Thierry Henry
az emberek, akik kritizálják egyszerűen csak keverik a szezont a fazonnal. henry valóban nem illeszkedik annyira a csapatba, mint iniesta bármelyik poszton, de erről nem ő tehet. titi kb mindent megtesz, nagyon jó formában van, a tavalyi technikai hibáknak se híre se hamva, alig veszít labdát, jók a cselei, az ötletei, lövi a gólokat. szuper játékos még mindig. aki nem látja ezt, az vak, komolyan nincs értelme futballt néznie, mert nulla agya van ehhez a játékhoz. bocs, de ez van.
- Mihu
- Director del Fútbol
Amúgy meg tavalyelőtt azt mondták sokan hogy minek fikázzuk R10-et. Rúgott 21 gólt a szezonban, innentől kezdve nincs miről beszélni. Az hogy ebből 20-at 11-esből meg szabadrúgásból ért el? Akkor mi van? Az is a foci része. Ne fikázzuk.
Hiába lassította a támadásokat, még jobban mint Henry, hiába alibizett el 90 percet Henryval ellentétben, meg voltak elégedve egy csomóan.
Most Henry rúgdossa a gólokat, akcióból, gólpasszokat ad, vannak jó középreadásai. Senki sem szenved hiányt abból, hogy Ő játszik. Mégis fikázzák egy csomóan. Kíváncsi vagyok hogy ha nem fog menni a csapatnak, akkor mindent, de tényleg mindent Henry nyakába fogtok varrni? Iniesta miért nem játszott vajon? Rotáció és sérülés utáni visszaszokatás.
A másik dolog: Pep szerintem egy picivel jobban ért ehhez a sporthoz, mint innen a fórumról bármelyikünk, és eddig az eredmények Őt igazolják. Nem hinném hogy azért játszatja Henry-t, mert Iniesta-t nem csípi, Henry meg országos cimborája. Ha így lenne, és Henry rossz formában lenne, akkor is hidegvérrel levágná a padra, Ini meg menne szépen balszélsőnek. Úgyhogy Pep így dönt, valószinűleg megvan rá a nyomós oka, olyan amiről nekünk fogalmunk sincs, innentől kezdve azt hiszem tárgytalan a vita.
Hiába lassította a támadásokat, még jobban mint Henry, hiába alibizett el 90 percet Henryval ellentétben, meg voltak elégedve egy csomóan.
Most Henry rúgdossa a gólokat, akcióból, gólpasszokat ad, vannak jó középreadásai. Senki sem szenved hiányt abból, hogy Ő játszik. Mégis fikázzák egy csomóan. Kíváncsi vagyok hogy ha nem fog menni a csapatnak, akkor mindent, de tényleg mindent Henry nyakába fogtok varrni? Iniesta miért nem játszott vajon? Rotáció és sérülés utáni visszaszokatás.
A másik dolog: Pep szerintem egy picivel jobban ért ehhez a sporthoz, mint innen a fórumról bármelyikünk, és eddig az eredmények Őt igazolják. Nem hinném hogy azért játszatja Henry-t, mert Iniesta-t nem csípi, Henry meg országos cimborája. Ha így lenne, és Henry rossz formában lenne, akkor is hidegvérrel levágná a padra, Ini meg menne szépen balszélsőnek. Úgyhogy Pep így dönt, valószinűleg megvan rá a nyomós oka, olyan amiről nekünk fogalmunk sincs, innentől kezdve azt hiszem tárgytalan a vita.
Hogy tudjátok fikázni Henry-t??Szerintem ő volt a meccs egyik legjobbja!
Iniesta meg azért játszott ennyit,mer most tért vissza sérüléséböl,és Pep nem akarja kockáztatni h újra megsérüljön...
SZÉP VOLT FIÚK !!!
Iniesta meg azért játszott ennyit,mer most tért vissza sérüléséböl,és Pep nem akarja kockáztatni h újra megsérüljön...
SZÉP VOLT FIÚK !!!

