Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok!baguvixXx írta:Csodálkozol ? Nem csapat átlagéletkora számít hanem az edzetett posztokon játszó játékosok életkora. Edzés Csütörtökön van 17:45-kor az akkor beállított edzés adatok számítanak pl. ha 1 hétig jsz edzés van beállítva és 17:40-kor átrakod védekezésre akkor a védekezés számít. Érdemes 17 éves kevés napos megfelelő playákat venni és szezonokon keresztül edzetni őket.ultrasur írta:Úgy vettem észre hogy a játékosok nem nagyon fejlődnek.
Van egy megfelelő edzőm és a csapat átlag életkora 24.
De eddig mindenhéten más fajta edzés volt.
Hányszor kell egymás után ugyan azt az edzés formát csinálni hogy az adott része a csapatnak fejlődjön?
Egyáltalán mikor van edzés?
Hol tudom meg azt hogy hogyan sikerült az edzés?
Ha nem vagy támogató akkor neked kell "észrevenned" a fejlődést.
Sajnos nem,ilyenkor pihi van a játékosoknakMichaaBee írta:szombatra nem lehet meccset lekötni?![]()
Csodálkozol ? Nem csapat átlagéletkora számít hanem az edzetett posztokon játszó játékosok életkora. Edzés Csütörtökön van 17:45-kor az akkor beállított edzés adatok számítanak pl. ha 1 hétig jsz edzés van beállítva és 17:40-kor átrakod védekezésre akkor a védekezés számít. Érdemes 17 éves kevés napos megfelelő playákat venni és szezonokon keresztül edzetni őket.ultrasur írta:Úgy vettem észre hogy a játékosok nem nagyon fejlődnek.
Van egy megfelelő edzőm és a csapat átlag életkora 24.
De eddig mindenhéten más fajta edzés volt.
Hányszor kell egymás után ugyan azt az edzés formát csinálni hogy az adott része a csapatnak fejlődjön?
Egyáltalán mikor van edzés?
Hol tudom meg azt hogy hogyan sikerült az edzés?
Ahol jobban teljesít...MichaaBee írta:
még egy kérdés:
van egy ilyen playám:
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 6/20 megfelelő
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
21 éves.
középpályán a legjobb játszatni vagy védő poszton?
tsije740
Egyszerre a kettőt sajnos nem tudod edzeni. Két lehetőséged van:MichaaBee írta:Hogy tudom mindkettőt egyszerre "fejleszteni"?
Köszi!!!bowlinggolyo írta:
itt depthnek igaza van a rendes edzésből vesz el+ szerintem nem egy nagy szám ilyet bármikor lehet találni főleg a spanyoloknál inkább amit baguvixXx hozott fel.Ha mondhatok egy jó tanácsot vedd vissza az erőnlét edzésed 10-15%-ra és úgy edzess neki gólszerzést és majd olyan lenyűgöző vk körül add csak el.
baguvixXx írta:Emil Majoros (231774110)
Magyarország 17 éves és 4 napos, következő születésnap: 2009-05-01
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Révfalu SE (2009-01-13 óta)
TSI: 2 590
Fizetés: 134 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Technikás
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Új frissen húzott ifim
De szeretnék egyszer én is felhozni egy ilyen kaliberű playert..baguvixXx írta:
8-at valószínüleg melegiben listára dobom. Ha a magyarok egyik veszik meg akik be vannak szervezve lehet válogatott is. Holnap lesz a bemutatkozó-búcsúmeccse.