2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Aha köszi, tényleg, az időpontot nem vettem figyelembenLG írta: Az idézett hsz-s még a Hoffenheim elleni meccs után irodott. Ha meg nem szereted a mákos győzelmeket, akkor gondolom 99 óta már a mut is utállod.
A Stuttgart egyenlitő goljában sztem benne volt Lehman is, szegény Rensing nem igen tudott mozdulni tőle
Az idézett hsz-s még a Hoffenheim elleni meccs után irodott. Ha meg nem szereted a mákos győzelmeket, akkor gondolom 99 óta már a mut is utállod.rszergej írta:2-2 lettrre az amúgy is gyűlölt Bayern két ilyen makk góllal nyer, úgy, hogy a játékuk borzalom, nincs is igazán. Felíveljük Toniéknak oszt' majd lesz valami. Németország legjobb csapata.
Én is gyűlölöm őket, de én amiatt, amikor 99-ben a Kijev ellen jutottak a BL döntőébe úgy, hogy az első meccsen úgy lett 3-3, hogy a Kijev vezetett 3-1, akkor az a b.zi Bayern bemákolt még két gólt, a visszavágón meg úgy nyert 1-0-ra, hogy volt vagy 2 helyzete, a Kijev meg bedarálta őket a saját kapujukhoz (csak sajnos nem használták ki a lehetőségeket)
Akkor tiszta szívből a MU-nak szurkoltam a döntőben
2-2 lettrre az amúgy is gyűlölt Bayern két ilyen makk góllal nyer, úgy, hogy a játékuk borzalom, nincs is igazán. Felíveljük Toniéknak oszt' majd lesz valami. Németország legjobb csapata.
Szívemből szóltál, nem véletlenül utálom őket ősidők óta....összevásárolják az összes tehetséget és már kiforrott playat szinte az egész bundesligából,és még rengeteg alkalommal így sem megérdemelten szereznek 3 pontokat. menjenek a fenébe, fújjj,az vígasztal,h a bundesliga színvonala évek óta nem számít olyan nívójúnak mint pl angol,spanyol,olasz, és ezért nem akkora nagy cucc ott bajnokságot nyerni. khötsög bayern vessszééééébarca99 írta:Felgyújtani, lefosni és sóval behinteni az Allianz Arénát, most!![]()
Ennyire még nem szurkoltam csapatnak, mint most a Hoff-nak (Barcán kívül persze).
Erre az amúgy is gyűlölt Bayern két ilyen makk góllal nyer, úgy, hogy a játékuk borzalom, nincs is igazán. Felíveljük Toniéknak oszt' majd lesz valami. Németország legjobb csapata.
A Hoffenheim meg szerzett egy szimpatizáns, amit csinálnak, azt hívják úgy hogy játék. Legalább két fokozattal magasabb sebességi fokozatban pörögtek, mint a Bayern. Nekem egy az egyben a tavalyi Zenit.
Szüljön sünt a mocskos Bayern.
Hát, amilyen sebességbe pörögnek.. Sose tudni, bár én remélem, hogy nem fognakPerrero írta:
Ki fognak pukkadni mint anno a Chievo vagy a Sociedad.. Sajnos![]()
![]()
Kevesebb gólt lőttek ennyibarca99 írta:Felgyújtani, lefosni és sóval behinteni az Allianz Arénát, most!![]()
Ennyire még nem szurkoltam csapatnak, mint most a Hoff-nak (Barcán kívül persze).
Erre az amúgy is gyűlölt Bayern két ilyen makk góllal nyer, úgy, hogy a játékuk borzalom, nincs is igazán. Felíveljük Toniéknak oszt' majd lesz valami. Németország legjobb csapata.
A Hoffenheim meg szerzett egy szimpatizáns, amit csinálnak, azt hívják úgy hogy játék. Legalább két fokozattal magasabb sebességi fokozatban pörögtek, mint a Bayern. Nekem egy az egyben a tavalyi Zenit.
Szüljön sünt a mocskos Bayern.