Szerintem is az lenne a legjobb felállás, ha Iniesta a középpálya bal szélén helyezkedne(mellette Xavi, mögöttük pedig középen Toure szűrne), onnan akár támadhatna vagy épp szervethetne, előtte meg Henry, aki a meccsen folyamatosan cserél Eto'o-val.
A többi posztot nem írnám le, mert az egyértelmű!
Egy olyan játékost vétek lenne kihagyni a kezdőből, aki ekkora formában van, és csak ontja a gólokat.
A többi posztot nem írnám le, mert az egyértelmű!
Egy olyan játékost vétek lenne kihagyni a kezdőből, aki ekkora formában van, és csak ontja a gólokat.
Aki ebben a szezonban kezdte el nézni a Barcát, még megérteném, hogy Iniestát a balszélre követeli
De másoktól igen furcsán veszem.
Ha mindenki játszik a neki legmegfelelőbb poszton, akkor a legjobb a csapat is. Tehát ezért ne játszon Iniesta bal oldalt, mert ő többre képes annál, h leszaladjon egy védőt, ráadásul sajnos nem elég gólerős is, ezért neki középen KELL maradnia. (találjatok egy másik játékost végre - vagy inkább senkit - , akinek a helyére lehetne követelni őt)

De másoktól igen furcsán veszem.
Ha mindenki játszik a neki legmegfelelőbb poszton, akkor a legjobb a csapat is. Tehát ezért ne játszon Iniesta bal oldalt, mert ő többre képes annál, h leszaladjon egy védőt, ráadásul sajnos nem elég gólerős is, ezért neki középen KELL maradnia. (találjatok egy másik játékost végre - vagy inkább senkit - , akinek a helyére lehetne követelni őt)
- Titinho
- Director del Fútbol
Ezzel a résszel teljesen egyetértek!Balinho írta:Ma pedig harcos volt, vállalkozott, rúgott két gólt adott egynehány pazar zsugát, aki a mai meccs után is szídni meri szégyellje el magát.
Szerintetek mit kellett volna még ma csinálnia azért, hogy ne kelljen fikázni??? Nem értem esküszöm...ma például SOKKAL jobban játszott mint Eto'o, de érdekes, hogy Eto'o topicja teljesen üres, ott nem írja senki sem hogy mennyire nem volt amúgy játékban.

Ez az Henry utálat egy kicsit azért már sok egyeseknél...

De ha valakinek jól esik még egy ilyen jó meccse után is fikáznia, annak egészségére.

