Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nevetséges ami azon a meccsen megy.. végülis csak két gólt nem kaptunk megnoname írta:A Hamburg úgynézki elveri a Bayernt. 70. percben 1-0.Amúgy Toninak sikerült az a bravúr h üres kapura egy méterről zavartalanul mellé fejelte.![]()

Klose, Borowski, Ze Roberto, Altintop,Lucio,van Buyten a most eligazoló Podolski, és nem oly rég Ballack, tévednékfcbayernke írta:ozsimiki írta:
ez a topic a német csapatok topikja, Bayern német csapat, itt kaphat negatív és pozitív kritikát is, ezúttal előbbit kapottelég régóta követem figyelemmel a német bajnokságot is, hogy tudjam miről írok. a játékospolitikájukkal kapcsolatban sem tévedtem szerintem sokat.
én meg a te helyedben jobban állnék a negatív és a valós kritikákhoz
Elég sok negatív kritikát olvasok, és többségét el is fogadom, de a játékospolitikával elég nagyot túloztál.

ez a topic a német csapatok topikja, Bayern német csapat, itt kaphat negatív és pozitív kritikát is, ezúttal előbbit kapottfcbayernke írta:A Bundesliga folyamatosan fejlődik, bár szerintem te még egyetlen mérkőzést sem láttál ebben a szezonban.ozsimiki írta:én nagyon nem bírom a bayern-t , legyenek boldogok,h úgy ahogy egyeduralkodók a silány német bajnokságban, úgy,h minden épkézláb játékost évek óta elhurcolnak klubjuktól..szimpatikus taktika.
Riberyt megmosolyogtam amikor Lehman kezébe emelte a 11est![]()
![]()
Egyébként fog még a Bayern a Barcával találkozni(BL-ben), akkor folytathatott majd a Bayern kritizálását.De addig én inkább a saját csapatommal törődnék, és nem a másikát b.aszogatnám.

A Bundesliga folyamatosan fejlődik, bár szerintem te még egyetlen mérkőzést sem láttál ebben a szezonban.ozsimiki írta:én nagyon nem bírom a bayern-t , legyenek boldogok,h úgy ahogy egyeduralkodók a silány német bajnokságban, úgy,h minden épkézláb játékost évek óta elhurcolnak klubjuktól..szimpatikus taktika.
Riberyt megmosolyogtam amikor Lehman kezébe emelte a 11est![]()

Aha köszi, tényleg, az időpontot nem vettem figyelembenLG írta: Az idézett hsz-s még a Hoffenheim elleni meccs után irodott. Ha meg nem szereted a mákos győzelmeket, akkor gondolom 99 óta már a mut is utállod.
A Stuttgart egyenlitő goljában sztem benne volt Lehman is, szegény Rensing nem igen tudott mozdulni tőle
Az idézett hsz-s még a Hoffenheim elleni meccs után irodott. Ha meg nem szereted a mákos győzelmeket, akkor gondolom 99 óta már a mut is utállod.rszergej írta:2-2 lettrre az amúgy is gyűlölt Bayern két ilyen makk góllal nyer, úgy, hogy a játékuk borzalom, nincs is igazán. Felíveljük Toniéknak oszt' majd lesz valami. Németország legjobb csapata.
Én is gyűlölöm őket, de én amiatt, amikor 99-ben a Kijev ellen jutottak a BL döntőébe úgy, hogy az első meccsen úgy lett 3-3, hogy a Kijev vezetett 3-1, akkor az a b.zi Bayern bemákolt még két gólt, a visszavágón meg úgy nyert 1-0-ra, hogy volt vagy 2 helyzete, a Kijev meg bedarálta őket a saját kapujukhoz (csak sajnos nem használták ki a lehetőségeket)
Akkor tiszta szívből a MU-nak szurkoltam a döntőben
2-2 lettrre az amúgy is gyűlölt Bayern két ilyen makk góllal nyer, úgy, hogy a játékuk borzalom, nincs is igazán. Felíveljük Toniéknak oszt' majd lesz valami. Németország legjobb csapata.