Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most olvastam, ezért sztem kiherélik!Boixos írta:teljes mértékben egyetértek a kedves mesterrelmurinnyó mondta bergamo után az interjátékosoknak, nem írta:„Egy bajnokságot a bíróságon nyertetek, egy másikat csak azért, mert nem volt ellenfeletek, a harmadikat pedig csak a legutolsó pillanatban hoztátok. Egy rakás s.z.a.r. vagytok!”![]()
teljes mértékben egyetértek a kedves mesterrelmurinnyó mondta bergamo után az interjátékosoknak, nem írta:„Egy bajnokságot a bíróságon nyertetek, egy másikat csak azért, mert nem volt ellenfeletek, a harmadikat pedig csak a legutolsó pillanatban hoztátok. Egy rakás s.z.a.r. vagytok!”
Ott a pont.Benéztem.flegmakirály írta:Már elnézést, de mióta is főváros Milánó?????????
www.csaltazinter.com.depth írta: jah, hogyha lui1698 látta egyszer, h valaki valami zugfórumban leírta, h az Inter is sáros volt, akkor minden más. semmi kétségem nincs mostmár.
viszont, h ha adsz valami hiteles linket, akkor visszavonom.
jah, hogyha lui1698 látta egyszer, h valaki valami zugfórumban leírta, h az Inter is sáros volt, akkor minden más. semmi kétségem nincs mostmár.lui1698 írta:Amúgy én is úgy hallottam, hogy az Inter is sáros volt valamennyire.
Hát nem hiába lettél te flegmakirály!flegmakirály írta:Már elnézést, de mióta is főváros Milánó?????????
Úhh ez iszonyat laza 1. hsz-nek grat hozzá!flegmakirály írta:Már elnézést, de mióta is főváros Milánó?????????
Ilyenről én se tudok, h benne volt az Inter.Még a nevük sem merült fel.LG írta:Azt birom, h ezen a fórumon nagyon okos emberek vannak...Honnan a ....ból tudod, h az Inter is benne volt a botránybanboixosnoisbarca írta:Arról beszélek amikor kizárták a Juvet a Milantól meg elvettek "1-2" pontot.Az Inter ugyan olyan mocskos volt az ügyben csak sikerült kimászniuk valahogy...Ez nem igazán tetszett nekem.Ráadásul Ibrahimocsöcs is rátett 1 lapáttal amikor oda igazolt!
Amikor a Juveba ment.ezt nyilatkozta:Mindig ez volt az álmom,h itt játszhassak.
Az Internél mit nyilatkozott?ugyan ezt!S...fej tiszta nevetséges volt![]()
Birom, amikor csak ugy kitaláltok ilyen baromságokat.
még vezetik...amúgy nem izgatchi omega írta:honnan tudjátok mit művelt volna a spanyol bajnokságban? az olasz az egész más. nyilván nincs ember, aki ne örülne, hogy pep jött helyette, de kár leírni hozét, mégiscsak vezetik a serie A-t.
Nyugi, engem is.mindorokke_barca írta:Kiver a víz a még a gondolattól is, hogy korábban szóbahozták a Barcával Mourinhót
Inkább José égne el, jó távolra a Giuseppe Meazzától...pffSaviola írta:tiszta szegyen ez az inter,én égek helyettük is.