Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, ezek már megvannakKralo írta:Ezeket se felejtsd el beszerezni:ozsimiki írta:Tom Hanks-es filmeket gyűjtöm jelenleg be, meg is néztem párat a napokban, pl Terminál (egyik kedvencem), Számkivetett (alap), Pénznyelőemlékszem elég kicsi voltam amikor először láttam,de akkor rengeteget röhögtem rajta, most is tetszik.
Philadelphia, Forrest Gump, Charlie Wilson háborúja pedig most érkezik dvd minőségben.
Legénybúcsú
Halálsoron
A kárhozat útja
Ami sok, az sokk
Rendezésre gondoltamCS0ki írta: Annyiban biztos nem tipikus, hogy feldolgozás!Én nem láttam az újat, csak az eredetit! Alec Guinness elképesztő benne, uralja a jeleneteket, ahol ott van!
Kész.. végem van. Megint akaromCS0ki írta:Jaja, az fergeteges! Nekem az tetszik, amikor a felesége bevallja Hanks-nek, hogy megcsalta Max-szel(akihez szintén fűződik pár jó poán), Hanks meg félálomban először csak mondja, hogy semmi baj drágám, utána meg...![]()
Annyiban biztos nem tipikus, hogy feldolgozás!Szóval csak ezt a kiegészítést: épp most néztem meg 10 perce újból a Betörő az albérlőmet. Azt se felejtsd el Tipikus Coen film. Ha nem lenne ott, akkor is lehetne tudni, hogy ki rendezte.
Jaja, az fergeteges! Nekem az tetszik, amikor a felesége bevallja Hanks-nek, hogy megcsalta Max-szel(akihez szintén fűződik pár jó poán), Hanks meg félálomban először csak mondja, hogy semmi baj drágám, utána meg...Pénznyelő: ez valami hihetetlen Mindig röhögök rajta, akárhányszor látom. Azt hittem, h ez csak nálam mánia szerű. Amikor a fürdőkád leszakad és Hanks nevet...kész
Ezeket se felejtsd el beszerezni:ozsimiki írta:Tom Hanks-es filmeket gyűjtöm jelenleg be, meg is néztem párat a napokban, pl Terminál (egyik kedvencem), Számkivetett (alap), Pénznyelőemlékszem elég kicsi voltam amikor először láttam,de akkor rengeteget röhögtem rajta, most is tetszik.
Philadelphia, Forrest Gump, Charlie Wilson háborúja pedig most érkezik dvd minőségben.
Pénznyelő: ez valami hihetetlenozsimiki írta:Tom Hanks-es filmeket gyűjtöm jelenleg be, meg is néztem párat a napokban, pl Terminál (egyik kedvencem), Számkivetett (alap), Pénznyelőemlékszem elég kicsi voltam amikor először láttam,de akkor rengeteget röhögtem rajta, most is tetszik.
G-Jay írta:Nah végeztem a Wire összes részével, hát jöjjön az összegzés:
Már számtalanszor leírtam, hogy mennyire élethűen mutatja be az életet az utcán a sorozat. Most az kell mondjam nem a teljes igazság volt. Ugyanis az egész életet mutatja be! Méghozzá nem is akárhogyan.
Az első évadban még 'csak' az utca nehézségei jelentek meg, persze egy kicsit a valódi rendőrmunkát végzők problémái is. Aztán szépen végig követhettünk kikötő, hivatal, rendőrség, média és mindenki más problémáit.
Mindvégig változtak a körülmények, alakultak a helyzetek, formálódott a környezet, vagy éppen pont hogy amortizálódott minden. Láttunk szélsőségeket, középutakat, célravezető, és kevésbé jó tetteket. Láttunk drogot, szeretet, haragot, pénzt, szegénységet, gazdagságot, csalást. Egyszóval mindent. Fejlődött a technika, fejlődtek a bűnözők, és az őket üldözők. Voltak szép pillanatok, voltak nehéz pillanatok. Egyesek túlléptek a múlton, de még többen ott ragadtak. Igazából teljesen mindegy. Mert végül minden ami történ pontosan ugyan oda vezetett vissza ahonnan elindult.
1.Végül pedig semmi sem változik.
És hogy ezt mért írtam le? Mert ennél jobban visszaadni a rideg valóságot számomra még semmi nem adta. Lehet itt dobálózni a jobbnál jobb sorozatok neveivel, én csak mosolygok. Ez a sorozat az, melynek volt értelme hogy megszületett. A többit egy kaptafára lehet akasztani.
Lehet hogy szélsőséges a véleményem lehet nem, de összességében ez a véleményem amit leírtam.
2.Végül egy kis kardoskodás: MINDENKI nézze meg mind az 5 évadot. Nem fog csalódni.
Meggyőzött. Hála az Istennek. Hatalmas mozi. Szenzációs.Bányász írta:Tessék lui!Olvasgass vissza mindig,olyan film nincs amiről itt nem írt senki előtted szvsz
Remélem ennyi vélemény elég lesz és meggyőz,h ne hagyd ki a filmet mert egészen jóra sikeredett