Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a játék itt a fő gond. Ez a vezetés nem méltó egy Real Madridhoz hasonló múlttal rendelkező együtteshez. Mást sem lehet hallani a megválasztásuk óta, mint hogy mindenki panaszkodik rájuk a stílusuk és az eljárási módszereik miatt. Egy utolsó, bunkó bandának lett minősítve a jelenlegi vezetés olyan emberek által, akik kapcsolatban álltak velük, akikkel tárgyaltak (tárgyalni akartak).Nem utálni kell, de tűrni sem kell azt, ahogy kinéz a mostani Real Madrid játéka.
Calderón egyáltalán nem buta, csak van egy nagy hibája. Mijatovicnak hívják a hibát/mondjuk valahogy véletlenul neki is ossze jott 1-2jó fogás, de ez csak a nagy számok torvényébol adódik/.Az a "buta" elnök és sportigazgatója az elmúlt 2 bajnokságot megnyerte a csapatával csak halkan jegyezném meg.
Az a "buta" elnök és sportigazgatója az elmúlt 2 bajnokságot megnyerte a csapatával csak halkan jegyezném meg.rszergej írta:Na ez az, hogy ha elmegy Mijával együtt (nehogy így legyenlionelmessi19 írta:Tyhű mivan ott Madridban...
Nehogy már kiszavazzák Calderon mestert, nekem bejön a munkássága.) akkor, ki fogja azt a sok "okos" döntést meghozni, meg az "olcsó" igazolásoka,t a "nagynevű" játékosok, ezek mind mind megváltoznak
![]()
![]()
Na ez az, hogy ha elmegy Mijával együtt (nehogy így legyenlionelmessi19 írta:Tyhű mivan ott Madridban...
Nehogy már kiszavazzák Calderon mestert, nekem bejön a munkássága.
nem a madridi vezetők, hanem CR ügynöke védette le.Most láttam a madridistán, h decemberben a madrid vezetői levédedték a CR9 márkanevet.
Ne aggódj, ez nem fog megtörténni! Nem vagyok elhamarkodott, se nagyképű csak ez a realitás. A csapatod idén címet nem nyer.CS0ki írta:Ez azért még korai!gratulálok a bajnokcsapatnak!
De őszintén szólva, én nem megyek a Dunának, ha csak másodikak leszünk idén. Én egy tényleg jó Madridot akarok, és nekem még hiányzik 1-2 kiemelkedő ember a csapatból. Ha ez meglesz nyáron, akkor utána nyerhetünk sorban!Mijáékból kinézem, hogy ha idén valahogy kijönne, hogy nyerünk,( mert elkezdenétek komolyan pontokat veszíteni) akkor úgy járnánk mit tavaly, hogy azt hiszik minden szép és jó, és nem is kell erősítés, sőt, mehet a fenébe meghatározó játékos is!
egyértelműen jót. Robben szárnyal, meg a védelem is magabiztosabb lett - sokkal. a támadójáték még nem az igazi, de van ideje JR-nek.Ilúvatar írta:Örömmel vettem észre, hogy Real Madrid záguld felfelé Primera Division táblázaton. Most már második! Végre összekapták magukat.
Persze, nem örülök, ha megelőzik a mi csapatunkata lényeg az, hogy most már stabilabb real madrid -al fogunk játszani a második el classicó -n. Úgy látszik, hogy jót tett a csapatnak az edzőváltás.
Minden Barcelona drukker nevében köszönöm szépen ezt a hozzászólást, de még nincs vége a bajnokságnak. Bármikor becsúszhat egy végzetes hiba, mert ez a foci. A mai meccs pl nagyon meleg volt, de végülis nem esett szét a Barca harci szelleme, nem adták fel. Jó esély van arra, hogy bajnokok leszünk, de MÉG nem vagyunk azokfir3bird írta:gratulálok a bajnokcsapatnak! meg Leo Messinek! aranylabda 2009.
Ez azért még korai!gratulálok a bajnokcsapatnak!
elég lesz. tavaly kevesebb előnyünk volt, és bajnokok lettünk. Messi meg simán aranylabdás jövőre. hihetetlen a gyerek.ozsimiki írta:köszönjük, még ha picit talán el is akarod kiabálnifir3bird írta:gratulálok a bajnokcsapatnak! meg Leo Messinek! aranylabda 2009.am teljesen mind1,h mi itt mit irunk,mert én is leírom,h bajnokok leszünk, mivel a srácok ,és pep tesznek arról,h ne szálljanak el,és meg is legyen.
Messi a világ legjobbja jelenleg,ez kétségtelen.Ronaldo a közelébe sem ér,meg senki más. hihetetlen tehetséggel van megáldva,és hihetetlen módon használja ki az adottságait. egszerűen emberfeletti amire képes.fir3bird írta:gratulálok a bajnokcsapatnak! meg Leo Messinek! aranylabda 2009.
köszönjük, még ha picit talán el is akarod kiabálnifir3bird írta:gratulálok a bajnokcsapatnak! meg Leo Messinek! aranylabda 2009.
Ezzel nem feltétlenül értek egyet...Jobban mondva nem igazán megállapítható, hogy így van-e. nem lehet megmondani azt, hogy azok a játékosok, akiket vettünk máshal szárnyalnának, nálunk meg nem. Ha megnézzük kik jöttek hozzánk, akkor látható, hogy jórész más, a spanoly bajnokságnál alacsonyabb színvonalú bajnokságokból jöttek. Nézzük, akik hasonlóan erős helyről:Az az igazság hogy a Madrid az utóbbi időkben egy játékostemető. Hiába vesznek tehetséges játékosokat, hiába még mindig az egyik legerősebb bázisú és játékú csapat spanyolországban, olyan mértékben nincsen szakmai munka náluk, hogy akármilyen tehetséges játékosokat is vehetnek, sehova nem fog fejlődni, sőt..
Na jó, csak annyi a különbség, hogy mi még nem nyertünk semmit az idén. Ezért kéretik a földön maradni, és ott járni. Messze még a vége...és láttunk már karón varjút. Lásd 2003-04-ben a Real esetét, 11 pontos előnyről zuhantak a mélybe...Lampiao írta:US SIEMPRE FILES írta:Pillanatnyilag biztos, hogy nem vagyunk benne. De hát jövöre nagyot fordulhat a világ. Tavaly ti se voltatok benne szerintem.
Szerintem ez igaz sajnos, de a pláne az, hogy ti tavaly sem voltatok benne... Ez a szomorú... Megnyertétek a bajnokságot, rekorddal, de láthatjuk, hogy van különbség rekord és rekord között... Lehet hogy idén nem dönti meg a Barca a tavalyi rekordot, de 1000000000000000000000000000-szor szebben játszik és jobb csapat a tavalyi madridnál... Ez a gáz...
US SIEMPRE FILES írta:Pillanatnyilag biztos, hogy nem vagyunk benne. De hát jövöre nagyot fordulhat a világ. Tavaly ti se voltatok benne szerintem.
Teljes mértékben egyetértek!lionelmessi19 írta:Az az igazság hogy a Madrid az utóbbi időkben egy játékostemető. Hiába vesznek tehetséges játékosokat, hiába még mindig az egyik legerősebb bázisú és játékú csapat spanyolországban, olyan mértékben nincsen szakmai munka náluk, hogy akármilyen tehetséges játékosokat is vehetnek, sehova nem fog fejlődni, sőt..
Arról nem is beszélve hogy huszonmillió alatt senkit nem vesznek szinte, és minden igazolást védőbástyaként állít maga elé a vezetőség, ezekkel még óriási nyomást is biztosítanak a játékos részére.