális esetben - ha nem volt időkérés, vagy más miatt nem állt a játék, akkor - 40 másodperc az előző down-t követően.ozsimiki írta:vmit magyarázzatok el, már csak ezt az egyet nem értem a szabályok közül:
szóval a végén volt kb 2 perc,és ugye letérdeltek folyamatosan,h menjen az óra, azt vágom,h ez egy sikertelen kísérletet jelent, és jöhet a következő, ugye 4.ig, de egy-egy kísérlet között mennyi idő telhet el maximálisan? tehát mennyi az a hátralévő idő amit gond nélkül le lehet pörgetni?
cps46 írta:Na azért Sproles a végén újra megvillant. De a jobbik csapat nyert. Ebbe nem igazán lehet belekötni.
Bocs miihii, természetesen a San Diegonak szurkoltam.
Jah, így akkor vissza kell vonjak mindent, legyen meg a te akaratod Ozsi, legyen Philly győzelem a végénozsimiki írta:ha már így alakult eddig a mezőny,akkor szeretnék egy Pittsburgh-Philly-t , Eagles győzelemmel természetesen.
Azt a számító,racionális,esélyleső hétszázát Magának!ozsimiki írta:Szeretem a statokat, szeretem a rekordokat,de azt akarom h a baltimorei védelembe belefaggyon a sz.. is 18.án![]()
![]()
ha már így alakult eddig a mezőny,akkor szeretnék egy Pittsburgh-Philly-t , Eagles győzelemmel természetesen.
de fogjátok fel úgy,h szntem san diego-t baltimore nagyon simán elintézi, pittsburgh meg képes lehet kiszórni őket. szóval kicsit előre gondolkodva Phillynek jobb lenne egy pittsburgh,mint baltimore szntem...
Szép sorozat!ozsimiki írta:Akkor ezt figyeld:miihii írta:Na végre már cs egy meccsre kell koncentrálni.A BARCA behúzta,a PHI behúzta,most jöhet a korona az estére/éjszakára!![]()
Szép időben zajlik a játék...![]()
GO GO CHARGERSSS!!!
BARCA behúzta, M.U. behúzta, Philly behúzta, Hankey behúzta, milan nem nyertszal eddig minden jó.
jó meccs lesz ez, rátíszberger (nem így kell, nyilván) agyrázkodás után nyomja, meglátjuk hogy...
akkor ne játszon, és téged annyira nem fog bosszantani a hazai győzelemG-Jay írta:Sport1 adja!Koeman írta: Közvetíti valamelyik adó a meccset?
Ozsi! Eddig jó napod van, azthiszem azért a Chargers győzelme nagyon nem fogja elrontani már![]()
LT vajon játszik majd szerintetek? Egyedül miatta szurkálok a Chargersnek.
Szerk.: Anyám. E nem vót semmi.