Na peace.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Sajna a gépemet szerelik, és csak egy lassú sz*r van helyette, ezért nem is nagyon akartam írni, de Lio miatt megteszem. Röviden: Felháborító most már az Henry ellenessége.
Ember! Ma is szórt kettőt, te meg Iniestázol? Ini IGAZI POSZTJA középen van, miért ne maradhatna a balon Henry? Azon kívül ha Henry helyett nyomulna, kb 3 találatnál járna. Mondom ezt úgy, hogy Ini nekem is egyik nagy kedvencem, és a világ egyik legjobbjának tartom.
Megy a csapatnak, gólokat lövünk, szenzációsan játszunk.
De szerintem Neked az is kevés lenne, ha Henry hármat szórna a BL döntőben. Másnap olvashatnám, hogy "szép, szép, de hát Ini a balon..."
Fogadjuk el Pep döntéseit és kész. Ne véletlenül játszik Henry.
Ember! Ma is szórt kettőt, te meg Iniestázol? Ini IGAZI POSZTJA középen van, miért ne maradhatna a balon Henry? Azon kívül ha Henry helyett nyomulna, kb 3 találatnál járna. Mondom ezt úgy, hogy Ini nekem is egyik nagy kedvencem, és a világ egyik legjobbjának tartom.
Megy a csapatnak, gólokat lövünk, szenzációsan játszunk.
De szerintem Neked az is kevés lenne, ha Henry hármat szórna a BL döntőben. Másnap olvashatnám, hogy "szép, szép, de hát Ini a balon..."
Fogadjuk el Pep döntéseit és kész. Ne véletlenül játszik Henry.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Én majdnem 100%-ig egyetértek veled, de ne Henry helyén képzeljük el Iniestát, hanem a középpályára kell Keita vagy Toure helyett ( őket lehet rotálni ,pihentetni,de nálam Toure az első) és igen az utolsó 20 percben volt a legjobb felállás, annyi különbséggel, hogy Keita helyett Toure.lionelmessi19 írta:Én speciel kifejezetten elégedetlen vagyok azzal hogy Iniestát ilyen keveset láttam játszani, és azzal is az lennék, ha Busquetset látnám sokkal kevesebbet. Henry közel sem hiányozna nekem ennyire.
Maihoz már nem fűzök többet, lentebb megvan minden, ahhoz képest nincs új a második félidő végéhez.
...
Mire föl kell elővenni az Iniesta-témát?
Nem volt jó, hogy játszottak ketten a pályán? Annyi közük van egymáshoz, hogy Iniesta játszott pár meccset a bal szélen!!!: Itt meg páran oda követelitek Iniestát, aki középen tud igazán jó lenni: ahol irányítani kell.
Még egyszer leszögezném: Iniesta elsősorban középső középpályás, semmi köze ahhoz, hogy játszik Henry, vagy sem. (vagy ugyanannyi köze van hozzá, mint Xavinak, Tourénak, és az összes középpályásnak).
Lassan Henryt utálni kell azért, mert Iniesta nem kap helyet a kezdőben...megáll az ész.
Mire föl kell elővenni az Iniesta-témát?
Nem volt jó, hogy játszottak ketten a pályán? Annyi közük van egymáshoz, hogy Iniesta játszott pár meccset a bal szélen!!!: Itt meg páran oda követelitek Iniestát, aki középen tud igazán jó lenni: ahol irányítani kell.
Még egyszer leszögezném: Iniesta elsősorban középső középpályás, semmi köze ahhoz, hogy játszik Henry, vagy sem. (vagy ugyanannyi köze van hozzá, mint Xavinak, Tourénak, és az összes középpályásnak).
Lassan Henryt utálni kell azért, mert Iniesta nem kap helyet a kezdőben...megáll az ész.
- danko94
- Entrenador del Barça
Szerintem meg klasszisokkal jobb volt az elmúlt hetekben és ma is mint Eto'o!!! Egyszerűen hihetetlen h rugdossa a gólokat (sorozatban 6 meccsen 7 gól) de még ezek után is fikázzátok! Nem veszitek észre h jelenleg a csapat egyik legjobbja és az egyik legeredményesebb játékosa??? Különben is a csatárnak az a feladata h gólokat lőjjön nem pedig az h szépen focizzon. Mit kell még tenni h ne fikázzátok és elismerjétek h télleg jól tolja?
Na szerintem a mai meccsen alighanem láthattuk a legtökéletesebb Barca felállást (az utsó 20 percben).
Henry és Eto'o állandó mozgásban cserélnek középen és a bal szélen Messi a jobbon, Iniesta Xavival karöltve szervezi az egész középpályát és Keita vagy Yaya szűr középen. Dani szalad előre Messivel Abi zár vissza.
Én szerintem az Henry-Iniesta páros sokkalta többet nyújt mint az Ini-Busquets/Keita.
Ma pedig harcos volt, vállalkozott, rúgott két gólt adott egynehány pazar zsugát, aki a mai meccs után is szídni meri szégyellje el magát.
Henry és Eto'o állandó mozgásban cserélnek középen és a bal szélen Messi a jobbon, Iniesta Xavival karöltve szervezi az egész középpályát és Keita vagy Yaya szűr középen. Dani szalad előre Messivel Abi zár vissza.
Én szerintem az Henry-Iniesta páros sokkalta többet nyújt mint az Ini-Busquets/Keita.
Ma pedig harcos volt, vállalkozott, rúgott két gólt adott egynehány pazar zsugát, aki a mai meccs után is szídni meri szégyellje el magát.
Én is igy vagyok. Lőtt ugyan 2 gólt,de egyébként ma is sokat rontott és lasított a lendületen.lionelmessi19 írta:Én speciel kifejezetten elégedetlen vagyok azzal hogy Iniestát ilyen keveset láttam játszani, és azzal is az lennék, ha Busquetset látnám sokkal kevesebbet. Henry közel sem hiányozna nekem ennyire.
Maihoz már nem fűzök többet, lentebb megvan minden, ahhoz képest nincs új a második félidő végéhez.
Iniesta egyértelműen jobb ott..
Ment egy pü lm19 közben.
Félreértés ne legyen, emberi hozzáálását és igyekvésést TISZTELEM!
De hátráltatja a lendületet,sok akciot elront, és nem 1 ziccert.
Túl van már bőven a fénykorán,és ilyen duplázós meccseken sem klasszis.
De a fejelése szép volt ma ,meg kell hagyni.
- Andris
- Adminisztrátor
Én speciel kifejezetten elégedetlen vagyok azzal hogy Iniestát ilyen keveset láttam játszani, és azzal is az lennék, ha Busquetset látnám sokkal kevesebbet. Henry közel sem hiányozna nekem ennyire.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Mihu
- Director del Fútbol
Nem kéne átesni a ló túloldalára. Van egy csapatunk, Henryval a bal szélen, Iniestaval a középpályán. Nyerjük a meccseket, Iniesta jól szervez, Henry rúgdossa a gólokat, gólpasszokat ad, egész Európa minket csodál, a lábunk előtt hever a világ és akkor elégedetlenkedtek. Kapjatok már észbe.....
-
- Director del Fútbol
Szerintem így jók ahogy vannak. Ini zseniális passzokat ad, ez középről egyszerűbb, az más kérdés hogy szélen is jó, dehát ezek az ütempasszok, labdakezelés... Henry pedig amíg veri a gólokat addig ne szidjuklionelmessi19 írta:Kár hogy a pályán ez negyed ilyen jól sem festett. Egyébként tényleg szép teljesítmény.Benga írta:71 meccs, 31 gól, 18 gólpassz
Azért írok most közben is egyet, mert most jött fel Iniesta. Tök mind1 hol játszik a srác, sokkal nagyobbat lendít az egészen mint Henry. Így jön nekem az, hogy Busquetsel ugyan ilyen kreatív és stabil középpályát látok, mint Iniestával, ellenben bal szélen Iniesta lényegesen kreatívabb aktívabb gyorsabb, több embert foglal le, de legalábbis ugyanannyit, és meg is tudja verni őket egyszerre. Több támadásunk van onnan ha ő játszik, és közülük több a szép, és az eredményes is.
Szerk: na erre egy bekotort gól, jólvan.Ott kell lenni!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tudja valaki, hogy Henry-nál mit takar ez a gólöröm?
Mintha a jobb csuklóját csókolná meg, vagy nemtom
Mintha a jobb csuklóját csókolná meg, vagy nemtom

