Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először is Üdv a fórumon!Gioo írta:Sziasztok!
Új vagyok a fórumon és én vagyok az a bizonyos "Poldi haver". Remélem tetszett a Messis videóm és szeretnék további kritikákat kérni Tőletek, hogy milyen irányba javítsam a következő videómat? Bármilyen kritikát, negatívumot, dicséretet, szidalmazást elfogadok.
Előre is köszönöm!
Az a Messi-s vidi úgy jó,ahogy vanGioo írta:Sziasztok!
Új vagyok a fórumon és én vagyok az a bizonyos "Poldi haver". Remélem tetszett a Messis videóm és szeretnék további kritikákat kérni Tőletek, hogy milyen irányba javítsam a következő videómat? Bármilyen kritikát, negatívumot, dicséretet, szidalmazást elfogadok.
Előre is köszönöm!
Boldog "Szülinapot"CFirpo3 írta:Ma vagyok 1 éve ezen a nagyszerű fórumon!!
szerk.:Pontosabban 1 éve és 5 órája.
Megnéztem de akadozott, kiléptem, hogy újra megnézzem és ez lett:This video has been removed by the user.
Jó lett, mondjuk egy ilyen játékosról nem lehet rossz videót csinálni.
Hát nem tudom ,hogy pontosan hogy érted ,nálam olyan van h később küldi el de az másnál is.Olyan h egyáltalán nem küldi el olyannal még nem találkoztam...:Poldi:.. írta:Az msn nektek elküldi rendesen az üzenteket?nekem nem.. és már nagyon felb.sz
![]()
grat. A szóbeli elég szép azé. Mennyi felett kapod meg(hány százalék felett)?McLovin írta:Srácok!!!Meg van a nyelvvizsgám!!!
92 %-os szóbelit csináltam!!!
![]()
![]()
Összesítésben am 68 %, Angol B tipusú, egynyelvű, Euro Angol-középfok!
![]()
Gratulálok!McLovin írta:Srácok!!!Meg van a nyelvvizsgám!!!
92 %-os szóbelit csináltam!!!
![]()
![]()
Összesítésben am 68 %, Angol B tipusú, egynyelvű, Euro Angol-középfok!
![]()
Kb én is igy vagyok vele. Én sem tudok bejutni a suliba, kaptam egy szabadnapot.lionelmessi19 írta:Hombre, mi a bánatért akarsz te ennyire bejutni az iskolába ?..:Poldi:.. írta:nem tudom az ország többi részén mi a helyzet, de én Baján nem tudok bejutni suliba csak taxival ami csak 8:15re jön6:40től hívogattam őket 6:50ig, hogy kérjek 7:20ra egy taxit erre kijelenti hogy csak 8:15re van
Örülj neki hogy nincs lehetőség, nehogy már még taxit fizess..
Hombre, mi a bánatért akarsz te ennyire bejutni az iskolába ?..:Poldi:.. írta:nem tudom az ország többi részén mi a helyzet, de én Baján nem tudok bejutni suliba csak taxival ami csak 8:15re jön6:40től hívogattam őket 6:50ig, hogy kérjek 7:20ra egy taxit erre kijelenti hogy csak 8:15re van