La Liga / Copa del Rey
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Néztem a meccset, nincs szavam... Szánalmas... Felháborító... Madrid koszonetet mondhat a bírónak (na meg a potyázó kapusnak)! 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kennyke!kennyke04 írta:ezeket sztem hanyagoljuk! 1.nem segítik őket 2. nekünk is volt kétes szitu 3. játékban még mindig nullákCFirpo3 írta:Ami megnyugtat, hogy még úgy is simán mi vezetünk a bajnokságban, hogy őket a bírók segítik.
Egyet kérdeznék Tőled, de őszintén: MELYIK BÜNTETŐ-SZITUÁCIÓ VOLT KÉTES?
Ennél egyértelműbb büntetőt érő szabálytalanságot ritkán látni. Ezt, hogyan lehet elnézni. Ha elnézte, két eset lehetséges:
1. teljességgel alkalmatlan a játékvezetésre: mentálisan, szellemileg, emberileg, és biológiailag.
2. csúnyán elcsalta a meccset.
Mindkét esetben el kell takarítani a bírótestületből!

-
- Jugador d'estrella
"If Osasuna don't get anything from this they will be outraged, denied two clear penalties, and worse, Juanfran sent off for diving twice!" és ez a Goal.com kommentátor véleménye, nem egy barca drukkeré
- kennyke04
- Entrenador del Barça
ezeket sztem hanyagoljuk! 1.nem segítik őket 2. nekünk is volt kétes szitu 3. játékban még mindig nullákCFirpo3 írta:Ami megnyugtat, hogy még úgy is simán mi vezetünk a bajnokságban, hogy őket a bírók segítik.
Undorító amit művelnek a spanyol bírok( tisztelet a kivétel), de ez a spanyol labdarúgás vezetőségének is a szégyene, hogy ilyen bírókat nem tíltanak el. És ezt a szégyen Perez Burull-t istenítik mikor egy Megye II-es bíró is jobban fúj nálla...
A madrid így tud nyerni meg 1-0-ra...
A madrid így tud nyerni meg 1-0-ra...

- kennyke04
- Entrenador del Barça
a Madrid és a bíró megverték a kapus nélkül játszó Osasunát
Jó a bírót ne szidjuk, tévedett ellenük idén eleget, és csak egyszer vesztettek két pontot emiatt, most nyertek 3at! szóval remélem odaát is alább hagy a Barcának fújnak a sporik hangulat!

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ujabb gól. Robben. 3-1 a Madridnak. Grat a kapusnak.
-
- Capitá del Barça
úgy tűnik az új elnöknek érti a dolgát...
igazolások helyett lehet kifizetődőbb bírót venni!!!

igazolások helyett lehet kifizetődőbb bírót venni!!!

Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Esküszöm én még ilyet nem láttam.
Hogy egy bíró kettőből kétszer ítéljen 11-es helyett kifelé szabadrúgást és még sárgát is ad érte a támadónak. Hihetetlen, szánalom.

Hogy egy bíró kettőből kétszer ítéljen 11-es helyett kifelé szabadrúgást és még sárgát is ad érte a támadónak. Hihetetlen, szánalom.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Ez a bíro elmehet a kummaannyába
Há' mit csinál???!!!
Nembaj,a lényeg h a bírók a barcát segítik 1000rel!!

Nembaj,a lényeg h a bírók a barcát segítik 1000rel!!

-
- Entrenador del Barça
két teljesen tiszta 11-est nem adtak meg az osasunanak
, emiatt még emberelőnybe is került a Madrid...

-
- Entrenador del Barça
Két szabályos tiziből egyet sem kaptak meg, sőt még az osasuna játékosát állították ki.
Országos CHEAT! C S A L Á S F O L Y I K A S A N T I A G O B E R N A B E A U B A N! Perez Buruj egy undorító, gusztustalan senkiházi!

VISCA EL BARCA!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Szörnyű a spanyol bírók minősége.Ettől függetlenül is.Észrevehetnék már.Danka00792 írta:Basszus, már örültem hogy kapott egy tizit az Osasuna.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ezek a szemét bírók utálják a drága madridot, a Barcelonát meg úgy szeretik! népművészeti cserépedény bírók, úgy ellene vannak a drága jó, szeretett madridnak, hogy minden meccsen ellene fújnak. Amúgy minden meccsen a Barcelonának fújnak, a mi szekerünket tolják, a Realt pedig ítéleteikkel sújtják.
Ha még egyszer egy madridi idejön, és ilyesmivel takarózik, annak a szellemi képességeihez fogom érteni.
Játékvezető-Osasuna 2-1...No comment.
Mondjuk, nem lepődtem meg. Hisz azt eddig is tudtuk, hogy perez burujj egy szellemi fogyatékkal élő, korrupt bíró. Hány meccset fújt el a Barcának, a tíz ujjam nem elegendő, hogy megszámoljam. Kiváncsi leszek, most is bírói összeesküvésről kiabálnak majd Madridban! Perez burrujjt örökre el kellene tiltani mindenféle sporteseménytől...
Ha még egyszer egy madridi idejön, és ilyesmivel takarózik, annak a szellemi képességeihez fogom érteni.
Játékvezető-Osasuna 2-1...No comment.
Mondjuk, nem lepődtem meg. Hisz azt eddig is tudtuk, hogy perez burujj egy szellemi fogyatékkal élő, korrupt bíró. Hány meccset fújt el a Barcának, a tíz ujjam nem elegendő, hogy megszámoljam. Kiváncsi leszek, most is bírói összeesküvésről kiabálnak majd Madridban! Perez burrujjt örökre el kellene tiltani mindenféle sporteseménytől...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.01.18. 18:49:50-kor.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Basszus, már örültem hogy kapott egy tizit az Osasuna.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hát igen,amúgy meg amég mi nyerjük a meccseket,addig holt mindegy hogy a madrid mit csinál...akkor is 12 pont marad.lionelmessi19 írta:Borzasztó ez a kapus. Node nem is az osasunának kell megverni a Madridot..

márpedig mi nem fogjuk olcsón adni a bőrünket

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hát igen,már 2-1...
mondjuk én 3-1et,4-1et tippeltem 0-1nél,bejönni látszik...
Legalább öröm lesz nézni ahogy az egekig magasztalják a csapatukat odaát
mondjuk én 3-1et,4-1et tippeltem 0-1nél,bejönni látszik...
Legalább öröm lesz nézni ahogy az egekig magasztalják a csapatukat odaát

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ez az Osasuna.. se a kapus, se a védő nem reagál a labdára. mit gondolnak? majd kimegy a túloldalon? -.-