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Andris
- Adminisztrátor
Kár hogy a pályán ez negyed ilyen jól sem festett. Egyébként tényleg szép teljesítmény.Benga írta:71 meccs, 31 gól, 18 gólpassz
Azért írok most közben is egyet, mert most jött fel Iniesta. Tök mind1 hol játszik a srác, sokkal nagyobbat lendít az egészen mint Henry. Így jön nekem az, hogy Busquetsel ugyan ilyen kreatív és stabil középpályát látok, mint Iniestával, ellenben bal szélen Iniesta lényegesen kreatívabb aktívabb gyorsabb, több embert foglal le, de legalábbis ugyanannyit, és meg is tudja verni őket egyszerre. Több támadásunk van onnan ha ő játszik, és közülük több a szép, és az eredményes is.
Szerk: na erre egy bekotort gól, jólvan.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
71 meccs, 31 gól, 18 gólpassz 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jól megoldotta eddig azt a posztot,de az ő posztja nem ez, és nem azt a szintet tudja ott hozni, mint az eredeti posztján,és mivel Eto'o teljesítményét,és ő magát is jobban bírom mint Henryt, ezért zavar. de elismerem,h titi jól teljesít ezen a meccsen,és így nem akkora gond,h nem Eto'o van ott.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nem értem,mi a baj Eto'oval a szélen!Labdát még nem vesztett,majdnem gólt lőtt egy szélről induló cselsorozatban, és jól is tartja meg a labdát!ozsimiki írta:Szntem nagyon szépen teljesített, egy dolog ami oltárira zavar,h Eto'o ezért kikerül balszélre, ahol tudása 40%át adja csak, legalábbis szntem.
nem neki van kitalálva az a poszt, és középen is hozná simán azt amit Henry, így ha Ini lenne balon, még magasabb szint lenne.
De ha már pályán van Henry, akkor így jobb megoldani
Középen egy ilyen tömörülő csapat ellen ugyanúgy sinylődne,mint tette azt a Mallorca ellen...
.
Valóban. Eto'o gyakran kiszorul balszélre,mondjuk majdnem mindig emiatt 
De hát ameddig,henry lövi a gólokat,addig van mire alapozni.
Örülnék ha Eto'o-t többet látnám középen,illetve Bojant,Iniestat a pályán.
De Init inkább Keita helyén
FORCA BARCA!
1. ziccere tényleg flegma volt,de azon kívül és az 1-2 támadáslassitáson kivül jól nyomja ma.

De hát ameddig,henry lövi a gólokat,addig van mire alapozni.
Örülnék ha Eto'o-t többet látnám középen,illetve Bojant,Iniestat a pályán.
De Init inkább Keita helyén

FORCA BARCA!
1. ziccere tényleg flegma volt,de azon kívül és az 1-2 támadáslassitáson kivül jól nyomja ma.
1.Szvsz az első ziccerénél jól csinálta,mert a kapus mozgásával ellentétesen rúgta, csak nem éppen a legjobban helyeztelionelmessi19 írta:No, eddig egy nemrossz, sőt egész jó jelzőt kiérdemel ma.![]()
Az első ziccer nagyon csúnya, és flegma, a fejese viszont szépen helyezett, ráadásul nem egyszerü két védő közüli munka.
Iniesta mesze jobb lenne balon, mint akár ő, akár Samu. Merhogy kb felesbe vannak eddig, sőt még Henry van többet talán bent.
2.Egyértelmű,hogy Ini a legjobb a balon,viszont ha lehet,én őt mindig is kp-ként használnám

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2009.01.17. 20:59:54-kor.
.