Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel a résszel teljesen egyetértek!Balinho írta:Ma pedig harcos volt, vállalkozott, rúgott két gólt adott egynehány pazar zsugát, aki a mai meccs után is szídni meri szégyellje el magát.
Én majdnem 100%-ig egyetértek veled, de ne Henry helyén képzeljük el Iniestát, hanem a középpályára kell Keita vagy Toure helyett ( őket lehet rotálni ,pihentetni,de nálam Toure az első) és igen az utolsó 20 percben volt a legjobb felállás, annyi különbséggel, hogy Keita helyett Toure.lionelmessi19 írta:Én speciel kifejezetten elégedetlen vagyok azzal hogy Iniestát ilyen keveset láttam játszani, és azzal is az lennék, ha Busquetset látnám sokkal kevesebbet. Henry közel sem hiányozna nekem ennyire.
Maihoz már nem fűzök többet, lentebb megvan minden, ahhoz képest nincs új a második félidő végéhez.
Én is igy vagyok. Lőtt ugyan 2 gólt,de egyébként ma is sokat rontott és lasított a lendületen.lionelmessi19 írta:Én speciel kifejezetten elégedetlen vagyok azzal hogy Iniestát ilyen keveset láttam játszani, és azzal is az lennék, ha Busquetset látnám sokkal kevesebbet. Henry közel sem hiányozna nekem ennyire.
Maihoz már nem fűzök többet, lentebb megvan minden, ahhoz képest nincs új a második félidő végéhez.
Szerintem így jók ahogy vannak. Ini zseniális passzokat ad, ez középről egyszerűbb, az más kérdés hogy szélen is jó, dehát ezek az ütempasszok, labdakezelés... Henry pedig amíg veri a gólokat addig ne szidjuklionelmessi19 írta:Kár hogy a pályán ez negyed ilyen jól sem festett. Egyébként tényleg szép teljesítmény.Benga írta:71 meccs, 31 gól, 18 gólpassz
Azért írok most közben is egyet, mert most jött fel Iniesta. Tök mind1 hol játszik a srác, sokkal nagyobbat lendít az egészen mint Henry. Így jön nekem az, hogy Busquetsel ugyan ilyen kreatív és stabil középpályát látok, mint Iniestával, ellenben bal szélen Iniesta lényegesen kreatívabb aktívabb gyorsabb, több embert foglal le, de legalábbis ugyanannyit, és meg is tudja verni őket egyszerre. Több támadásunk van onnan ha ő játszik, és közülük több a szép, és az eredményes is.
Szerk: na erre egy bekotort gól, jólvan.Ott kell lenni!
Kár hogy a pályán ez negyed ilyen jól sem festett. Egyébként tényleg szép teljesítmény.Benga írta:71 meccs, 31 gól, 18 gólpassz
Nem értem,mi a baj Eto'oval a szélen!Labdát még nem vesztett,majdnem gólt lőtt egy szélről induló cselsorozatban, és jól is tartja meg a labdát!ozsimiki írta:Szntem nagyon szépen teljesített, egy dolog ami oltárira zavar,h Eto'o ezért kikerül balszélre, ahol tudása 40%át adja csak, legalábbis szntem.
nem neki van kitalálva az a poszt, és középen is hozná simán azt amit Henry, így ha Ini lenne balon, még magasabb szint lenne.
De ha már pályán van Henry, akkor így jobb megoldani
1.Szvsz az első ziccerénél jól csinálta,mert a kapus mozgásával ellentétesen rúgta, csak nem éppen a legjobban helyeztelionelmessi19 írta:No, eddig egy nemrossz, sőt egész jó jelzőt kiérdemel ma.![]()
Az első ziccer nagyon csúnya, és flegma, a fejese viszont szépen helyezett, ráadásul nem egyszerü két védő közüli munka.
Iniesta mesze jobb lenne balon, mint akár ő, akár Samu. Merhogy kb felesbe vannak eddig, sőt még Henry van többet talán bent.