Ja, majd beugrik a lelátóról színes kabátjában.szlali69 írta:Nem bánnám ha Eto'o-t felhoznák a 2. félidőben...mert mostanában nem nagyon villog hátha menne ezen a meccsem.

Ja, majd beugrik a lelátóról színes kabátjában.szlali69 írta:Nem bánnám ha Eto'o-t felhoznák a 2. félidőben...mert mostanában nem nagyon villog hátha menne ezen a meccsem.
JaaaEtooka írta:Már az elsőt is a tizenvalahányadik perctől!abreu írta:Második félidőt már adja teljes egészében a sport2
Már az elsőt is adta a tizenvalahányadik perctől!abreu írta:Második félidőt már adja teljes egészében a sport2
Összesítésben 4:2 ezzel nemtom mi a baj! Jó ez az 1:1 tartsuk végig v nyerjünk 2:1 re oszt jóvan!Ilúvatar írta:vége az első félidőnek.
1-1
ez nem lesz jó igy :S több lövést kapunk, mint ahányat lövünk...
Én ugy vok vele, h ténneg nem jáccik valami jól, de kell neki a játék, én fennthagynám végig a pályán.szlali69 írta:Nagyon látszik h ez a tartalékos Barca...mondjuk nem is vártam 6-1-et...Cácerest még addig lecserélném amedig nem lessz több probléma.
jah, ez nem lesz így jó! hozzuk be Messit, Xavit, Ronaldot, Rivaldot, Romariot!Ilúvatar írta:vége az első félidőnek.
1-1
ez nem lesz jó igy :S több lövést kapunk, mint ahányat lövünk...
Akkor sok szerencsét a vizsgához.Ilúvatar írta:mellesleg igazad van, mert én hullafáradt vagyok és tanulok közben... holnap vizsgám van...noname írta:Csak nekem az a véleményem h belőled ma dől a hülyeség?