Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Használd a szerkeszt gombot!Lionel Messi 10 írta:Szerintetek mi lesz
1 Dortmund-Leveskusen V
2 Hannover-Schalke V
3 Hertha BSC-Frankfurt H
4 Hoffenheim-Cottbus H
5 FC Köln-Wolfsburg V
6 VfB Stuttgart-Mönchengladbach H
7 Bremen-Biefeld H
8 Napoli-Udinese H
9 Juventus-Cagliari H
10 Bologna-Fiorentina X
11 Internazionale-Torino H
12 Reggina-Roma V
13 Liverpool-Chelsea V
+Mérkőzés
14 Lazio-Milan V
Arról sem árt tudomást venni, hogy a Malaga is remek formában van! Ráadásul az ő lábukban nem lesz benne egy kupameccs.lluisllach89 írta:
Bilbao-Malaga H2,00
Elég csak megemlíteni az Atletico és a Valencia elleni sikert, jó forma, Katedrális, kupában elődöntő. AJÁNDÉK!![]()
Én ezzel spec úgy vagyok, hogy nem érdemes már se a Hull-ra, se a Spurs-re, se a Blackburnre fogadni, mert nagyon ingadozó a tájékuk. A WBA-nak meg már különösen virítani kell vmit, szóval én erre a meccsre sem fogadnék.lluisllach89 írta: Ebben nem vagyok annyira biztos de nem rossz ajánlat:
Hull City- West Brom H 1,95
5-ös után WBA, élet-halál harc lesz szerintem hazai sikerrel.
Itt viszont már kizártnak tartom, hogy a NU nyerjen. Karácsony előtt nyertek utoljára. A Sunderland meg kezd magára találni, nem az X-ért mennek. És azt se feledjük el, hogy Owen és Barton lesérült.lluisllach89 írta: 221: Newcastle-Sunderland H 2,20elég necces
többet kell fizetni az alaptétnél (mindjárt leírják ezesetben hányszorost),de elég ha 4ből 3 találatod van. már akkor is fizet, persze többet ha 4ből 4.Fernando írta:Mitis takar ez a 4/3-as kombo? Ezt sosem értettem.
1 Dortmund-Leveskusen HLionel Messi 10 írta:Szerintetek mi lesz?
Ja, és pont az a meccs ment el, amiben a legbiztosabb voltam...Fernando írta: Azt nemtudod hogy esetleg melyik nyer?Mer bejött a megérzésed
Azt nemtudod hogy esetleg melyik nyer?Taibi írta:Na megint rám tört a fogadási láz.
Pedig már sokszor megfogadtam, hogy többet nem fogadok, de kb fél évente mindig feltöltöm egy kis összeggel a számlám.
Aztán kb két hét alatt elverem a pénzt, és újra megfogadom, hogy nem fogadok többet. És ez így megy már évek óta.
Szóval a mai vesztes szelvényem az alábbi lesz:
Genoa - Catania, H, 1.60
Palermo - Udinese, H, 1.90
R.Madrid - Depor, H, 1.40
Tét: 500.-
Lehetséges nyeremény: 2.130.-
Úgyhogy ezeket a meccseket ne tegye meg senki, mert tuti bukás.
Lehet, hogy meg fox lepődni, de sztem a Milan elég rizikós a Fiorentina ellen, én úgy gondolom, nem merném megkockáztatni. A Juve nagy formában van, de egyszer ők s ráfaragnak, ne most legyen!:D A többi jó!vlxe írta:Én egy ilyen mixel fogadok holnap.![]()
Milan-Fiorentina H 1,55
Barca-Deportivo H 1,25
Sevilla-Numancia H 1,30
Lazio-Juve V 2,23
Villareal-Mallorca H 1,39
Real M-Osasuna H 1.20
500at rakok fel. Számításaim szerint az 4687 Ft lesz ha bejön.
A papírforma valóban ez lenne, de annak az esélye hogy egy fordulóban minden papírforma bejöjjön elég csekély, szóval sztem ez most sem lesz nyerő.... De lehet csak én vagyok ilyen pesszimista....vlxe írta:Én egy ilyen mixel fogadok holnap.![]()
Milan-Fiorentina H 1,55
Barca-Deportivo H 1,25
Sevilla-Numancia H 1,30
Lazio-Juve V 2,23
Real M-Osasuna H 1.20
Végső győzelem 15 a Real Madrid szorzója.vlxe írta:Hogyan jön ki neked 2000ből 30 rugó?ultrasur írta:Hú én a jövőhéten rakok 2000Ft a Real BL győzelmére és 1000Ft a Juvéra
Ha Real jönbe 30000FT ha a Juve 21000 rongy ezel el is kezdem a szerencsejátékosi pályafutásomat.15-s odds?? Mire fogadsz te pontosan
Hogyan jön ki neked 2000ből 30 rugó?ultrasur írta:Hú én a jövőhéten rakok 2000Ft a Real BL győzelmére és 1000Ft a Juvéra
Ha Real jönbe 30000FT ha a Juve 21000 rongy ezel el is kezdem a szerencsejátékosi pályafutásomat.
Ezeket én is néztem, bár még nem raktam meg. Juve a necces igazából, a többi simának tűnik, én még néztem hendikeppel is a Barcát, a Depor igen kutya idegenben.vlxe írta:Én egy ilyen mixel fogadok holnap.![]()
Milan-Fiorentina H 1,55
Barca-Deportivo H 1,25
Sevilla-Numancia H 1,30
Lazio-Juve V 2,23
Real M-Osasuna H 1.20