Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagyon jó. A fenti idézetet nem láttam ki írta nem olvastam utána, de ha csak józan paraszti ésszel átgondolod (nem te chi omega), hogy MÁSFÉL ÉVE VAN ITT, ELÖZŐ SZEZONBAN GERINCSÉRVVEL OPERÁLTÁK mingyárt világossá válik, hogy miért nem vették még elő az ö szerződését. Szerintem ez teljesen egyértelmű és világos.chi omega írta:"Csak a vezetöségnek is rá kéne döbbeni, hogy ki is az a yaya toure és h mit tesz le az asztalra hétröl-hétre.."
nem igazán értem, hogy a vezetőség mit tett, amiért nem szolgál rá a bizalmatokra. kap majd yaya is új szerződést, de ez nem egy pillanat alatt megy. csak mostanában lesz időszerű egyébként is, még csak másfél éve van itt.
Nem akar ö sehova menni, hiszen pontosan tudja hogy milyen klubba játszik és hogy kikkel játszik egy csapatban+milyen kupákat nyerhet...TZS írta:Én is azt gondolom, hogy jó lenne megszólalni mondjuk ezügyben. Mert sok mese, mende-monda kering, keringett a levegőben mikor nem jutott rendszeresen játéklehetőséghez, és ez a dolog azóta van így. Korábban azt nyilatkozta, h nem akar elmenni, meg hogy küzdeni fog a csapatba kerülését, aminek aztán láthatjük az eredményét....
De most hogy megint szóba került az eligazolása, nekem kacsagyanús, már-már szinte hápog.
Miért menne el? Rendszeresen játszik, jól megy a csapatnak, címeket nyerhet.
Miért engednék el a vezetők? Középpályán az egyik legfontosabb emberünk, ezt már tavaly, és idén is bizonyította, és fiatal is. Remélem nem az lesz a baj hogy nem katalán.![]()
Szerintem hatalmas nagy hiba lenne elengedni!
Kell egy új szerződés neki, több fizetés, és nincs miről beszélni.
Nem céloztam, kommenteltem, hogy nem megy el, mert nem fog. A kacsa oldalát arra írtam, hogy egyáltalán szóba kerül a téma.Varatrix írta:Nem egészen értem ezt a célzást.gekkodan írta:megint valami jó kis kacsa...esélytelen...
Mi esélytelen?
Hogy nem megy el?
ezzel csak az nsot szerette volna jellemeznibali 15 írta:Jézusom. Mi az hogy átgondolják?! Erről még gondolkodni is szörnyű.McLovin írta:Na, írok az nso-nak, hogy a City 70 millió €-rót adna Puyolért, és a Barcánál átgondolják... Meg lenne a holnapi észveszejtően nagy hírük... Szánalmas amiről ott írnak! Ennyire nincs miről írni??? Yaya fizetése olyan 4-5 millió lesz a hosszabbítás után, mert hosszabbítani fog! Ki menne el egy hulladék Arsenalba vagy egy MC-be, ha egy olyan csapatban van, aki most 2 vállra fektetné (tábortűzre basszus!) teljesen lazán mindkettőt... Vááá, nem igaz, vki el is hiszi azt, hogy pont Touréval ne hosszabbítanának? Lol...
Eszem megáll. Erre azonnal nemet kellett volna mondani.
Jézusom. Mi az hogy átgondolják?! Erről még gondolkodni is szörnyű.McLovin írta:Na, írok az nso-nak, hogy a City 70 millió €-rót adna Puyolért, és a Barcánál átgondolják... Meg lenne a holnapi észveszejtően nagy hírük... Szánalmas amiről ott írnak! Ennyire nincs miről írni??? Yaya fizetése olyan 4-5 millió lesz a hosszabbítás után, mert hosszabbítani fog! Ki menne el egy hulladék Arsenalba vagy egy MC-be, ha egy olyan csapatban van, aki most 2 vállra fektetné (tábortűzre basszus!) teljesen lazán mindkettőt... Vááá, nem igaz, vki el is hiszi azt, hogy pont Touréval ne hosszabbítanának? Lol...sneco7 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=216605&
Szerintem mindenki szívesen tudná a soraiban!De hülye lenne a vezetőség,ha nem ajánlana Neki új szerződést!
Na, írok az nso-nak, hogy a City 70 millió €-rót adna Puyolért, és a Barcánál átgondolják... Meg lenne a holnapi észveszejtően nagy hírük... Szánalmas amiről ott írnak! Ennyire nincs miről írni??? Yaya fizetése olyan 4-5 millió lesz a hosszabbítás után, mert hosszabbítani fog! Ki menne el egy hulladék Arsenalba vagy egy MC-be, ha egy olyan csapatban van, aki most 2 vállra fektetné (tábortűzre basszus!) teljesen lazán mindkettőt... Vááá, nem igaz, vki el is hiszi azt, hogy pont Touréval ne hosszabbítanának? Lol...sneco7 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=216605&
Szerintem mindenki szívesen tudná a soraiban!De hülye lenne a vezetőség,ha nem ajánlana Neki új szerződést!
Nem egészen értem ezt a célzást.gekkodan írta:megint valami jó kis kacsa...esélytelen...
Igaz, nagyon sok pénz, és vehetnénk 2-3 olyan playat,akik együttesen tudnák 'simán' pótolni,de szntem Yaya is kinövi magát a saját posztján a világ legjobbjának, ha már most nem az, bár ezt 1000% akkor lehet majd kijelenteni, ha 1-2 évet folyamatosan így nyomja.depth írta:azért Messi szerintem más. felfoghatatlan mennyiségű ez a 124millió, simán elpasszolnák szvsz. amit én meg is értenék.ozsimiki írta:nem röhögnék ki, csak megmondanák,h NEM ELADÓ,szntem van olyan helyzet, h nem éri meg még ennyiért sem eladni vkit, ez olyan, és Messi esetében is ilyen lenne.
+City még nincs londonban, jó az Manchesternek is
igaz, manchesteri gépre
124millióért? akárkit. akár 4 klasszis játékos is belefér, persze úgy se lenne az. habár nem hiszem, h mindet elköltenénk.bali 15 írta: Ja csak kit hoznál a helyére.
Én nemtudok most példát.
azért Messi szerintem más. felfoghatatlan mennyiségű ez a 124millió, simán elpasszolnák szvsz. amit én meg is értenék.ozsimiki írta:nem röhögnék ki, csak megmondanák,h NEM ELADÓ,szntem van olyan helyzet, h nem éri meg még ennyiért sem eladni vkit, ez olyan, és Messi esetében is ilyen lenne.
+City még nincs londonban, jó az Manchesternek is