Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, akkor maradok a manuális frissítésnél.takivini írta:Gyanítom igen, de egy egyhónapos cuccnál azért még nemártana meglennie a garancialevélnektorrestoni írta: -amint belepiszkálok a szoftverbe, melynek telepítésével különösebb gond nem lehet, de onnantól kezdve úszik a garancia?![]()
Gyanítom igen, de egy egyhónapos cuccnál azért még nemártana meglennie a garancialevélnektorrestoni írta: -amint belepiszkálok a szoftverbe, melynek telepítésével különösebb gond nem lehet, de onnantól kezdve úszik a garancia?
Biztosan nem.torrestoni írta: -másrészt a T-Mobilenál vettem, s ugye brandelt ami nem meglepő. Szóval az új szoftverrel a brandelést is kiiktatom?
torrestoni írta: Szerk.: megnéztem a Sony Ericsson honlapját is, gondoltam ott nyilván vannak szoftverek. Azonban nem találtam. Szóval nem létezik olyan hivatalos, ingyenes frissítés, mint pl. az OSX-nél, vagy a Windowsnál...?
A legegyszerubb modja, ha van egy videolejatszod es egy tv tunered. A lejatszo kimenetet rakotod a tvtuner bemenetere, utanna 'behangolod' a tunert a videora, ezt a tuner progijaban meg kapod, beallitod Pal B-re es nyomsz egy auto searchot (ha velelenul nem kapja Pal B-n akkor megprobalhatod mashol is). Ha nagyon zavarosan talalja meg akkor szokott lenni opcio ahol kezzel lehet finomitani, tisztisd ki a kepet es hangot amennyire csak lehet. Ha ez megvan tekerheted az elejere a kazit es indithatod, a tvtuner progijaban meg biztosan van egy capture video gomb, azt is erdemes beallitani hogy minel nagyobb minosegben vegye kesobb meg ugyis lehet kodolni hogy kisseb legyen.Bányász írta: Szóval mi a módja annak,h kamerakaziról dvdre másoljam a dolgokat?Ugye kell egy kamera hozzá meg egy kábel amivel rákötöm a gépre...!?De hogyan tovább?
Meg azt írták valahol,h egy dvdre csak 90 percet nyomnak fel,h ne romoljon a minőség.Alapból rámenne több is?![]()
![]()
http://thepiratebay.org/torrent/3552807 ... S2.9.0.Hun Adobe.Photoshop.CS2.9.0.HUNsocio66 írta:Tudom,ezerszer megkérdezték már(nincs kedvem 10oldalakat lapozni) de valaki belinkelne,egy új,jó magyar nyelvű,nem próbaverziós photoshop letöltési oldalt?köszönöm..![]()
Ja és bocs Bányász hogy rögtön utánad írtam,de biztos segítenek majd neked is.
A spyware irtok kozul szerintem a Spybot az egyik legjobb ingyenes, a tuzfalaknal meg a Comodo Internet securityt tudom ajanlani (a zone alarm es az outpost is jo de nekem ez valt be a legjobban). En virusirtot nem is hasznalok jelenleg (termeszetesen nem art ha van) csak tuzfalat es spyware irtot de mar nem is emlekszem mikor volt utoljara valami gondom.gekkodan írta:használj valami ingyenest (simán jó: Avast, AVGfree, stb). Csapj mellé egy tűzfalat ami szintén ingyenes (Zone Alarmot javaslom) és még 2-3 spyware/adware eltávolító progi (szintén ingyenest: Ad-Aware, AVG Anti-spyware). Ha a tűzfal és a vírusírtó fut állandóan és 2-3 hetente ráfuttatsz egy adware+spyware kombót akkor baj nem lehet.
Ja és sosem győzöm hangsúlyozni, hogy hetente kell törölni az internet-fileokat (cookie-k, temporary) ugyanis ide megy a legtöbb szemét. Sőt érdemes 50 mb-ra levenni a temporary-nak fentartott helyet.
Így nem lehet bajod.
Egy windowsom átlag 2-3 évet fut és teljesítményben egy grammot nem csökken. Karban kell tartani.
Nem hiszem, hogy lehet rendelni. Esetleg próbáld meg Speed-et vagy Undergroundstore-t.Adam04 írta:Megtudná valaki mondani hogy innen http://www.skateamerica.com/store/Shoe-Store_C6.cfm hogyan lehet rendelni? nagyon megköszönném.
ITT válogathatsz, ezen kívül nekem mint lejátszó a KMPlayer vált be leginkább...vicky.girl írta:Hello... Hát segítség kéne nekem is!Tudna nekem vki egy jó dvd-lejátszó programot ajánlani (linket is, ahonnan letolthetném)? Elore is koszi!