Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem csinálunk egy versenyt hogy ki tudja leghamarabb belőni a labdákat?maxilopez írta:Üdv!
Én beteg vagyok és eléggé unatkozom és most vettem észre, hogy a főmenü ikonjai alatt van egy bwin-es játék tök mókás tudom ajánlani![]()
![]()
Akinek az inteligencia hányadosa meghaladja a 70-et tud vele játszani.Sőt, megkockáztatom nyerni is
Az eurobarcán a bwin-es reklám.nemtom99 írta:Milyen játék?hol?maxilopez írta:Üdv!
Én beteg vagyok és eléggé unatkozom és most vettem észre, hogy a főmenü ikonjai alatt van egy bwin-es játék tök mókás tudom ajánlani![]()
![]()
Akinek az inteligencia hányadosa meghaladja a 70-et tud vele játszani.Sőt, megkockáztatom nyerni is
Milyen játék?hol?maxilopez írta:Üdv!
![]()
Lehet hogy hülye kérdés de 9.0ához nem tudsz valami hasonlót?
Sztem eredeti, de ugye mai világban semmi sem biztos.Danka00792 írta:Ez eredeti ? New Era-s sapka 2400 ft? Pk-val együtt?Slither írta:Végre megjött az új sapim.(és csak 2400 ft-ba fájt
)
Linket![]()
![]()
Ez eredeti ? New Era-s sapka 2400 ft? Pk-val együtt?Slither írta:Végre megjött az új sapim.(és csak 2400 ft-ba fájt
)
Nagyon jó kis játék! Régebben már én is betettem egy hasonlót, a neve MagicPen, és egy golyót, vagy kockát kell eljuttatni egy (vagy több) zászlóhoz, úgy hogy rajzolsz! Megpróbálom megkeresni!Bányász írta:Egy igazán érdekes és szórakoztató játék:
http://fantasticcontraption.com/
Aki még nem ismeri az biztos el lesz vele egy darabig...
Nekem nem megy ugyh én elvagyok vele![]()
Szerk:már egész jól haladok
Itt a gond:G-Jay írta:Hát Immortal Technique-t nem tudja eltalálni egyszerűen nekem. Lehet valamit rosszul válaszolok? amcsi repper, fekete, rövid haj, nem nagyon tetkós (erre nem tudomot nyomtam), nem halott, nem kövér...nem találja ki...